Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Tak sobie czytam o pogrzebie Szaniawskiego i okazuje się, że tłuszcza nie przepuściła też proboszczowi katedry a problemy miał nawet biskup Jarecki.

Tak więc rzeczywiście zaczynamy mieś dwa Kościoły - jeden oficjalny a drugi smoleńsko-rydzykowy. Mnie to osobiście lata, bo hierarchowie sami sobie zgotowali taki los ale jakiś temat do myślenia chyba mają.

Jestem Europejczykiem.

Tak więc rzeczywiście zaczynamy mieś dwa Kościoły

Jaro

Nie od dziś i obawiam się rozłamu dużo głębszego.

Filut

Powtarzasz po wladzu, a o workach i to czarnych nie było mowy.

Takim o to sposobem manipulujesz po manipulatorze mistrzu Twoim wladzu.

cienko, cienko....te twoje projekcje umysłu twego wychodzą, a pisałem kiedyś nie baw się własnym mózgiem i nie wkładaj tam palców bo możesz trafić na czuły sobie punkt i zostanie Ci tylko czkawka jako forma wyrazu.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Xniwax, ja nie cytowałem Ciebie, tylko odniosłem się do rewelacji, które Cię podnieciły i którymi z dużą fantazją (gratuluję) próbujesz nas karmić.

Jeśli czarne worki Ciebie ubodły, to zacytuję tym razem rewelacje z Twojego wpisu abyś znowu nie wyczytał czegoś, czego niema, "między wierszami".

P.S.

Czy dowiedziałeś się czegoś na ten temat, czy już Cię to przestało interesować?

"Podczas budowy warszawskiego metra robotnicy codziennie odkrywają ludzkie szkielety i ludzkie szczątki w różnych fazach rozkładu.Ilość zwłok można szacować w setkach, nikt nie prowadzi dokładnej statystyki. Informacje te potwierdza pracownik nadzoru budowy pragnący zachować anonimowość. O znaleziskach tych nie są powiadamiane służby

archeologiczne, a kości i czaszki ładowane są wprost na ciężarówki i wywożone na składowisko śmieci. Robotnikom nakazano całą sprawę utrzymywać w tajemnicy pod rygorem zwolnienia dyscyplinarnego. Np.bardzo płytko zaledwie pod warstwą asfaltu znaleziono kilka doskonale zachowanych zwłok, których wygląd świadczył na pochodzenie znacznie

późniejsze niż druga wojna światowa.Równocześnie dziwnym zbiegiem okoliczności w tym samym czasie

nagłaśnia się sprawę tajemniczej kwatery na warszawskich Powązkach.Co się takiego stało, że prace te rozpoczęto właśnie teraz? Przypadek? Wątpię"

Warszawiacy, to jak to w tej Warszawie jest?

Pytam bo wierzyć się nie chce.

tylko odniosłem się do rewelacji

Manipulujesz.

Pytałem raz Warszawiaków, czy coś o tej sprawie wiedzą. Sam uznałem to za plotkę lub wyolbrzymienie jakiś pojedynczych przypadków. Moje są dwa zdania na końcu, reszta to cytat.

M A N I P U L U J E S Z prawie jak ubek (przykre).

Wychodzi z Ciebie (trochę mnie to dziwi) pełowska mentalność ta najgorsza.

Użytkownik xniwax dnia 27.08.2012 - 23:36 napisał

Warszawiacy, to jak to w tej Warszawie jest?

Pytam bo wierzyć się nie chce.

Poza tym niektórzy Warszawiacy odpowiedzieli.

Cytowałeś...

A gdzie jest link do źródła?

Co lub kogo cytowałeś?

Podałeś dostęp do źródła czy nie?

Warszawiacy Ci nie dali odpowiedzi i co, próbowałeś się czegoś dalej dowiedzieć?

Takie to było przecież ważne dla Ciebie (Xniwax: "Warszawiacy, to jak to w tej Warszawie jest? Pytam bo wierzyć się nie chce.").

Czy może jednak ważniejsze było trochę posmrodzić na forum niż dowiedzieć się o co w tym chodzi?

Przecież napisałem, że odpowiedzieli.

Weź sobie i poszukaj.

Poza tym nie chcesz bym brał ciebie za idiotę mimo Twoich starań, prawda?

Biuletyn KRM byc może? Sprawdź. Jak znajdziesz to pędź z nowiną jak głąb z gołą dupą po Marszałkowskiej.

Panowie - w Warszawie nie ma żadnego metra - to ściema.

Jest metr - ale ziemniakow w warzywniaku cioci Bączek.

Jaro747

Zagraj w reklamie, to zaraz humor Ci się poprawi.

Sugerujesz Pedigree czy Chappi?

:P

Nic się nie dzieje, nuda.

Nie ma dziś nowej afery, poza reklamą OLT Wajdy, za kasę Amber Gold.

Taki młody Marcin a tyle kumpli miał, nawet w podeszłym wieku.

Panowie - w Warszawie nie ma żadnego metra - to ściema.

Jest metr - ale ziemniakow w warzywniaku cioci Bączek.

Sugerujesz Pedigree czy Chappi?

:P

Mam nadzieję, że jutro będzie jakaś nowa afera.

