Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

powróciłeś i od razu kłamiesz.Omawiając przyczyny katastrofy również wspominał o rosyjskim bałaganie....ej 747 nieładnie pod kimś dołki kopać

Masz rację ,ciekawe ile naczelny Sakiewicz zarobi na cmentarnej polityce.Jak myślisz jaki w tym udział ma otoczenie prezesa?

a może i sam prezes.Podobno ma już konto.

747

W sprawie reklam to spróbujcie może z Ojcem Dyrektorem.Ale właściwie to powinniście brzydzić się reklam.To przecież zgniły kapitalizm.

hey Jerry Jerry

twoje problemy niewiele mnie obchodzą,szukaj choć może łatwiej spytać prezesa

przecie pisałem o dójkach

no fakt,ale ona bardziej konie obsługiwała....ale pełen szacunek dla królowej.Która odważyłaby się z sejmowej trybuny na

" lubię seks jak koń owies"

wladz

Twoje oceny co do mojego mijania się z prawdą, nabiorą mocy, jak choćby raz przywołasz opinię Gazety Wyborczej, która to opinia po zweryfikowaniu okazała się powzięta z Syriusza.

Wtedy będziemy rozmawiać na gruncie, inaczej to Ty swoje i ja swoje.

To że pani A.Fotyga nie podoba się od strony atrakcyjności seksualno-kobiecej, to nie znaczy, że nie posiada ona kwalifikacji do dziedziny wiedzy.

Jest bardzo spokojna wewnętrznie, zrównoważona emocjonalnie, dostojna, rzeczowa, prostolinijna, prawdomówna, dokładna i lojalna oraz praworządna.

Tych cech nie posiada w dostatecznym stopniu ten człowiek, który nazwał rurę gazową Nordstream nowym współczesnym paktem Ribbentrop-Mołotow.

Twierdził też, że kilku przywódców europejskich ma podobne zdanie na ten temat.

Nikt nie chce silnej Polski, nie jest potrzebna ani Niemcom, ani Rosji, ani lobby amerykańskiemu.

Mają nas tylko rozgrywać.

Czy temu przeciwstawia się Radosław Sikorski i Donald Tusk?

Temu starał się przeciwstawić św pam L.Kaczyński.

Temu starała się przeciwstawić Anna Fotyga.

Dlaczego Rosja wycelowała w Warszawę rakiety za czasów rządów D.Tuska a nie J.Kaczyńskiego?/w okręgu kaliningradzkim/

Bo słabego dociska się do ściany - drogi wladz, nie byłeś nigdy w grupie, nie wiesz jak to jest? Nie wierzę, muls wie to na pewno.

Pozdrawiam.

747

W sprawie reklam to spróbujcie może z Ojcem Dyrektorem.Ale właściwie to powinniście brzydzić się reklam.To przecież zgniły kapitalizm.

Ojciec Dyrektor jest wzorowym kapitalistą, nie posiada niczego więcej ponad to co potrzebuje, resztę jego majątku ma zadanie służyć innym.

wladz,

w końcu to powiedziałeś, a prawie mnie przekonałeś (nabrałeś)

łot? nie wiem o czym piszesz...o dzisiejszej deklaracji Zyty Gilowskiej czy policzkowaniu przez prezesa.Pierwszą znajdziesz na portalach informacyjnych ,druga jest przenośnią.Dotyczyła pozbawienia pani Zyty stanowiska przez prezesa gdy pojawiły się lustracyjne pomówienia

to Ty swoje i ja swoje.

i po co to zmieniać?

twoje problemy niewiele mnie obchodzą,szukaj choć może łatwiej spytać prezesa

No i popatrz, sam znalazłem

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jak widać wyboru nie miała.

Ukryta Zawartość

więc dlaczego pojawiła się w ofercie prezesa?

Może dlatego, że jest dobrym fachowcem od finansów, ale skoro od początku było wiadomo, że w żadnej debacie nie nie może reprezentować PiS jest to niezrozumiałe.

Tu jest o tym nieco szerzej, może to jest właściwe wyjaśnienie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ekonomiści nie mają o niej najlepszego zdania

"Prezesowi Kaczyńskiemu chciałbym powiedzieć, że nie da się hulajnogą rozjechać czołgu - powiedział w TVN24 były członek Rady Polityki Pieniężnej Bogusław Grabowski. To odpowiedź na wcześniejszą wypowiedź Kaczyńskiego, który - mówiąc o ewentualnej debacie przedwyborczej Rostowski-Gilowska - ocenił, że "Zyta Gilowska Rostowskiego by rozjechała"

jeżeli chcesz więcej o problemach PiS to raczej nie ze mną,ja tylko czekam aż znikną

Zaporoscy Kozacy do sułtana tureckiego!

