Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Dziadku, drogi dziadku ty wiele bajek znasz...

http://www.youtube.com/watch?feature=iv&annotation_id=annotation_97844&v=4iSwjKupCO0&src_vid=iEJn3SvnQlY

Tak od ok. 10 minuty a potem jeszcze w zwolnieniu widać jak został zaatakowany gazem w oczy, potem to odruchowo podniósł nogę w obronie i tyle.Za to pan "policjant" - duża klasa - leżącego po głowie!Ciekawe czy wyleci z policji, ja myślę że nie.

============================================

Dyskusja dotyczy filmu z innego linku.Tego, który zamieszczasz nie można otworzyć bez logowania. Wobec policjanta w żadnym przypadku nie miał prawa podnosić nogi, tym bardziej wcześniej wyciągał ręce w jego stronę. Poza tym nie było to żadne kopanie w głowę, a blokownie rąk nogą i nakazywanie mu przyjecie określonej pozycji na glebie. Widziałem paru skopanych po głowie i z pewnością nie byli w tak dobrej kondycji, jak ten zadymiarz z Wrocławia czy okolic.

No chyba, że jest od Napieralskiego.

Złośliwość wypisz wymaluj! Podaj taki przykład - też będę napiętnował!

ale mamy jasnosc.uwalic sie alkoholem tak, zapalic skreta ..nie.

Jasność to jest taka - oba nałogi dyskwalifikują wg mnie takiego posła.

Dziadku , drogi dziadku żeby to odtworzyć trzeba być zalogowanym prawda, ale to nie znaczy że mówimy o innej sprawie. Zadaj sobie ten trud a zobaczysz materiał (podobno) oryginalny ze zwolnieniami, stracisz wtedy pewność co do tej sytuacji a może obejrzysz całość...?

Nie oceniam kim jest pobity - kibol czy patriota, działanie policjanta-bandyty tak.

Jeszcze jedna sprawa skąd miał wiedzieć ten bity, że to policjant?

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Dziadku , drogi dziadku żeby to odtworzyć trzeba być zalogowanym prawda, ale to nie znaczy że mówimy o innej sprawie. Zadaj sobie ten trud a zobaczysz materiał (podobno) oryginalny ze zwolnieniami, stracisz wtedy pewność co do tej sytuacji a może obejrzysz całość...?

Nie oceniam kim jest pobity - kibol czy patriota, działanie policjanta-bandyty tak.

Jeszcze jedna sprawa skąd miał wiedzieć ten bity, że to policjant?

Nie muszę się logować, aby zobaczyć to wolniej.

Sam to mówi, że doskonale widział, że ma do czynienia z policjantami w cywilnych ubraniach. Wykonał ruch ręka i wykonał ruch nogą - reakcja policjanta była bardzo ostra, ale prawidłowa. W czasie interwencji policjant musi być stanowczy i skuteczny. Zatrzymywany nie odniósł żadnych poważniejszych obrażeń - więcej żadnych obrażeń. Od samego początku jest prowadzony przez kogoś za rączkę i instruowany. Wrocław jest mniej patriotyczny od Warszawy? Tam tez mógł dać upust swojemu patriotyzmowi - ale w Warszawie był anonimowy, mógł więcej i o to pewnie chodziło!

I jeszcze jedno. Ja zwracasz się do mnie - to pisz mój nick tak jak on brzmi prawidłowo "dziadekwłodek" Nie nazywam Cię "Chaju", "Ch.ju" czy "Wuju" bo widzę, że Twój nick brzmi prawidłowo "Maju".

Nie muszę się logować, aby zobaczyć to wolniej.

Sam to mówi, że doskonale widział, że ma do czynienia z policjantami w cywilnych ubraniach. Wykonał ruch ręka i wykonał ruch nogą - reakcja policjanta była bardzo ostra, ale prawidłowa. W czasie interwencji policjant musi być stanowczy i skuteczny. Zatrzymywany nie odniósł żadnych poważniejszych obrażeń - więcej żadnych obrażeń. Od samego początku jest prowadzony przez kogoś za rączkę i instruowany. Wrocław jest mniej patriotyczny od Warszawy? Tam tez mógł dać upust swojemu patriotyzmowi - ale w Warszawie był anonimowy, mógł więcej i o to pewnie chodziło!

