Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

429760_493292620733873_241781728_n.jpg

nara wojciech , trzymaj się hehehehe.....miłej nocy.....

Ależ nikt tu nikomu nic nie wmawia.Każdy może się kompromitować na własny rachunek.

wojciech nie lubi się kompromitować hehehe, nie chce się podzielić swoją wiedzą , którą uważa za oczywistą..hehehe....no podziel się wojciech .....
<br />myślisz , że ludzie też są w błędzie , że tyle osób jest w błędzie.....<br /><br />dobre fox hehehehehe.... <br />
koles przy zalozeniu ze 70% narodu to idioci, to wszystko jest w porzadku.Trafiles do wiekszosci i nie ma tu NIC dziwnego.Teraz jestesmy na etapie intensywnego poszukiwania dla was ...BACY.
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Plusik za reformę edukacji w Polsce na przykładzie zadania z matematyki.

"PO popiera 32 proc. Polaków, PiS - 28 proc. Gdyby wybory odbyły się w miniony weekend do sejmu weszłyby też SLD (14 proc.) i PSL (7 proc.). Progu wyborczego nie przekroczyłyby RP i SP (po 4 proc.) - wynika z sondażu Homo Homini dla "Rzeczpospolitej"."

Takie wyniki sondażu dla "Rz" publikuje wp.pl: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Znikajace-poparcie-dla-Ruchu-Palikota-najnowszy-sondaz,wid,15415331,wiadomosc.html?ticaid=1103b8.

Znowu powtarza się polityczna prawidłowość ostatnich lat. Kontakty z b. Kwaśniewskim szkodzą.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Festiwal wypowiedzi POlityków trwa. Po POśle Niesiołowskim występ dała Elżbieta Radziszewska też z Platformy Obywatelskiej. Stwierdziła ona, że "(...) kolejki do lekarzy i tłok na szpitalnych korytarzach nie obwinia siebie, innych polityków czy rządu, ale pacjentów. Jak stwierdziła, ludzie w szpitalach "cwaniaczą"." (http://wiadomosci.onet.pl/kraj/poslanka-radziszewska-pacjenci-w-szpitalach-cwania,1,5444989,wiadomosc.html)

Rząd powinien tym razem przerwać ulubiony stan bezczynności i zareagować natychmiast na słowa pani POseł. Cwaniactwo trzeba zwalczać zawsze i wszędzie. Służby powinny zająć się tym ważnym problemem służby zdrowia. A ustalonym przez nie cwaniakom, należy w trybie administracyjnym zabronić korzystania z publicznej opieki zdrowotnej. Powinno to istotnie wpłynąć na poprawę jej działania.

Za prospołeczne myślenie pani POseł zasługuje na premię pieniężną od ministra Zdrowia albo i od premiera. Niewątpliwe.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Znowu pacjent(ka) cwaniakował(a): http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/kielce/busko-zdroj-lekarz-skazany-za-gwalt-i-lapowki,1,5445057,region-wiadomosc.html. Lekarz, korporacyjny i ministerialny nadzór był oczywiście... Przypuszczam, że...

Dlaczego nikt nie ostrzega, że na tym forum grasują umysłowo niepełnosprawni???

Wystarczy Jaruś,że z sąsiedniego wontku przeszczepisz sobie pompkie musgu i jus bendziesz.....sprawny.

Zabrańscy lekarze na ciebie czekajom.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Jak przed chwilą doniosło radio TokFm, kardynałowie Nycz i Dziwisz rozmawiali z Franciszkiem I Jezuitą o jego wizycie w Polsce.

Tragedia. Papież powszechnie posądzany o niejasne kontakty ze zbrodniczą junta wojskową w Argentynie przybędzie do Polski.

Czyżby z zamiarem ogłoszenia gen. Jaruzelskiego świętym?!