Przydałaby się komisja śledcza.

Coś by się działo.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Ubek to Twoja forma i nie wkładaj w swoje gówno innych.

Narodowy ubek

tak, tak wladz - najpierw w ZOMO, póżniej w ORMO, teraz jesteś za Platformą

Dżambuś - zrobiłes sie ostatnio strasznie nerwowy - zrelaksuj się na jakimś trawniczku :) Ale i tak Cię lubię.

ps. No co ty? - w lesie krzakówkę robię, albo rabuję bimber chłopom, jak rasowy bandyta z NSZ-u.

Dziadek - a o ośle z cytrynką w awatarze?

Z zomo do ormo ??? Imbecylu z milicji na kapusia i spoleczniaka???? Nie pijesz za duzo?

Jarosław nie może/nie chce wygrać wyborów to do boju ruszył biskup drohiczyński Antoni Dydycz:

"Najwyższe władze Rzeczypospolitej są chore - mówił. - Sejm powinien być rozwiązany, bo nie wypełnia swojej podstawowej misji: nie kontroluje rządu. To rząd steruje wbrew konstytucji Sejmem, a nawet może nie rząd, tylko partia. Opozycja jest torpedowana."

Chyba Pan Biskup zapomniał że jest cos takiego jak wybory.

Jestem Europejczykiem.

"Najwyższe władze Rzeczypospolitej są chore - mówił. - Sejm powinien być rozwiązany, bo nie wypełnia swojej podstawowej misji: nie kontroluje rządu. To rząd steruje wbrew konstytucji Sejmem, a nawet może nie rząd, tylko partia. Opozycja jest torpedowana."

Z U-Bootów, które dostarcza dziadek z wermachtu.

Achtung, achtung, Herman! Drei, zwei, eins, nul.. feuer! Torpedo los!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

a finansuje jeden człowiek

" "Zafundował bursztynową sukienkę dla Matki Boskiej na Jasnej Górze, wyłożył pieniądze na film o księdzu Popiełuszce, wykupuje reklamy we wszystkich prawicowych mediach...Grzesiek siedzi na pieniądzach i cała prawica się do niego pcha" - pisze "Newsweek" o prezesie SKOK, Grzegorzu Biereckim."

narodowi razem wspólnie , DZIĘKUJEMY

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Z zomo do ormo ???

Głupi szczylek z ciebie, to mało wiesz - mieszkał taki na mojej ulicy, na starość biegał w bereciku i łapał gówniarzy palących papierosy w krzakach.

Swoja drogą to byś się w ORMO sprawdził, bo masz niezle zadatki na kapusia, czemu niejednokrotnie dałes wyraz. Pewnie kapowałeś kolegów w szkole.

Ukryta Zawartość

Wyglądasz mi na cwela-donosiciela

Ukryta Zawartość

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Głupi szczylek z ciebie, to mało wiesz - mieszkał taki na mojej ulicy, na starość biegał w bereciku i łapał gówniarzy palących papierosy w krzakach.

Swoja drogą to byś się w ORMO sprawdził, bo masz niezle zadatki na kapusia, czemu niejednokrotnie dałes wyraz. Pewnie kapowałeś kolegów w szkole.

http://www.youtube.com/watch?v=ji3lRSud8ss

Wyglądasz mi na cwela-donosiciela

myslisz ze mnie sprowkujesz? Koles ty mogles pomarzyc co najwyzej o ormo....sb / wusw to byl dla ciebie kosmos nie do osiagniecia. Wiesz kto yo byl pulkownik w sb....czlowieku takiej wladzy teraz minister nie ma....

W kapowaniu kolegów nikt nie prześcignie Zbyszka Ziobry.

Skoro tak piszesz to pewnie masz rację, Wojciechu jak jest być zakapowanym kolegą Ziobry?

Manifestacja frustratów wszelkiej maści, zdemenciałych staruszek i kiboli pod wodzą Magika z Torunia.

.

Czyli to nie prawica skoro idzie środkiem wraz z pełowską falangą na czele z nawrócownym gdańskim kibolem rodem z Kaszub herbu tabaka.

Czyli to nie prawica skoro idzie środkiem wraz z pełowską falangą na czele z nawrócownym gdańskim kibolem rodem z Kaszub herbu tabaka.

Gorzały sie ze skynkiem nachlałeś i nie pamiętasz poprzedniego pochodu naszych prawackich bojówkarzy? Co ty bredzisz o kibolach? Przeciez to najukochańsze dzieci Prezesa i jego przydupasów!

Jestem Europejczykiem.

Skoro skrajnościami w naszej polityce są "prawicowe" odpryski (o których piszesz) oraz falanga rządząca (bo jest skrajnością) to bliżej im do siebie niż się To wydaje.

Ci drudzy nie są lepsi, lecz gorsi od tych pierwszych bo maja władzę w rękach.

Przeciez to najukochańsze dzieci Prezesa i jego przydupasów!

Akurat mam w D czyje to dzieci ale raczej mają wielu rodziców i jesli już to prezes moze być conajwyżej ich matką zastępczą.

Kibol ma to do siebie, że zostaje kibolem na zawsze lub np. premierem po latach (w sercu zawsze pozostaje kibolem)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.