Ty, sułtanie, diable turecki, przeklętego diabła bracie i towarzyszu, samego Lucyfera sekretarzu.

Jaki z ciebie do diabła rycerz, jeśli nie umiesz gołą dupą jeża zabić. Twoje wojsko zjada czarcie gówno. Nie będziesz ty, sk***ysynu, synów chrześcijańskiej ziemi pod sobą mieć, walczyć będziemy z tobą ziemią i wodą, k**wa twoja mać.

Kucharzu ty babiloński, kołodzieju macedoński, piwowarze jerozolimski, garbarzu aleksandryjski, świński pastuchu Wielkiego i Małego Egiptu, świnio armeńska, podolski złodziejaszku, kołczanie tatarski, kacie kamieniecki i błaźnie dla wszystkiego co na ziemi i pod ziemią, szatańskiego węża potomku i chuju zagięty. Świński ty ryju, kobyli zadzie, psie rzeźnika, niechrzczony łbie, k**wa twoja mać.

O tak ci Kozacy zaporoscy odpowiadają, plugawcze. Nie będziesz ty nawet naszych świń wypasać. Teraz kończymy, daty nie znamy, bo kalendarza nie mamy, miesiąc na niebie, a rok w księgach zapisany, a dzień u nas taki jak i u was, za co możecie w dupę pocałować nas!

Podpisali: Ataman Koszowy Iwan Sirko ze wszystkimi zaporożcami

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No i popatrz, sam znalazłem

Ukryta Zawartość

Jak widać wyboru nie miała.

Jak to nie miała jak miała???

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Po niedzielnym wezwaniu biskupa Meringa

Występ lidera zespołu Behemoth Nergala czyli Adama Darskiego w muzycznym show TVP2 budzi nie tylko kontrowersje, ale też coraz więcej protestów. Biskup włocławski Wiesław Mering wystosował odezwę, w której napisał, że ten "bluźnierca, satanista i miłośnik wcielonego zła dostanie do dyspozycji ekran publicznej telewizji, by łatwiej mógł głosić swoje trucicielskie nauki". Biskup pisze, że jeśli wszelkie inne formy protestu nie przyniosą skutku, to w apel można włączyć się poprzez obywatelski protest niepłacenia za abonament.http://wiadomosci.wp...,wiadomosc.html

PiS spieszy z pomocą

PiS zgłosi projekt noweli ustawy o rtv, który da obywatelom wpływ na program mediów publicznych. Ma to związek m.in. z udziałem Adama Darskiego, "Nergala" w jednym z programów TVP2. PiS potępia jednak apele o niepłacenie abonamentu związane z tą sprawą.

Poseł PiS Jarosław Sellin mówił w środę, że jego partia chce umożliwić obywatelom wpływanie na program mediów publicznych w związku z "narastającą falą oburzenia, czasami bezsilnego, na to, co się dzieje czasami w programach mediów publicznych".

Podkreślił, że obywatele powinni mieć "bardziej realny wpływ" na program mediów publicznych, a "nie taki bezsilny jak dotąd".

Ukryta Zawartość

Takiej wzruszającej troski pisiaków o obywatela nie dało się niestety zaobserwować kiedy to jedynie słuszna partia gospodarzyła w "odzyskanych" przez siebie radiu i telewizji...

Ukryta Zawartość

Marzy mi się Telewizja jedyna, zjednoczona z jednym programem rozpoczynającym się i kończącym wizerunkiem Donalda Tuska z aureolą z gwiazdek na tle niebieskim.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

No, w końcu debata.

Wygrał Szejnfeld.

Drugi Palikot

A Pospieszalski nie przeszkadza!

6921 pln

Na tyle zadłużył D.Tusk każdego obywatela /średnio/

To mi przeszkadza.

Panu też, ale Pan nie może tego napisać.

Żal mi Pana z tego powodu.

Nie bądźmy tacy drobiazgowi.Rozumiem,że w Centrum Programowym aż kipi od pomysłów.Ciekawi mnie kogo przewidujecie na ministra finansów w razie wygranej?

skynyrd

Nie doceniasz PiSu!

747 Nie wiem czy mamy najdroższe ale wiem,że będziemy je mieli.Bo za PiSu to mielibyśmy tylko pomniki i kościoły.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.