Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Falszywa kultura i elegancja PO o twarzy Niesiołowskiego i wielu innych jako przykład kontrkultury i kontrelegancji. Czyż nie?.

...czyli usmiechy trefnisiów i pajaców, a spod maski dupa wystaje.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Żałosne błazny i hipokryci. Dopóki Niesioł był ultrakatolik i walił w komuchów jak w bęben to był cool,i jego niewyparzona gęba nikomu nie przeszkadzała. A teraz jest be bo nie kocha Prezesa.

Jestem Europejczykiem.

Niesioł, jak i przytoczony wyżej Kuczyński to ludzie psychicznie chorzy na PIS.

Za PISu złodzieje szli siedziec, albo strzelali do siebie, a teraz mamy syndrom gierkowskiej końcówki - wszechobecną korupcję.

Ale wróci Antoni i Zbyszek...

:)

Tak wladzu resocjalizacja bandyty wraz z wyszynkiem na koszt państwa to 3-5 tyś miesiecznie netto.

Leczenie w szpitalu państwowym wraz z opieką, wyszynkiem to 1,5-3 tyś miesięcznie netto.

Rozwiąż to równanie, mądralo liberalna pało.

Z jednej strony ochronka dla bandziorów, z drugiej państwowa eutanazja na obywatelu.

Co twoim zdaniem jest k**ewsko słuszne?

Nowomowa i pseudoliberalizm PO to nic innego i nic lepszego w efekcie od komunistycznego kapitalizmu elit, jaki panował w KDLach przez 33 lata od 1956 roku.

Podejście do gospodarki i polityki społecznej na podobnej zasadzie ciągłego zaciskania pasa.

Jedna dziurka poluzowania i trzy zaciskania. Tak w koło - elyty, społeczeństwo i pasek.

Patrzeć tylko kiedy pasek wyląduję na łbach i dupie elyt.

Żałosne błazny i hipokryci

Jaro, Twoja samokrytyka jest miło widziana, jak przeprosiny przez nie przepraszanie na przykładzie takiej referencyjnej w tym temacie laski marszałkowskiej p. Kopacz.

Nie zamierzam składać żadnej samokrytyki bo niby za co?

Na wszelki wypadek - Kopacz nie slyszałem, Tuska nie słyszałem. Tylko kawałek Millera i większość Dorna. Zostając przy tym ostatnim - skoro Prezes go wywalił a woli miernoty pokroju Baszczaka czy Hofmana to znaczy, że nie chce wygranej bo woli wygodne dekowanie się w opozycji.

Jestem Europejczykiem.

...i znowu w kontekście Kaczyńskiego.

Oczy wam bielmo głupoty zalało, czy co?

Czy do tych waszych pustych propełowskich łbów nie dociera, że pełowskie małpy polityczne pomniejszają wasz intelekt

skutecznie poprzez ciągłe i świadome konfliktowanie. Przecież poprzez ignorowanie PiSu przez PO nie było by juz dawno tak znienawidzonej przez Was partii.

Problem w tym, że nie byłoby też PO.

Cała tajemnica trwania platformy na rynku politycznym.

Nie zamierzam składać żadnej samokrytyki

Cały czas składasz i nawet tego nie czujesz.

Nie jakiś, Jaro, nie jakiś ale ten co nie czuje winy, że nadaje.

Jaro samokrytyka to nic strasznego, oczyszcza, jesli tego ktoś nie czuje...to uprawnia go to do nazwania siebie idiotą ale nie innych.

Jeżeli jakiś idiota tak to odbiera to naprawde nie moja wina.

dokładnie , również do winy się nie poczuwam . Ale jak idiocie wytłumaczyć ?

Jesteś popularny :)

Taka Jola Rutowicz bocznicy

Jesteś popularny :)

Taka Jola Rutowicz bocznicy

masz fascynację , chodzisz z pudelkiem na spacer ?

Jarowladz

Wasza wspólna egzystencja jako jednego wspólnego idioty czyni z was dwóch pólgłówków.

Tak wladzu resocjalizacja bandyty wraz z wyszynkiem na koszt państwa to 3-5 tyś miesiecznie netto.

Leczenie w szpitalu państwowym wraz z opieką, wyszynkiem to 1,5-3 tyś miesięcznie netto.

A masz jakieś dane z lat 2006, 2000, 1995 ?

To był zamach!

Takie transparenty noszą zwykli ludzie do kościoła w Gdańsku, na pogrzebie śp Anny Walentynowicz matki nas wszystkich, matki Solidarności.

A gdzie ojciec?

Jestem Europejczykiem.

Reakcja jednej połowy bez autoryzacji przez drugą jest nic nie warta.

oczywiście tylko dlaczego reagujesz , ani moją ani jara połową nie jesteś .

wytłumacz bystrzaku

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

To był zamach!

Takie transparenty noszą zwykli ludzie do kościoła w Gdańsku, na pogrzebie śp Anny Walentynowicz matki nas wszystkich, matki Solidarności.

