Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

To polityczny klaun, razem z tym wariatem z Torunia.Obaj są żenującymi staruchami, słuchanymi przez takich jak ty, niedouczonych i wiecznie płaczących.

Ja bym tam OjDyra nie lekcewazył. Dzisiaj tak naprawdę to był jego dzień. Dyskretnie ale wyraźnie pokazał że to on jest najważniejszy. No i teraz nikt mu nie podskoczy, żaden polityk prawicy czy biskup.

Jestem Europejczykiem.

Prezes jadł dziś Ojcu Dyrektoru z ręki.

To nie prezes drogi Jaro. TVN pokazała, że były to gołębie, jak ze scenki na świętym obrazku.

Zaraz potem poleciały i zrobiły nalot na siedzibę rządu.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Romuś

Sugeruję, że masz braki i mieszasz pojęcia.

pierdolo byli k**wa ruscy w polsce czy nie. ??? Durniu nie bylo tematu czy wejda czy nie bo juz byli. Taki wlasnie sa braki w logice ciebie i miliona nieudacznikow tobie podobnych. Fajnie sie pierdzi teraz...wtedy byles taki kozak?????? W dupie byles i gowno widziales. W ogole wisisz mi przrprosiny. Do tej pory mam prawo cie obrazac bo nie masz honoru

numerek, idol, o którym tak ciepło piszesz, jest już zwykłym, starym śmieciem ,politycznym bankrutem.Przegrał 5x wybory i jeszcze podskakuje.To polityczny klaun, razem z tym wariatem z Torunia.Obaj są żenującymi staruchami, słuchanymi przez takich jak ty, niedouczonych i wiecznie płaczących.

Jakie wyroki prorokujesz dla urzędników państwowych, za nie dopełnienie obowiązków?

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Ja bym tam OjDyra nie lekcewazył. Dzisiaj tak naprawdę to był jego dzień. Dyskretnie ale wyraźnie pokazał że to on jest najważniejszy. No i teraz nikt mu nie podskoczy, żaden polityk prawicy czy biskup.

Ewidentnie kaczor mial dzisiaj wacka ojdyra w gardle

Romuś

Oczywiście, że byli nawet dobry bimber pędzili.

O honorze mi tu nie praw. ZOMOfilce nie maja prawa prawić o honorze.

Nie jedno gówno widziałem jakie robili pod siebie jedni i drudzy - bici i bijący.

Do dzisiaj trzymam na pamiątkę kulkę z XII70 wyjętą z rany Ojca.

xniwax

Sugerujesz,że Ojciec Dyrektor jest Jezusem?( nawiązuję do tych gołębi)Cóż za wzruszająca scena!

Kiedy zacznie leczyć skrofuły?

No i bardzo dobrze, przewracasz się przez wartości duchowe?

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

xniwax

Sugerujesz,że Ojciec Dyrektor jest Jezusem?( nawiązuję do tych gołębi)Cóż za wzruszająca scena!

Kiedy zacznie leczyć skrofuły?

Znowu kler tym razem bez spoly ze szlachta.wykonczy ten kraj.i tak k**wa do zajebania

Wojciechu

Uważałem cię za człowieka mającego coś pod sufitem i dodatkowo poczucie humoru.

I...?

Romuś

Nie podniecaj się.

Nie potrzeba kleru, wystarczą takie pajacyki jak niektórzy z PO by zniwelować ten kraj do minimum. Zresztą w każdej z partii takich jest od groma tylko intencje rożne.

Telewizja Trwam musi mieć miejsce na platformie!

Oczywiście, mnie to nie przeszkadza bo nie oglądam.i nie słucham.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Romuś

Oczywiście, że byli nawet dobry bimber pędzili.

O honorze mi tu nie praw. ZOMOfilce nie maja prawa prawić o honorze.

Nie jedno gówno widziałem jakie robili pod siebie jedni i drudzy - bici i bijący.

Do dzisiaj trzymam na pamiątkę kulkę z XII70 wyjętą z rany Ojca.

to powinienes wiedziec ze kazdy system ma realna licencje na zabijanie. Masz w rece na to dowod i widzisz ze gdyby jaruzelski byl taki gorliwy zatluklby pol wybrzeza. A nie byl. Pieprzenie terax ze jedni sa swieci a inni to,zdrajcy to k**wa glupota. Trzeba bylo wojny domowej w 89??? Bohatersko 500.000 ofiar..... A tak raz swiatu polak pokazal ze gosc....a pisu nie komentuje bo to zwykle pedaly sa.

xniwax

Tak też podchodzę do PiSu.Z humorem.To kabaret polityczny tyle tylko,że odwołujący się do najgorszych polskich upiorów z przeszłości.Do ciemnoty,zabobonu,warcholstwa,kołtunerii,klerykalizmu,szowinizmu i ksenofobii.Rozumiem,że może nie podobać się PO ale nie rozumiem jak można popierać PiS.To jakaś paranoja.

jaruzelski byl taki gorliwy zatluklby pol wybrzeza

I tu się grubo mylisz, gdyby tak zrobił nabruździłby towarzyszom za Buga, im nie było to do niczego potrzebne.

