Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

W TVN24 jest program publicystyczny z udziałem przedstawicieli komitetów wyborczych, niektórych partii, których kandydaci walczą o elekcję do parlamentu w całym kraju.

W Polsacie i TVP INFO, jest kolejna debata, w poprzedni piątek debatował premier Pawlak z premierem Tuskiem.

W Polsacie i TVP INFO, jest kolejna debata, w poprzedni piątek debatował premier Pawlak z premierem Tuskiem.

A jacyż to politycy będą debatować w Polsacie bo nie mogę się doczytać??? Kto z kim?

Jestem Europejczykiem.

Ładny dzień dzisiaj był. Opalałem się, przeczytałem wrogie Uważam Rze, zbierałem orzechy laskowe, później wypiłem trochę nalewki z sąsiadką.

Choć mnie klawisze świerzbią nie napiszę nic, ale paru z Was trzeba by odesłac na zimny tusz do domu wariatów.

Frank dał mi długoterminowego bana, za banalna wypowiedź. Muszę sie pilnować, abym nie zakończył żywota, jak u pewnego liberała z Posen.

Jestem grzeczny, czego i wam Kumowie życzę.

Teraz idę na panel dyskusyjny w sprawie nadbudowy kamienicy i instalacji CO. Wpisowe litr.

To ciekawsze niż polityka.

Na wybory chyba nie pójdę, mierzi mnie to dość.

To jakaś aberracja gadać tylko o tych ś....

Wyluzujcie się Panowie. Pozdrawiam.

Debata jest w TVN24.

Widzisz, a jednak finał w TV rządowej i to przy kolendzie.

Będzie się z czego pośmiac.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

O 19:05 jest debata w Polsat news i TVP INFO, gdzie prezes PiS, J.Kaczyński odpowie na pytania dziennikarzy.

Debata w TVN24 się nie liczy.

od razu debata.Wytłumaczy dlaczego brat jest najważniejszy....chyba ,że ktoś w porę poda tabletki.

Dżambuś - nie tęsknisz za Atoposem?

Bo ja tak!

Były z nim jaja, oj były. Gdyby nie dziwne odpały z mnożeniem bezsensownych wątków i wpisów byłby O.K. a tak chyba wszyscy mieli go już dosyć.

Jestem Europejczykiem.

Jaki finał??? Przecież to początek.

Jaki początek, jeśli już to 9-tego będzie początek końca PO.

...a poważnie to finał głupawych debat, a właściwie macanie przez PO ewentualnych przyszłych koalicjantów.

a tak chyba wszyscy mieli go już dosyć.

Szczególnie Jozue Maryna.

Mnie tam abstrakcje nocne Atoposa nie przeszkadzały.

Reszta to były "protesty" kontra Jozue.

O,cholera - to nieuczciwe, zeby debata przebiegala od wladza do 747

Przecie każdy może kochać swoją owcę?

może coś o moich preferencjach politycznych....skynek bez twojej pomocy polegnę z wyrazistym 747

Jaki początek, jeśli już to 9-tego będzie początek końca PO.

...a poważnie to finał głupawych debat, a właściwie macanie przez PO ewentualnych przyszłych koalicjantów.

Szczególnie Jozue Maryna.

coraz ciekawszy z ciebie koleś.Farba pędzel i atakuj ścianę redakcji skojarzeniami z żydami

a atopos już zdrowy ?

i skoro o nim w polityce czyżby zamierzał posłem zostać

coraz ciekawszy z ciebie koleś.Farba pędzel i atakuj ścianę redakcji skojarzeniami z żydami

Ciekawe co masz na myśli?

Taaa, teraz nagle debaty niedobre i bez sensu. A jakby Prezesowi lepiej szły to nagle okazałyby się potrzebne, pożyteczne i wręcz niezbędne dla demokracji. Kabaret. Takich bzdur to nawet Wałęsa nie wygadywał.

P.S.

Dalej nie dowiedziałem się z jakim to politykiem w Polsacie debatował będzie Jego Ekscelencja Prezes?

Jestem Europejczykiem.

z bratem przy drewnianym stoliku

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"każda rozmowa z Zaświatami była poważna, spokojna i mądra."

z tym będzie poważny problem

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To jest jakiś pomysł. Pytanie czy kamera uchwyci ducha? Czy czasem do tego nie potrzeba medium? Proponuję Hofmana - nieźle mu ostatnio idzie ;-).

I warto wziąć sobie do serca radę z cytowanego artykułu:

"Po seansie każdy z uczestników powinien wykąpać się w wodzie z solą, oraz wziąć podwójny prysznic – pierwszy ciepły, drugi chłodny. Zapobiega to przylgnięciu do ciała duszków astralnych."

Hofman z przylgniętymi duszkami astralnymi mógłby mieć siłę King-Konga co przy jego inteligencji byłoby szalenie groźne.

Jestem Europejczykiem.

Z kim to będzie debatował Kaczyński? Jakich polityków zobaczymy w studio?

Polityków możesz oglądać w różnych miejscach.

