Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

To tak jak mały chłopczyk który zasłania sobie oczy żeby nie widzieć czegoś niewygodnego: nie ma Ziemkiewicza, nie ma! LOL nie czytujesz "nieprędko" tego autora ale co pisze oczywiście jakoś tam wiesz.

Mógłbyś z tym KRUSem tak jakoś więcyj inteligentnie? Bo te twoje absurdalne nibyironiee są dość prostackie.

Następny PiSSowski funkcjonalny analfabeta??? Nie zrozumiałeś biedny Rysiu więc ci wytłumaczę - skup się i czytaj: Ziemkiewicza zwyczajowo nie czytam bo to strata czasu - z góry wiadomo co facet napisze. Od czasu do czasu robi się wokół niego szum więc sięgam do jego propagandowych tforów. I kolejny raz okazuje się, że to prawacki bełkot dla intelektualnej biedoty. I z czystym sumieniem robię sobie kolejną przerwę.

Dlaczego czyjeś brednie mają być dla mnie niewygodne? Powtarzasz Rysiu cudze kalki myślowe już tak żałosne że nawet PiSSowscy propagandziści zaczynają je porzucać.

A z KRUS to ty Rysiu nie wiesz, że Ziemkiewicz nie jest żadnym publicystą tylko rolnikiem ubezpieczonym w KRUS? Biuletyny partyjne o tym nie pisały???

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"PiS traktujemy inaczej niż Platformę. Bo PO to nasz rywal, a PiS to nasz wróg - mówi w rozmowie z "Przekrojem" szef klubu SLD Leszek Miller. "

Rywal czyli PO i SLD to jeden i ten sam kierunek, różowo mdły. Nic dziwnego, że kiedyś w kampanii wyborczej Donek powiedział do SLDeków aby swoje głosy w 2giej turze oddali na niego- liczył na zrozumienie.

Czekamy na nowy kongres zjednoczeniowy PO z SLD z których wyłoni się (per analogiam z czasów PRL) coś na kształt PZPR.

Oj wladz wladz wiecznie żywy ty jednak tylko bluzgać potrafisz w bezsilnej złości z braku argumentów i umiejętności zrozumienia. A to że "niewiele zrozumiałeś"... no cóż nie każdy ma dar rozumienia odrobinę bardziej skomplikowanych treści. Spróbuj zacząć od jakiejś prościzny, bo ja wiem d... Maryni może?

rysiu gdzie bluzgi dostrzegasz?

rysiu powtarzam ,bełkoczesz coś o połączonym kongresie PO z SLD.....jest to skomplikowane lecz nie świadczy o wybitnym analitycznym umyśle tylko o problemach z zrozumieniem rzeczywistości.

rysiu nie bełkocz

Ukryta Zawartość

Filut

Polecam samospalenie live w TVN24, zwrócisz wtedy na siebie uwagę, na szyi zawieś karteczkę "wróg PiS", na ławce w parku zostaw list pożegnalny.

Żegnam.

Pi...lisz, jak zwykle.

Napij się zimnej wody.

Ukryta Zawartość

Marzenia Prezesa to jedno a rzeczywistość to zupełnie inna bajka :)

A co do Ziemkiewicza - nieszablonowy to on może był 10 lat temu. Teraz pierdzieli to samo co Jarosław tyle, że nie sepleni. Ale merytoryczna wartość mniej więcej ta sama. Poświęciłem kiedyś chwilę czasu i przeczytałem jakiś jego felieton. Zgrabnie podany zestaw obowiązujących PiSSmańskich haseł propagandowych. Schabowy z kapustą to przy tym majstersztyk wyrafinowania. Nieprędko dam się namówić na jakąkolwiek lekturę tego nachalnego PiSSowskiego politruka.

A kiedyś takie fajne powieści Science Fiction pisał. Ale zabawa pisarza w politykę najczęściej dobrze się nie kończy. I pan Ziemkiewicz wyjątkiem nie jest. Chociaż jego felietony to też jest takie Political Fiction, czyli blisko...

Ukryta Zawartość

Gość Cadam

(Konto usunięte)

"Brutalnie skatowany przez policjanta uczestnik Marszu Niepodległości został w trybie przyspieszonym skazany za... pobicie funkcjonariusza. Dziennikarze GazetaPolskaVD dotarli do Daniela Kloca ofiary działań Policji w dniu 11 listopada 2011 w Warszawie. Przekazaliśmy ten kontakt Jankowi Pospieszalskiemu i widzowie jego programu "Bliżej" usłyszeli wczoraj, co mówił w konfrontacji z rzecznikiem policji. Oto co powiedział przed naszą kamerą..."

http://www.youtube.com/watch?v=X-BUCmSBwxY

Filut

Tusk nie ma planu jak rządzić, nakładając na to jeszcze że nie potrafi tego robić, nawet jakby miał taki plan, to wychodzi z tego, że czeka nas katastrofa.

