Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Nowe otwarcie w polityce :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

wbrew powszechnej opinii mialem taki okres ze musialem dawac nieznajomym sumy paru tysieczne bez pokwitowania za okreslone uslugi.Nigdy nie zdarzylo mi sie zeby mnie oszukali a mogli bardzo prosto.Czesto trwalo to miesiac i dwa a ja nie znalem ich adresow.

Oklądałem wczoraj rozmowę G. Kajdanowicza z Danielem Rotfeldem w TVN24. Pan dziennikarz był kompletnie nieprzygotowany. Jego pytania na temat inicjatywy dot. systemu obrony przeciwlotniczej (tzw. tarczy) były kompletnie bez sensu. Pan Rotfeld jak to dyplomata uśmiechał się i grzecznie próbował coś tłumaczyć ale z mizernym efektem. Przeciętny widz z pewnościa niczego się nie dowiedział albo wręcz zgłupiał.

Politycy w wiekszości niekompetentni, dziennikarze-amatorzy często mający problemy z poprawnym językiem, sportowcy - wieczni pechowcy.

Czy jesteśmy narodem nieudaczników? Jeżeli nie to dlaczego pozwalamy na to, żeby reprezentowały nas patałachy?

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Swego czasu redaktor Tadeusz Mosz (TVP, "Businessman Magazine", "Business Week" i "Przekrój", TokFm) stawiany był za wzór dziennikarstwa ekonomicznego! Chyba dla tego, że zatrudniał Murzyna! Od początku śledzę jego karierę. Dla mnie to dyletant, ale cwaniaczek! Kiedyś były w użyciu dosadniejsze określenia wobec takich indywiduów. Kto nie wierzy, niech sobie posłucha! TokFm. I poogląda! TVP.

wiekszosc najwazniejszych lekow w Polsce dzieki najtanszym cenom w stosunku do europy w wyniku reformy lekowej laduje w niemczech gdzie kosztuja cztery razy drozej sprzedawane przez nasze hurtownie.Dziadek geniuszu ekonomiczny...co robic?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

wiekszosc najwazniejszych lekow w Polsce dzieki najtanszym cenom w stosunku do europy w wyniku reformy lekowej laduje w niemczech gdzie kosztuja cztery razy drozej sprzedawane przez nasze hurtownie.Dziadek geniuszu ekonomiczny...co robic?

A konkretnie które? Szanowny muls-ie!

Swego czasu redaktor Tadeusz Mosz (TVP, "Businessman Magazine", "Business Week" i "Przekrój", TokFm) stawiany był za wzór dziennikarstwa ekonomicznego! Chyba dla tego, że zatrudniał Murzyna! Od początku śledzę jego karierę. Dla mnie to dyletant, ale cwaniaczek! Kiedyś były w użyciu dosadniejsze określenia wobec takich indywiduów. Kto nie wierzy, niech sobie posłucha! TokFm. I poogląda! TVP.

A konkretnie dlaczego jest dyletantem?

Skoro od początku śledzisz jego karierę, to już znasz konkrety.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Widzisz, gnojku, napisałem swoje zdanie! Tym , którzy w nie nie wierzą zaproponowałem, żeby słuchali i oglądali go na bieżąco! Nie słuchałeś kiedyś i,,, . Trzeba było posłuchać jego audycji z udziałem dr K.ulczyka! Za niego właśnie atakowałeś mnie w tym wątku!

Umiesz podeprzeć te "oceny" konkretami, czy jedynie popisywać się dziadowskim chamstwem?

Za niego właśnie atakowałeś mnie w tym wątku!

Durnowato to sobie wykoncypowałeś.

Obnażyłem jedynie Twoje dziwaczne zainteresowanie cudzymi pieniędzmi i Twoimi fantazjami na ten temat, kiedy Kulczyk złożył darowizny tym i owym i m.in. kościołowi.

Tak to Cię zdruzgotało, że facet ma i rozdaje?

Tylko bez histerycznych reakcji. Hamuj się.

Przez jakiś czas tu nie zaglądałem i widzę że nic nie straciłem. Straszna bieda!

No właśnie! Ciekawe że akurat dziadekwłodech chce żebym poziom podnosił ;-).