Zwykli ludzie????? To fanatycy . Chorzy z nienawisci czlonkowie sekty rydzyka

Marsz wiele wyjaśni.

Władza kłamie.

Za ekshumację należy zapłacić.

Boże pociesz tych, którzy płaczą nad grobem Anny.

Panie Boże Wszechmogący, przyjmij Annę do grona swoich wybranych.

Ojcze nasz, któryś jest w niebie,.....................

Przyszło nam dzisiaj żegnać Annę Walentynowicz.

To działaczka ruchu wyzwolenia człowieka.

To przywódczyni tego najczystszego nurtu.

Potrafiła zdobyć autorytet, pełniąc rolę zwykłego robotnika.

To znak, że Bóg może wszystko.

"

Podczas pogrzebu Anny Walentynowicz w Gdańsku-Wrzeszczu doszło do incydentu. W czasie mszy wniesiono polską flagę z napisem "To był zamach", a także baner ze zdjęciem Lecha Kaczyńskiego i napisem "Nasz prezydent".Flagę i baner wniosło kilka starszych osób, przeszły główną nawą kościoła i stanęły w pierwszym rzędzie przed rodziną Walentynowicz. Zareagował na to wnuk legendy "Solidarności" Piotr Walentynowicz i poprosił o przejście i zajęcie miejsca w bocznej nawie. Przedtem osoby z flagą stały przed kościołem."

jak widać PiS również uroczystości pogrzebowe zmieni . 747 specjalną oprawę pogrzebu można zamówić w siedzibie PiS czy u Rydzyka ?

Anna Walentynowicz była sztandarem, gwiazdą.

"

Podczas pogrzebu Anny Walentynowicz w Gdańsku-Wrzeszczu doszło do incydentu. W czasie mszy wniesiono polską flagę z napisem "To był zamach", a także baner ze zdjęciem Lecha Kaczyńskiego i napisem "Nasz prezydent".Flagę i baner wniosło kilka starszych osób, przeszły główną nawą kościoła i stanęły w pierwszym rzędzie przed rodziną Walentynowicz. Zareagował na to wnuk legendy "Solidarności" Piotr Walentynowicz i poprosił o przejście i zajęcie miejsca w bocznej nawie. Przedtem osoby z flagą stały przed kościołem."

jak widać PiS również uroczystości pogrzebowe zmieni . 747 specjalną oprawę pogrzebu można zamówić w siedzibie PiS czy u Rydzyka ?

Zejdź z tego grobu, zejdź z tej trumny i baluj sobie na ślubie stulecia, a nie tu w kolebce Solidarności..

Żegnamy wielkiego człowieka, mam pewność że przyjdzie czas, że staną jej pomniki.

Ania mimo śmierci dalej walczy o prawdę.

Ania jest w niebie!

Potrzebuje nas do dalszej walki.

Okrutny los, nie oszczędził Cię Aniu i po śmierci.

Wielka gangrena relatywizmu toczy Polskę!

Cała Polska pamięta, że byłaś czystą przezroczystą iskrą, która mówiła gdzie jest prawda, a gdzie jest fałsz.

Stałaś się symbolem drogi do prawdy.

Nie ma większego obowiązku dla nas jak dotarcie do prawdy o Twojej śmierci.

Prawda ujrzy światło dzienne.

Salwą Pal!

Na miejscu Pana Seremeta podał bym się do dymisji.

Córka Śp Prezydenta, była na pogrzebie Śp Anny Walentynowicz.

Państwo łamie wszelkie obowiązujące procedury

Premier T., fotografuje się na tle czołgów, chcąc zastraszyć społeczeństwo przekazem podprogowym.

747, Ty jestes chory.

To wylecz mnie

Napisz, że Polska, która jest zieloną wyspą, zdała jako państwo egzamin.

Napisz, że obywatele są w Polsce zadowoleni z kierunku działań jaki wytycza władza.

Poprzyj to wynikiem badań naukowych z socjologii.

Panerai

Potrzebujesz wypadku, najlepiej jak byś sobie wpadł pod czołg.

Bardzo pouczające przeżycie.

Ludzie ginęli pod czołgami, które tratowały ich, po to, aby tacy jak Ty, mogli głupieć na potęgę.

Nażryj się czegoś i idź na imprezę.

Zaszalej.

A co, przecież ciężko tyrasz na to.

Dlatego, żeby ktoś to podchwycił, napisałem to zdanie, liczyłem na Filuta, ale może śpi, lub pracuje.

A kim był Gwiazda?

Gwiazda żyje, miał dobre przemówienie na pogrzebie Anni Walentynowicz, ofiary zaniedbań IIIRP, poległej tragicznie w Smoleńsku 10 04 2010r.

A kim był Gwiazda?

A kto to jest Bolek?

@747 poetycko podchodzisz do tematu, zacznij zarabiac na pisaniu nekrologow.

ale w glowie masz chyba nienajlepiejj poukladane.

P.S. nadal czekam na przyklady z najnowszej historii niemiec.

A gdzie ojciec?

tu jest chyba 2 ojcow jarek i sp. lech nie?

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.