Donald Tusk.

Bardzo proszę panie premierze, niech pan poprosi prezesa PiS, Jarosława Kaczyńskiego, o przejęcie odpowiedzialności za kraj, niech pan napisze do niego list z szesnastoma stronami uzasadnienia, dlaczego pan to czyni.

Może uda się go panu przekonać, żeby posprzątał po panu ten cały bajzel i w końcu wyjaśnił katastrofę w Smoleńsku.

"Brutalnie skatowany przez policjanta uczestnik Marszu Niepodległości został w trybie przyspieszonym skazany za... pobicie funkcjonariusza.

a trzeba było spie** lać

a tak wyrok z fajerstwo

zgodnie z obietnicami władzy, jak to w państwie prawa ... konsekwencje wyciągnięto

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

"Brutalnie skatowany przez policjanta uczestnik Marszu Niepodległości został w trybie przyspieszonym skazany za... pobicie funkcjonariusza. Dziennikarze GazetaPolskaVD dotarli do Daniela Kloca ofiary działań Policji w dniu 11 listopada 2011 w Warszawie. Przekazaliśmy ten kontakt Jankowi Pospieszalskiemu i widzowie jego programu "Bliżej" usłyszeli wczoraj, co mówił w konfrontacji z rzecznikiem policji. Oto co powiedział przed naszą kamerą..."

http://www.youtube.com/watch?v=X-BUCmSBwxY

Obejrzałem filmik dokładnie kilka razy. Wbrew temu co mówi ten "brutalnie skatowany" wykonał jednak ruch nogą w stronę policjanta. Może podniesie się lawina krytyki, ale katowania tam nie dostrzegłem, a jedynie bardzo ostrą i skuteczna interwencję. Tu chciałbym przypomnieć, że policjant, który na warszawskiej Woli przeprowadzał interwencję kulturalnie gryzie ziemię. Tak ostra interwencja może być usprawiedliwiona warunkami w jakich się odbywała. Po sposobie nagrywania filmu dokumentującego zatrzymanie, pozwolę sobie przypuszczać, iż od był on kręcony z zamiarem pokazania wyjątkowej brutalności policji. Brakuje mi jednego, gdzie "ofiara" pracuje, do czego przynależy i kto zorganizował oraz opłacił tę wycieczkę?

• Moderatorzy

uważam, że w wypadku takich "ruchawek" jak 11.11 kiedy wkracza policja uczestnicy powinni: zmykać sprintem do domu, kłaść się na glebe lub oprzeć się rękoma o jakiś mur . wszyscy wrzeszczący, plujący, rzucający, kopiący - omłot+kolegium

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

uważam, że w wypadku takich "ruchawek" jak 11.11 kiedy wkracza policja uczestnicy powinni: zmykać sprintem do domu, kłaść się na glebe lub oprzeć się rękoma o jakiś mur . wszyscy wrzeszczący, plujący, rzucający, kopiący - omłot+kolegium

Też tak uważam!

Jak w stanie wojennym spotykałem patrol pięciu ROMO-wców*) to nie bluzgałem ani nie plułem na nich!

Nigdy nie dostałem pałą od milicjanta/policjanta - na pewno nie dałem mu do tego żadnego powodu! A może spotykałem tylko takich o wysokiej kulturze osobistej?

*) ROMO - Rezerwowe Oddziały Milicji Obywatelskiej - zmobilizowane prosto z ludu czyli z nas. Wyróżniąły sie największą brutalnością - chyba w myśl zasady: "daj mi władzę, a ci pokażę!".

Gość Cadam

(Konto usunięte)

Obejrzałem filmik dokładnie kilka razy. Wbrew temu co mówi ten "brutalnie skatowany" wykonał jednak ruch nogą w stronę policjanta.

Ten ruch nogą wykonał już po uderzeniu go w głowę w celu zasłonięcia się przed kolejnymi ciosami.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Cyrk Palikota daje kolejne przykłady nowego podejścia do uprawiania polityki.

Poseł Biedroń wyśmiany przez ten zaściankowy Sejm dał lekcje parlamentaryzmu: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,10685669,Biedron_wyleci_z_Komisji_Sprawiedliwosci__Na_Sali.html. Co potwierdza moje wcześniejsze pisanie,że jest to krzykliwy i do tego nadpobudliwy homoseksualista.

Palikot, który napiętnował przywary polskich polityków - sam też nie jest lepszy: http://wiadomosci.onet.pl/kraj/przyjaciel-janusza-palikota-zostal-czlonkiem-ts,1,4913171,wiadomosc.html.

A może jestem tylko negatywnie nastawiony do Ruchu Palikota?

