Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety prezes oszalał.

Niestety PiS żyje w matrixie który sobie wymyślił.

To nie te czasy gdy opozycja ma jakiekolwiek szanse w takiej formie cokolwiek zdziałać.

Opozycji niestety nadal brak w tym kraju.

Co to za opozycja lsd, pis,palimiau ?

Bynajmniej nie jestem fanem PO.

Ale wolę mniejsze zło.

W pis pozostały już same niedoróbki.

Co, taniec z Gwiazdami Wam wyłączyli, że przychodzicie tu, żeby komentować jak osobnik wykształcony i ułożony niczym pies Pawłowa?

Dzisiejsze przemówienie Prezesa cieniutkie. Nie wierzy w to co mówi czy po prostu nie w formie?

Jakie miało być?

Poczekaj na expose swego mniejszego zła, nic nie mogę.

Jarosław Kaczyński wypowiedział to, co mówi ulica.

A co miał przedstawić, program gospodarczy, czy wdać się w pyskówkę na poziomie Niesiolikota?

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Pozostałość po ORMO? Czy krzyżówka faszysty z komunistą, a może sfrustrowany parkingowy?

Realista moj drogi. System ma komplet narzedzi zeby zrpbic porzadek. Gdyby tylko general JaruzElski zechcial wprowadzic terror w 70 to kazalby zabic 10 tys. i bylaby cisza i spokoj. Resort to nie zarty. A wtedy w polsve ile bylo ruskich ? 500.000? Wiec co to za brednie czy by wkroczyli w 80? Oni juz byli!!

Jakie miało być?

Poczekaj na expose swego mniejszego zła, nic nie mogę.

Jarosław Kaczyński wypowiedział to, co mówi ulica.

A co miał przedstawić, program gospodarczy, czy wdać się w pyskówkę na poziomie Niesiolikota?

No cóż, Prezes przemawiał dziś niczym Lenin ale bez ognia - mało - retorycznie dzisiejsze przemówienie było po prostu słabe. Kaczyński w formie potrafi być naprawdę przekonującym trybunem ludowym a dzisiaj jakoś nie porywał.

Co wiecej - ustawiając się jednoznacznie w pozycji obrońcy ludu pracującego miast i wsi raczej odstraszy niz przyciągnie całkiem spory elektorat. Chyba, że liczy na to, że przed wyborami wykona kolejną woltę a wszyscy zapomną jego poprzednie wcielenia.

Jestem Europejczykiem.

Przyszli ludzie, reszta jest w dalszej perspektywie bez znaczenia.

Na tej zasadzie to najważniejszym wydarzeniem co tydzień jest liga piłki kopanej lub żużla.

Jestem Europejczykiem.

Oczywiście, przecież perspektywy prezesa, te dalsze i bliższe są również bez znaczenia

Filut dokończ swój wpis........hau, hau, hau.............hauuuuuuuuuuuuuu.

Na tej zasadzie to najważniejszym wydarzeniem co tydzień jest liga piłki kopanej lub żużla.

Cynik

Filut dokończ swój wpis........hau, hau, hau.............hauuuuuuuuuuuuuu.

Już ci pisałem, że piszę co chcę i jak chcę. A twoje propozycje wiesz gdzie możesz sobie wsadzić.

Nie rozumiem, co Wam przeszkadza w PiS.

Prezes chce bezinteresownie wyciągnąć Polskę z kłopotów, zapewnić jej międzynarodową rangę, a nam dobrobyt.

Trzeba być zwykłym debilem, żeby w zamian za to chcieć Donalda T., z jego długiem, śmierciami generałów w ilości większej niż podczas II wojny światowej, z jego aferami, okradaniem budowniczych dróg, pracą do końca życia bez pracy.

No, ale cóż, taka populacja.

Dlatego każdy zdrowy psychicznie człowiek ratuje się ucieczką na imigrację.

Filut, nie ma dla Ciebie ratunku.

Oni juz byli!!

Oj, braki masz systemowe, żeby nie powiedzieć podstawowe.

Piszesz jak zahibernowany ORMOzomowiec.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

A czym sie to przejawiało? Ta pokora znaczy się? Piknik.

Obejrzyj fakty a się przekonasz.

Już ci pisałem, że piszę co chcę i jak chcę. A twoje propozycje wiesz gdzie możesz sobie wsadzić.

Co to jest?

Informacja, dla mnie?

Filut, przegrywasz na całej linii, PO jest skompromitowane, ciał nie umieją do właściwej trumny włożyć, podczas największej od 1945 tragedii narodowej.

Jaka szkoda.

A mogło być tak pięknie, zielona wyspa, etc.

Nawet TVN z pokorą przyjęła manifestację.

Raczej z umiarkowanym smutkiem, żalem, że nie było rozróby, że jednak diabły nie takie straszne.

No i nie było "kiboli" ze służb specjalnych by robić zadymę. Zbyt duże ryzyko i wydałoby się, że to Grasiowe chłopaki te "kibole". .

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Dlatego każdy zdrowy psychicznie człowiek ratuje się ucieczką na imigrację.

1. "Imigracja (z łacińskiego immigro – osiedlam się), przyjazd do obcego kraju w celu osiedlenia się tam na stałe. Imigracja jest wynikiem emigracji i razem z nią tworzy procesy migracji ludności w świecie."

2. "Emigracja (z łacińskiego emigratio – wychodźstwo), dobrowolne opuszczenie kraju rodzimego, także nazwa grupy ludzi – emigrantów; forma migracji ludzi. Zjawisko związane z przyczynami politycznymi lub ekonomicznymi."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Raczej z umiarkowanym smutkiem, żalem, że nie było rozróby, że jednak diabły nie takie straszne.

No i nie było "kiboli" ze służb specjalnych by robić zadymę. Zbyt duże ryzyko i wydałoby się, że to Grasiowe chłopaki te "kibole". .

Zwyczajnie kłamiesz. Oglądałem i niczego takiego nie było. PiSSmanski manipulator.

Jestem Europejczykiem.

numerek, idol, o którym tak ciepło piszesz, jest już zwykłym, starym śmieciem ,politycznym bankrutem.Przegrał 5x wybory i jeszcze podskakuje.To polityczny klaun, razem z tym wariatem z Torunia.Obaj są żenującymi staruchami, słuchanymi przez takich jak ty, niedouczonych i wiecznie płaczących.

Shane63

Nigdy nie wyrosłeś z głupoty, będziesz się męczył do końca życia.

Obserwuj scenę polityczną, zauważ sobie z nudów, co spotka nie długo Twoich wykształconych idoli.

Będzie płacz i zgrzytanie zębów.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Romuś

Sugeruję, że masz braki i mieszasz pojęcia.

pierdolo byli k**wa ruscy w polsce czy nie. ??? Durniu nie bylo tematu czy wejda czy nie bo juz byli. Taki wlasnie sa braki w logice ciebie i miliona nieudacznikow tobie podobnych. Fajnie sie pierdzi teraz...wtedy byles taki kozak?????? W dupie byles i gowno widziales. W ogole wisisz mi przrprosiny. Do tej pory mam prawo cie obrazac bo nie masz honoru

numerek, idol, o którym tak ciepło piszesz, jest już zwykłym, starym śmieciem ,politycznym bankrutem.Przegrał 5x wybory i jeszcze podskakuje.To polityczny klaun, razem z tym wariatem z Torunia.Obaj są żenującymi staruchami, słuchanymi przez takich jak ty, niedouczonych i wiecznie płaczących.

Balcerowicza zacytuj jak prorokuje Polsce los Grecji.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.