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

No właśnie! Ciekawe że akurat dziadekwłodech chce żebym poziom podnosił ;-).

Pisząc to do Ciebie nie chciałem dodawać, że pyskówki tu to norma! Jest tu paru ch*jów rozwalających dyskusję na różne sposoby! Piszesz coś istotnego (jak ci się wydaje) i nie masz rzeczowej dyskusji, która obnaży twoją mierność umysłu, tylko masz sztampę! Rozwalającą, rozmiękczająca, etc. Filut jest jednym z nich!

Dziadekwłodek, może czegoś nie ogarniasz?

Pozwól, że pomogę.

Twoje oceny red. Mosza nie miały przedstawionego przez Ciebie uzasadnienia.

Dlatego poprosiłem o konkrety:

"A konkretnie dlaczego jest dyletantem?

Skoro od początku śledzisz jego karierę, to już znasz konkrety."

Twoje "uzasadnienie"

1. "Widzisz, gnojku, napisałem swoje zdanie! Tym , którzy w nie nie wierzą zaproponowałem, żeby słuchali i oglądali go na bieżąco! Nie słuchałeś kiedyś i,,, . Trzeba było posłuchać jego audycji z udziałem dr K.ulczyka! Za niego właśnie atakowałeś mnie w tym wątku!"

2. "Widzę,ze czytać nie umiesz - debilku! FY!!!"

3. "ch*j obchodzą mnie Twoje przemyślenia!"

4. "Wal się! Nie mam zamiaru wdawać się z tobą w intelektualne pląsy"

P.S.

Jaro_747

Teraz masz przykład nie rozmiękczającej, nie sztampowej dyskusji wg normy niechuja Dziadkawłodka.

Ucz się "młody", ucz. :)

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Dziadekwłodek, może czegoś nie ogarniasz?

Pozwól, że pomogę.

Twoje oceny red. Mosza nie miały przedstawionego przez Ciebie uzasadnienia.

Dlatego poprosiłem o konkrety:

"A konkretnie dlaczego jest dyletantem?

Skoro od początku śledzisz jego karierę, to już znasz konkrety."

Twoje "uzasadnienie"

1. "Widzisz, gnojku, napisałem swoje zdanie! Tym , którzy w nie nie wierzą zaproponowałem, żeby słuchali i oglądali go na bieżąco! Nie słuchałeś kiedyś i,,, . Trzeba było posłuchać jego audycji z udziałem dr K.ulczyka! Za niego właśnie atakowałeś mnie w tym wątku!"

2. "Widzę,ze czytać nie umiesz - debilku! FY!!!"

3. "ch*j obchodzą mnie Twoje przemyślenia!"

4. "Wal się! Nie mam zamiaru wdawać się z tobą w intelektualne pląsy"

P.S.

Jaro_747

Teraz masz przykład nie rozmiękczającej, nie sztampowej dyskusji wg normy niechuja Dziadkawłodka.

Ucz się "młody", ucz. :)

Może zajmij się tym co jeszcze masz! Może żołądkiem!

PS. Bardzo cieszę się, że piszą już o mnie opracowania! Zasmuca mnie to, ze robią to takie miernoty jak. ty i ...!

Naucz się popierać swoje zdanie i swoje oceny konkretami. Bo argument typu "pooglądajcie sobie telewizję", to raczej niczego nie wnosi.

Nie wystarczy w sposób emocjonalny i jak się okazuje bezzasadny opluwać wszystkich dookoła.

Tak robią miernoty i niezrównoważeni emocjonalnie ludzie, którzy poza obelżywym, impertynenckim zachowaniem nie są w stanie nawet zauważyć, że nie mają nic do powiedzenia w przymusie odreagowania swojej frustracji.

Ty chyba nie aspirujesz do takiej roli?

No to Ty mi poradź, jak mam przekonać się do Twojej opinii o red. Moszu, że jest dyletantem i cwaniaczkiem a nie rzetelnym dziennikarzem.

Dziadekwłodek! Pomożecie?!

Podacie jakieś konkrety na uzasadnienie tej Waszej opinii/zdania o redaktorze?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.