"Zarząd gorzowskiego regionu Solidarności zasponsorował grupie kibiców Stali wyjazd do Warszawy na uroczyste obchody Święta Niepodległości.

Z zarządzanej przez kibiców strony - stalowcy.pl - można było dostać się nie tylko na oficjalne strony Towarzystwa Pomocy im. Brata Alberta i serwis żużlowca Łukasza Cyrana, ale również na takie witryny, jak nacjonalista.pl czy autonom.pl. Te linki widnieją zresztą na stronie do dziś, a serwisy do których prowadzą oferują swoim czytelnikom obraz Polski zagrożonej przez kosmopolitów i liberałów. Znajdziemy tam takie kwiatki jak ten, że "Ludwik Dorn jest reprezentantem skupionego w PiS syjonistycznego motłochu". Widnieje też relacja z ostatniego zjazdu Narodowego Odrodzenia Polski, w której czytamy, że polskich nacjonalistów ma połączyć "przekonanie o konieczności zniszczenia antynarodowego reżimu"."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ten ruch nogą wykonał już po uderzeniu go w głowę w celu zasłonięcia się przed kolejnymi ciosami.

Nieprawda! Zatrzymywany wykonał ruch nogą w kierunku zatrzymującego go policjanta,który mógł zostać odebrany jako agresywny! Reakcja policjanta szybka i prawidłowa - na cios lub próbę zadania ciosu nogą odpowiada się nogą. Zatrzymywany wiedział,że ma do czynienia z policjantem. Powinien przyjąć postawę "bezbronności". Nic go tu nie usprawiedliwia!

Poseł Biedroń wyśmiany przez ten zaściankowy Sejm dał lekcje parlamentaryzmu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Co potwierdza moje wcześniejsze pisanie,że jest to krzykliwy i do tego nadpobudliwy homoseksualista.>>>>>raczej jajcarz.Najwyzszy czas na jajcarza w sejmie.Czymam kciuki......

Ukryta Zawartość

Jasne - przyjmują tylko kenwoodziarzy vintagowców. Luxmanowców, ani dudu :) Nawet tuningowanych. Powiem więcej, nawet tuningowanych w Sosnowcu!

Lepiej zostań Żydo-Masonem. Albo Prawdziwym-Aryjczykiem - będziesz mógł co roku grillować za darmo samochód TVN-u.

Np. Żydo-Mason-Kryptokomunista, to brzmi dumnie!

No patrz, a taką HGW zapisali do Opus Dei. Ciekawe na czym słucha muzy. Jak na Kenwoodzie, toście brat i siostra w organizacyi.

Poseł Biedroń wyśmiany przez ten zaściankowy Sejm dał lekcje parlamentaryzmu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Co potwierdza moje wcześniejsze pisanie,że jest to krzykliwy i do tego nadpobudliwy homoseksualista.>>>>>raczej jajcarz.Najwyzszy czas na jajcarza w sejmie.Czymam kciuki......

Za to poseł "uchlany" w czasie pracy to już nie jest obraza Sejmu. Zreszta nie ma juz chyba nic, co by ją mogło jeszcze poruszyć.

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Za to poseł "uchlany" w czasie pracy to już nie jest obraza Sejmu. Zreszta nie ma juz chyba nic, co by ją mogło jeszcze poruszyć.

Alkoholizm jak dotychczas jest chorobą, a nie przestępstwem. Natomiast palenie zioła czy innego narkotyku tak!

Poseł Biedroń ten tekst z kadzidełkiem powinien sobie w d... włożyć - dla własnej satysfakcji!

Żaden z takich posłów nie powinien zasiadać w Sejmie.

Nieprawda! Zatrzymywany wykonał ruch nogą w kierunku zatrzymującego go policjanta,który mógł zostać odebrany jako agresywny! Reakcja policjanta szybka i prawidłowa - na cios lub próbę zadania ciosu nogą odpowiada się nogą. Zatrzymywany wiedział,że ma do czynienia z policjantem. Powinien przyjąć postawę "bezbronności". Nic go tu nie usprawiedliwia!

Dziadku, drogi dziadku ty wiele bajek znasz...

Ukryta Zawartość

Tak od ok. 10 minuty a potem jeszcze w zwolnieniu widać jak został zaatakowany gazem w oczy, potem to odruchowo podniósł nogę w obronie i tyle.Za to pan "policjant" - duża klasa - leżącego po głowie!Ciekawe czy wyleci z policji, ja myślę że nie.

Ukryta Zawartość

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Alkoholizm jak dotychczas jest chorobą, a nie przestępstwem. Natomiast palenie zioła czy innego narkotyku tak!

Poseł Biedroń ten tekst z kadzidełkiem powinien sobie w d... włożyć - dla własnej satysfakcji!

Żaden z takich posłów nie powinien zasiadać w Sejmie.

No chyba, że jest od Napieralskiego.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.