Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Wznieśmy toast za ich ofiary!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nie wiem nic o Tobie, czyim jesteś agentem, botem, dla kogo robisz PR.

747 kryzys zżarł grille.Tylko za rządów prezesa grillowano

Doprawdy, ciekawe.Kiełbasa została?

Węgiel?

Jestem agentem zdrowego rozsądku.

Koń, który mówi by się uśmiał, gdyby jeszcze żył.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

pisdraki uczyniły z cmentarza miejsce politycznej walki i od razu w sondażach podskoczyło.Przed wyborami zaczną siebie nawzajem mordować

Przeciez to jest decyzja "niezaleznej" od PełO prokuratury.

Wygrzebali ich po to, żeby przebić osinowym kołkiem?

Po PeŁowskiej prokuraturze mozna się wszystkiego spodziewać.

Z Kościołem w Polsce jeszcze nikt nie wygrał.

Tusk będzie pierwszy?

Powinieneś dodać, że gra toczy się o dusze wyborcze, a nie kościół.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Głupot?

Dobre.

Skoro jest tak dobrze, to czemu jest tak źle?

Myster wladz.

Polski przemysł wyniszczony, Polska zadłużona, z których to długów już nie wyjdzie, katastrofa demograficzna, koniec z emeryturami, praca do końca życia niemal, nie żyje prezydent, nikt nie wie jak do tego doszło, ..............................................................................................

Przygotowania do ME UEFA, leżą, popękane, infrastruktura rozkopana, podwykonawcy bez środków......PO-29, wojna z Kościołem, nowo oddany odcinek magistrali czołowe zderzenie pociągów, brak miejsca dla TV katolickiej neutralnej politycznie...................................................

Gdzie te chłopy?

Człowieku idź do lekarza, z tymi swoimi mądrościami, naopowiadaj je, lekarz przepisze Ci lekarstwo, samopowieszenie w kancelarii Prezesa Rady Ministrów.

747 nie zostałeś sklonowany i nie jestem twoim klonem. Wymagania postrzegania rzeczywistości tylko w twoim zwierciadle mocno trącą umysłowym ograniczenie.

twoja wiarygodność dla mnie wynosi zero 0

No to się cieszę.

O wiarygodnośc, warto walczyć.

Skoro mam taki wynik u Ciebie, to znaczy że ze mną jest wszystko w porządku.

Kup coś sobie, najlepiej to, co za jakiś czas kupi od Ciebie państwo i zapłaci dziesięciokrotnie więcej.

Zaraz Ci się humor poprawi, wladz.

Pozdrawiam.

P.S.

Od czasu wyraźnego pogorszenia notowań PO, obserwuje Twój zintensyfikowany atak.

Ważne że jesteś konsekwentny.

Utrzymaj tą konsekwencję, a będziemy tu mieli na forum zjawisko typu "JAKA PIĘKNA KATASTROFA"

skoro,lecza nie jestem zwolennikiem PO .Owszem martwi mnie degradacja polityki Tuska w opinii społecznej przy równoczesnym braku alternatywy.Ostatni sondaż wskazuje na niebezpieczną dla mnie tendencję wzrostu popularności ludzi pozbawionych elementarnych zasad moralnych a w osobie RyszardaStr von Horst von Zygfryd itd.mam czysty przekaz co się stanie po ich wygranej

Też martwi mnie brak kadr, na który wskazuje Guzowaty, ale cóż, były zabory, wojna okupacja, sovietyzacja, ucieczka za granicę i tak zostali tylko Sobiesiak z córką i pan Rosół.

Niemcy mają nowego, najpierw do kolonii.

skoro,lecza nie jestem zwolennikiem PO .Owszem martwi mnie degradacja polityki Tuska w opinii społecznej przy równoczesnym braku alternatywy.Ostatni sondaż wskazuje na niebezpieczną dla mnie tendencję wzrostu popularności ludzi pozbawionych elementarnych zasad moralnych a w osobie RyszardaStr von Horst von Zygfryd itd.mam czysty przekaz co się stanie po ich wygranej

Wymigiwanie się migiem z zwolennictwa jest symptomatyczne i typowe.

To technika obrotowo-bezideowo-żadno-zerowa.

Michał Kamiński narzeka ż 40 i koniec z polityką.

Wyobrócił się, jaka piękna katastrofa w karierze.

Ukryta Zawartość

Niedawno prezesunio nawymyślał Ślązakom od Niemców. Coś mu się znowu pomyliło.

Ukryta Zawartość

Wymigiwanie się migiem z zwolennictwa jest symptomatyczne i typowe.

To technika obrotowo-bezideowo-żadno-zerowa.

Michał Kamiński narzeka ż 40 i koniec z polityką.

Wyobrócił się, jaka piękna katastrofa w karierze.

jak już zaznaczyłem twoja wiarygodność wynosi zero 0.Wskaż wpis z moją deklaracją poparcia PO.Z poparciem Palikota owszem.

Różnie rozumiemy wiarygodność.

Moja wynosi 100, ponieważ wystarczy zestawić przesłania i treści od początku obrony dobrego imienia Jarosława Kaczyńskiego, do sytuacji dzisiejszej, mając w pamięci oczywiście przekazywane przez mnie informacje dotyczące wręcz zbrodniczej polityki ekipy aktualnie sprawującej władzę.

Jeśli miałbym sobie coś zarzucić, to tylko niedoszacowanie strat, bo mimo wszysto, byłem przekonany że choć ogromnym wysikiem, ale przykładowo z autostradami zdążą na imprezę masową, o wypadku na kolei nawet nie śniła nawet moja żona, na nowo wyremontowanej magistrali.

Ty, nie to że jesteś niewiarygodny, po prostu świadomie z premedytacją usiłujesz inaczej przedstawić rzeczy niż się mają na prawdę.

Taką postawę nie można opisać jako bardziej czy mniej wiarygodna, to po prostu jazda po bandzie bez trzymanki.

Wielu zawiodło się na Donaldu T.

Ja nie, każdy kto czyta moje wpisy, dobrze wie, że nie.

Ty wladziu wiesz, że ja J.K nie zawiodłem się na D.T.

Mylę się?

... o wypadku na kolei nawet nie śniła nawet moja żona, na nowo wyremontowanej magistrali.

Czy ustaliłeś z żoną którego premiera oskarżysz za wypadek autokaru w Szwajcarii?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.