W debacie jutrzejszej będzie uczestniczył, Jarosław Kaczyński, oraz dziennikarze stacji telewizyjnych, którzy będą zadawać pytania.

Jakie odpowiedzi, przecież to Wasze telewizje, wrogie dla PiS, pytania będą więc trudne lub bardzo trudne.

Podobne pewnie do tych, jakie dziś dostał Zbyszek Ziobro w TVN24 u pani Pochanke.

o tej porze jest dobranoc, a chorych kładą do łóżka

747 może odpowiedzi czas wkleić , po jaką cholerę masz 24 godziny czekać

Nie czytelny wpis, kto ma wkleić, a kto ma czekać?

Ja wiem co może prezes odpowiedzieć na dane pytanie, bo J.Kaczyński nigdy przecież swoich poglądów nie ukrywał, zamiarów również.

zapomniałem , że masz zablokowany dar jasnowidzenia.Lecz znając prezesa jak własną żonę powinieneś bez problemu udzielić odpowiedzi....choć liczba mnoga zbędna i wystarczy słowo klucz..Tusk

747 prezes zna receptę na globalny dobrobyt

"- Nie ma biednych narodów, są tylko źle rządzone." jak rozumiem prezes dyskretnie biednym krajom swoją pomoc oferuje

Tuska już nie ma.

Wypadł.

jak na razie prezesowi kot nie Tusk z okna wypadł i spadł brat

Złośliwości dotyczące kota zostaw może na inną okazję.

Kot prezesa J.Kaczyńskiego to nie Donald Tusk.

Posiadanie psa lub kota wymaga opieki, zwierzęta te w zamian odwdzięczają się miłością i radością życia.

Donald Tusk, w zamian za okazane zaufanie w poprzednich wyborach, podarował własnemu narodowi traumę.

O - i tu 747 ma rację - ataki na kota prezesa są kompletnie obciachowe.

Czy Wy mu przypadkiem nie zazdrościcie? Facet przychodzi do domu, a tam... kot

A nie jątrząca krowa? - która wszystko wie najlepiej?

Jam człowiek wolny , bo moje obciążenia rodzinne umieściłem w Toronto.

A koty to najwspanialsze, niezależne stworzenia, jakie znam.

Po wyborach, które wygra PO, mam nadzieję na merytoryczną dyskusję - Kaczyński będzie tylko ornamentem, tak jak Napieralski, który zostanie wyrzucony poza nawias.

Czas gadać tylko o PO, która będzie miała wszystko - premiera i prezydenta.

Nie można oprzeć się na wizerunku stworzonym przez dyspozycyjnych dziennikarzy, typu Żakowski, Lis czy Komenda-Zalewska - szydło wyjdzie z worka, a gnojki prysną do nowego pana.

W tej zakładce piszą ludzie wykształceni, obeznani ze światem, ale nie mogę zrozumieć np. wladza czy mulsa - to są osobnicy kompletnie impregnowani i ślepi na rzeczywistość.

Nie pieprzcie o kocie Prezesa - pieprzcie o dokonaniach rządu, a te są dość chujowe

>>>jak na razie prezesowi kot nie Tusk z okna wypadł i spadł brat

i to właśnie jest kompletnie obciachowe i żenujące - wypowiedź wladka.

Zarzuca się nam, opozycji rządu wszystkie okropności - bez 747, xniva i mnie(w małym stopniu) nie istnielibyście.

Lubicie się nasładzać władzą jak Lis , Wołek czy Kuczyński?

Ziemkiewicz, Wildstein, Gawryluk czy Łysiak to idioci?

A wiecie koledzy forumowi, że Uważam Rze jest najbardziej czytanym tygodnikiem? Zdeklasowało nawet żydowską Politykę i ubowskie Wprost?

Praktycznie, te forum powinno patrzyć władzom na łapy. Ale tak nie jest - zawsze była grupa służalców i spolegliwych idiotów. Orędowników grubej kreski. I tak zostało.

Każdego kanarka się w końcu zarżnie, nawet 747. Pomyślcie, co będzie jak zostaniecie sami~!?

wladz- ależ premier wydał dziś doskonałą ustawę

muls - no właśnie, jakaż ona doskonała

dżambuś - bez tej doskonałej ustawy, zesralibyśmy się

fox - na tę doskonałą ustawę czekałem z rodziną

wojtek........

Tak, poza polityką - skończyły się wakacje - każde tankowanie to 250 zet

Zakupy na tanim bazarze w Mińsku to ok. 50 zet\

Podwyżka czynszu o 50 zet

Wczoraj popłaciłem wszystkie rachunki, łącznie z kredytem. I zdębiałem.

Jako, że to forum audifilskie sprzedam trochę sprzętu i kabli, kredyt mnie zabija, nie wiem jak sobie dam radę.

Miałem odnawiać chalupa, ale dam sobie spokój.

Ale ten Kaczyński, to był kretyn, za jego rządów obnirzono podatki.

Za Tuska podwyższono VAT.

ch*jowy był z niego premier, teraz będzie lepiej

a teraz drogi mulsie i wladzu idę w kimę

Na forum rządzi Frank i Palton - tak do Franka - wal się!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.