I jeszcze jedno. Ja zwracasz się do mnie - to pisz mój nick tak jak on brzmi prawidłowo "dziadekwłodek" Nie nazywam Cię "Chaju", "Ch.ju" czy "Wuju" bo widzę, że Twój nick brzmi prawidłowo "Maju".

Drogi dziadkuwłodku.

W sprawie "interwencji" nie widzę możliwości dalszej rozmowy.Moje oczy widzą to co widzą.Inni widzą co chcą zobaczyć.Nasza publiczna (i inna)TV nie zauważyła marszu wielu tysięcy ludzi.

A jeżeli chodzi o nick mogłem podać inne, bardziej trafne skojarzenie ale przez grzeczność to wybrałem. Wydawało mi się zabawne.Ty natomiast...współczuję tym dla których byłeś zabawny.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Drogi dziadkuwłodku.

W sprawie "interwencji" nie widzę możliwości dalszej rozmowy.Moje oczy widzą to co widzą.Inni widzą co chcą zobaczyć.Nasza publiczna (i inna)TV nie zauważyła marszu wielu tysięcy ludzi.

A jeżeli chodzi o nick mogłem podać inne, bardziej trafne skojarzenie ale przez grzeczność to wybrałem. Wydawało mi się zabawne.Ty natomiast...współczuję tym dla których byłeś zabawny.

Drogi i sympatyczny użytkowniku Maju! Nie musisz, a co do nicka innego użytkownika to najlepiej pisać go prawidłowo i unikać wszelkich odmian według własnego widzi mi się. Nawet jeżeli wydaje się to zabawne.

Poza tym nie było to żadne kopanie w głowę, a blokownie rąk nogą i nakazywanie mu przyjecie określonej pozycji na glebie.

wypisz wymaluj jak cytat z czołówki programu tvn "uwaga":

zakonnica - ja nie widzę żeby ona ja biła, ona ja trzyma za głowę :)))))))))

mamel dnia 22.11.2011

a trzeba było spie** lać

a tak wyrok z fajerstwo

Nareszcie napisałeś coś sensownego.

nareszcie znowu popisałeś się tępą manipulacją

było jeszcze:

- zgodnie z obietnicami władzy, jak to w państwie prawa ... konsekwencje wyciągnięto

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

nareszcie znowu popisałeś się tępą manipulacją

Kolejny PiSSowiec okazuje się być funkcjonalnym analfabetą. Gdzie w moim prostym jak cep wpisie widzisz manipulację?

Łysy zadymiarz podskakiwał to dostał w ryj i tyle. Policjant na ulicy nie ma czasu bawić się w rozmowy typu: "kim Pan jest i co Pan tu robi?".

Popatrz sobie co robi brytyjska policja w czasie zadym.

Jestem Europejczykiem.

Kolejny PiSSowiec okazuje się być funkcjonalnym analfabetą.

czytać nie umie, patrzeć nie potrafi, o wnioskach zapomnieć

daj mu Boże choć zdrowie bo na rozum za późno

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Co Dżambo ma wspólnego z Niesiołem?

Wszędzie widzi i wykrywa pisowców :) Kapitan Dżambo na tropie.

Mam nadzieję, że mu sie chociaż nie śnią. To by dopiero był horror. Jeden Dżambo i 146 pisowców w jednym łóżku.

Taki slasher/gore :)

Podupcyło cię skynek? Weź się w garść i otrząśnij bo na prawicy widzę że jakaś psychoza zapanowała i mgła smoleńska wszystkim zasłania widok.

Niestety prawdą jest, że nastąpiło dziwne (z pozoru - o czym za chwilę) zbratanie PiS z środowiskami nacjonalistycznymi, żeby nie powiedzieć faszyzującymi (świadomie nie piszę "faszystowskimi").

Mnie to nie dziwi bo Prezes homogenizując partię i wprowadzając w niej jednowładztwo wraz z konkurencją pozbył się młodości, świeżości i energii. No i przed wyborami PiSSowskie Leśne Dziadki obcięły się, że nie mają młodzieżówki która pójdzie na barykady i w razie czego będzie rzucać koktajlami Mołotowa w znienawidzonego Tuska. Stąd ten na pozór dziwny sojusz. Teraz partia mająca w nazwie prawo broni zwykłych chuliganów i młodocianych bandytów wykonując intelektualne (chyba przesadziłem) wolty i moralne szpagaty od których aż im w kroku trzeszczy. Oczywiście w kroku po władzę która oddala się coraz bardziej.