Poza tym w 70-ym nie maił tyle do powiedzenia co dekadę później.

Dobry gracz mimo, że świnia.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Wielu ludzi nie kocha PO ale na nia glosuje ze strachu przed narwancami z pisu. Gdyby to byla rozsadna alternatywa PO mialaby gora 20%. Ale ze pis by nam zaraz zgotowal zanykanie lekarzy itp....to lepiej wybierac mniejsze zlo.

coś się niektórym w główkach pomieszało! idiota z Torunia ma rządzić polskim klerem? ma być przywódcą duchowym? ten prymitywny, niedouczony i chamski zakonnik? przecież za parę lat i tak ducha wyzionie i całe to toruńskie badziewie szlag trafi razem z jego podstarzałymi wyznawcami. Albo się trafi jakiś nawiedzony i mu w końcu przywali w tą durną gębę i będzie spokój

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

I tu się grubo mylisz, gdyby tak zrobił nabruździłby towarzyszom za Buga, im nie było to do niczego potrzebne.

Dobry gracz mimo, że świnia.

A widzisz...czyli general,minimalizowal straty a kiedy sie dalo usiadl do stolu.

nie komentuje bo to zwykle pedaly sa.

Rozumiem, że ty jesteś ten niezwykły?

Wielu ludzi nie kocha PO ale na nia glosuje ze strachu przed narwancami z pisu. Gdyby to byla rozsadna alternatywa PO mialaby gora 20%.

To część prawdy.

A widzisz...czyli general,minimalizowal straty a kiedy sie dalo usiadl do stolu.

Przecież nie był idiotą bez odpowiedniego zaplecza.

Największy wzrost inwestycji zagranicznych był efektem ciemnoty, zabobonu,warcholstwa,kołtunerii,klerykalizmu,szowinizmu i ksenofobii.

Ktoś kto tak sądzi, pod sufitem, może mieć tylko obrazy...........dzieła sztuki...........tylko i wyłącznie.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

To część prawdy.

Jak powanie traktowac kaczora kiedy jak wiatr zawieje plecie o oleksym lewicowy poliyyk sredniego pokolenia a wczedniej zdrajce z niego robi i olinsz?

To część prawdy.

Jak powanie traktowac kaczora kiedy jak wiatr zawieje plecie o oleksym lewicowy poliyyk sredniego pokolenia a wczedniej zdrajce z niego robi i olinsz?

xniwax

Tak też podchodzę do PiSu.Z humorem.To kabaret polityczny tyle tylko,że odwołujący się do najgorszych polskich upiorów z przeszłości.Do ciemnoty,zabobonu,warcholstwa,kołtunerii,klerykalizmu,szowinizmu i ksenofobii.Rozumiem,że może nie podobać się PO ale nie rozumiem jak można popierać PiS.To jakaś paranoja.

Nie to nie jest paranoja, to paradoks wywołany przez PO.

o oleksym lewicowy poliyyk sredniego pokolenia a wczedniej zdrajce z niego robi i olinsz?

Przecież jedno drugiego nie wyklucza.

No i bardzo dobrze, przewracasz się przez wartości duchowe?

OjDyr i wartości duchowe? Gratulacje, nie wiedziałem że jesteś taki dowcipny :-).

Jestem Europejczykiem.

Telewizja Trwam musi mieć miejsce na platformie!

Taka się nada?

Nawet mobilna.

I pusta. Tłoku nie będzie.

Dla pana dyrektora w sam raz.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

coś się niektórym w główkach pomieszało! idiota z Torunia ma rządzić polskim klerem? ma być przywódcą duchowym? ten prymitywny, niedouczony i chamski zakonnik? przecież za parę lat i tak ducha wyzionie i całe to toruńskie badziewie szlag trafi razem z jego podstarzałymi wyznawcami. Albo się trafi jakiś nawiedzony i mu w końcu przywali w tą durną gębę i będzie spokój

Jaka skala agresji........to wytłumaczy tylko, niezmierzony poziom ciemnoty, zabobonu, warcholstwa, kołtunerii,klerykalizmu, szowinizmu i ksenofobii.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

że jest politykiem i biznesmenem a nie żadnym ojcem czy zakonnikiem.

Powszechnie nielubiany Stefan Niesiołowski podczas jakiejś dyskusji z uporem mówił PAN Rydzyk. Zawiercił mu uwagę bodajże Hofman lub Brudziński, że "ojciec Rydzyk" trzeba mówić. Na co Niesiołowski z wrodzonym sobie "wdziękiem" burknął: "Dla kogo ojciec, dla tego ojciec".

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.