Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Własnie w TVN24 słyszę ruską dziennikarkę, która daje do zrozumienia, że Rosja nie ma co przepraszać za zbrodnie bolszewi ale Polacy powinni się wstydzić i przepraszac za Dzierżyńskiego.

kompletnie nie rozumiem czemu nasza "prawica" ma jakiegoś zajoba na punkcie Dzierżyńskiego. Zamiast burzyć powinni mu stawiać pomniki - przecież żaden Polak nie załatwił tylu Ruskich co on.

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

Wiesz co to jest demografia.

Wiesz ile będzie Turków na 30 lat a ile Niemców czy Paliaków.

Wiesz co zrobią głodni Turcy, których będzie 100 mln.

Bo ja się tylko domyślam.

Dlaczego mają być głodni? Kraj w miarę bogaty, przyzwoicie rozwiniety, żarcie też sami produkują. Wyżywią się, podobnie jak Polska się wyżywi.

Turcja ma PKB niewiele mniejszy od Polski a rozwija się szybciej. Patrząc na ich i nasze programy wojskowe jestem zdruzgotany i chciałbym żeby jakiś Turek został naszym premierem.

z treścią wypowiedzi nie możesz polemizować to polemizujesz z jej formą graficzną

urocze

Jak nie ma treści to zostaje forma.

A uroczy to jesteś ty bartuś. Taki forumowy jelonek bambi.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Gdzie tu logika: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103454,11525217,Relikt_zimnej_wojny___tajny_schron_przeciwatomowy.html?

Relikt zimnej wojny? Przecież z tego materiału jasno wynika, że schron był wbudowany w czasach III Rzeszy. Poza tym wojewodzie wybudowano nowy schron. A ja myślałem, że zimna wojna zaczęła się w Fulton, a skończyła w Helsinkach.

Media skupione wokół matki "GW" zawsze mają własny punkt widzenia, który może daleko odbiegać od rzeczywistości.

Politycznie odpowiada w stu procentach.

Rozdzielił wizyty, osłabił zabezpieczenie i status wizyty Prezydenta.

donald t., zdradził interes narodowy Polski, na rzecz własnych małych gierek i ambicji osobistych.

tak , o prawdę należy dbać

"- Żadnych czynności w celu oczyszczenia fragmentów samolotu prezydenta Polski rosyjskie organy śledcze nie podejmowały i podejmować nie planują - powiedział przedstawiciel Komitetu Śledczego Federacji Rosyjskiej Władimir Markin. W drugą rocznicę katastrofy samolotu prezydenckiego media obiegły filmy wyczyszczonych szczątków wraku Tu-154M."

747 niemniej nadstaw łeb do szorowania

Oglądał ktoś dzisiejsze obrady? Żenada, tylko premier nasz trzymał poziom.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

twój komputer nie wytrzymał i smiechem ryknął ?

Donald t., nie wytrzymał .................w Sejmie, miała być konferencja prasowa, po obradach, jednak spłoszył się i schowano go.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Będziemy uczyć prywatyzowania gospodarki Białorusinów:http://wiadomosci.onet.pl/kraj/polska-chce-pokazac-bialorusinom-jak-prywatyzowac,1,5098103,wiadomosc.html - zapewne na sztandarowych przykładach:Telekomunikacji Polskiej, PZU i paru banków. Istotnie akurat te polskie osiągnięcia nie maja sobie równych w świecie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.