Bo być może z odrazy (sztucznej jak wszystkie inne uczucia) dla pedofilii Prezes nie wziął sobie do serca stwierdzenia Lewisa Carrolla że trzeba biec z całych sił aby pozostać w miejscu.

Jestem Europejczykiem.

Co Dżambo ma wspólnego z Niesiołem?

Wszędzie widzi i wykrywa pisowców :) Kapitan Dżambo na tropie.

Mam nadzieję, że mu sie chociaż nie śnią. To by dopiero był horror. Jeden Dżambo i 146 pisowców w jednym łóżku.

Taki slasher/gore :)

skynek PiSdrak gorszy od czerwonej i brunatnej zarazy.Wystarczy spojrzeć na Ciebie....co oni z Tobą zrobili ?

Oczytany,zaprawiony w biznesowym boju obywatel uwierzył ,że "– Nikt nam nie wmówi, że białe jest białe, a czarne jest czarne."

skynek hańba!!!!!

Wyczyścili łeb.W tej sPiSdrowanej łepetynie ostatnie pobicia dziennikarzy i osób pracujących w mediach jak również niszczenie sprzętu nie ma nic wspólnego z nagonką prezesa na nieprzychylne jemu media.

kolego 747 przed chwilą prezes w nowosądeckim odbijanym przez mniejsze PiS wypomniał Ziobrystom nabijanie w butelkę wyborców.

możesz wytłumaczyć dlaczego prezes może ,wręcz uznaje to za element walki o władzę a innym zabrania.Uznaje za zdrajców..itd tego PiSdrowatego pitolenia którego symbolem na forum jesteś.

A jaki tam ze mnie pisowiec... Przecież napisałem, że zarówno prawica i lewica nie ma w sejmie reprezentantów, bo PIS i SLD, to karykatura w/w. Tak na boku - popieranie bandytów w czarnych czy różowych kominiarkach, to wstyd dla jakiejkolwiek partii.

Brakuje nowoczesnej partii konserwatywnej.

Natomiast bawi mnie obsesja pisu np. kropka Olejnik/Senyszyn/Niesiołowski - rozmowa o czym innym, a Niesioł bez przerwy o pisie. To samo ma red. Kuczyński.

Dżambo i Wladzu, nie idźcie tą drogą (pozwoliłem sobie sparafrazować klasyka), bo narażacie się na śmieszność, niczym Kaczyński wypisujący 16-stronicowe listy.

Z Dalbowskim się zgadzam:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

skynek trochę przeczytałem i nie wiem czym się zachwycasz.Napisał własne wyobrażenie o metodach zwalczania kiboli korzystając z niemieckich wzorców.Dziwię się ,że "znawca" zagadnienia nie dostrzega różnicy pomiędzy stadionem w Niemczech a Bydgoszczy.Mało tego w swoim o sobie mniemaniu uważa siebie za lepszego specjalistę od profesjonalistów z Policji....powiedz chłopie czy wam wszystkim narodowym woda sodowa do łba uderzyła?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czyżby ktoś czyścił służby z amerykańskich wpływów?

[/quot

wyborcy to uczynili pozbawiając nachalnych lizusów USA Leszka i Jarosława władzy po dwóch latach walki z koalicjantami.

kolego 747 przed chwilą prezes w nowosądeckim odbijanym przez mniejsze PiS wypomniał Ziobrystom nabijanie w butelkę wyborców.

możesz wytłumaczyć dlaczego prezes może ,wręcz uznaje to za element walki o władzę a innym zabrania.Uznaje za zdrajców..itd tego PiSdrowatego pitolenia którego symbolem na forum jesteś.

Pożegnałem się z Wami już, dziś wtrąciłem tylko wpis, jako dowód na układ IIIRP, o którym tyle już lat mówi Jarosław Kaczyński, a moja skromna osoba tylko tu przypominała.

Wasze państwo się wali, widać to wyraźnie.

Likwidujecie demokracje w IIIRP.

Nie potrafię dyskutować na poziomie jaki został wprowadzony na forum.

Żegnam.

i powiedz ocyfrowany jak bydło na rancho dlaczego Kamiński nic nie zauważył.Kompetencji wystarczyło tylko do pobijania panienek przez Agenta Tomka?

747 ta nieuwaga wraz z korzystaniem z usług byłych członków PZPR czyni z prezesa jeden z elementów "układu" III o którym tak ochoczo i twórczo się rozpisujesz....można odnieść wrażenie ,że postanowił "układ" przechwycić

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.