Aaaaaaaaaaaa rozumiem,że dziadkowi nie podoba się nowy Papież i trzeba go opluć...jadem czerwonym.Kto jak kto ale ty akurat masz najmniej do powiedzenia w tej kwestii...tak jak i ja.Nie my go wybieraliśmy i nie my go sądzić będziemy.No może mulsowi dadzom takie prawo w nagrode za miłość do nich.A co do Jaruzela to żeby sam Papież go święcił to i tak na górze mu nakopiom do dupy.Świencie przekoni bendom do kopania....jedynie.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Aaaaaaaaaaaa rozumiem,że dziadkowi nie podoba się nowy Papież i trzeba go opluć...jadem czerwonym.Kto jak kto ale ty akurat masz najmniej do powiedzenia w tej kwestii...tak jak i ja.Nie my go wybieraliśmy i nie my go sądzić będziemy.No może mulsowi dadzom takie prawo w nagrode za miłość do nich.A co do Jaruzela to żeby sam Papież go święcił to i tak na górze mu nakopiom do dupy.Świencie przekoni bendom do kopania....jedynie.

Przypuszczam, że nic nie rozumiesz.

Papież jako pretendent do roli największego autorytetu w świecie katolickim powinien mieć życiorys bez takiej skazy. Ponoć wycofał się z godzących w dobre imię papieża ostatni z żyjących i wiezionych przez argentyńską juntę księży. Od razu też znalazło się tysiące przekazów świadczących o cnocie papieża w czasach junty. Są też jeszcze związki argentyńskich matek i babek oskarżające nowo wybranego papieża.

Poza tym w czyim imieniu Nycz i Dziwisz zapraszają papież do Polski? Już maja upoważnienie władz państwowych? Czy Polske stać na cykliczne przyjmowanie pielgrzymek papieży w bizantyjskim styku?

Sądząc po życiu doczesnym - ten i ów wywinie się i w życiu wiecznym - tam też musza być układy.

I jeszcze jedno, Wskaż jedno miejsce w moim w wpisie, gdzie oplułem nowo wybranego papieża. Skoro jego wybór był show medialnym na światową skalę, i byłem i jestem natrętnie bombardowany informacjami o nim, nawet wbrew własnej woli i zainteresowaniu, to mam pełne prawo do wyrażania własnej opinii o tym fakcie medialnym.

Nie bądź też świętszy od papieża. Potrafisz opluć swoim jadem. Prawicowym czy jak mu tam.

dziadekwłodek , papież jest ok , on tylko ma wskazać tobie drogę.I tyle .Resztę musisz zrobić sam...

(...)

Jeszcze nie wiem, czy ten papież jest OK. Nawet nie wiem, czy faktycznie nazwał on się Franciszkiem od tego z Asyżu. To dopiero okaże się.

Papież jako pretendent do roli największego autorytetu w świecie katolickim powinien mieć życiorys bez takiej skazy. Ponoć wycofał się z godzących w dobre imię papieża ostatni z żyjących i wiezionych przez argentyńską juntę księży. Od razu też znalazło się tysiące przekazów świadczących o cnocie papieża w czasach junty. Są też jeszcze związki argentyńskich matek i babek oskarżające nowo wybranego papieża.

To nie ma znaczenia w poznaniu Boga.Nie wiem tylko czy on już Go poznał .Czy osobiście to odczuł.

Jest jeszcze jeden słynny cytat" hehehe...".Wprawdzie niezbyt mądry ale autorowi to nie przeszkadza.

Ale wracając do wcześniejszej wypowiedzi.Twierdzisz,że papież jest od pokazania drogi a później idzie się już samemu.

A jaką wytyczoną drogą przez poprzedników Franciszka ty postępujesz?Bo ja w twoich wystąpieniach nie dostrzegam ani krzty idei chrześcijaństwa.Widzę agresję, nienawiść i fundamentalizm.

Fundamentalizm ? Dobre , hehehehe....., nienawiść , agresja , wojciech coś ty , jak najlepiej Tobie życzę....Dokładnie tak jest.Kościół pomaga wskazać drogę .Są tacy , którzy tego nie potrzebują aby ją znaleźć.Ja np. nie łaziłem co tydzień na kolanach do Kościoła a i tak znalazłem drogę .I tyle hehe....Obyś też znalazł .Wierz mi , warto.A co do sytuacji w kraju .Jeżeli uważasz , że jest wszystko ok to co ja na to poradzę.Przecież cię nie zabiję hehehe.Będziemy się męczyć , po prostu dalej.....aż zrozumiemy wszyscy , że jest źle....Po za tym nie ma znaczenia czy ktoś jest mądry a inny nie.Można być profesorem i być zagubionym.....

601485_490758010987334_1151508824_n.jpg

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Kultura ch.ja warta: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,No-i-wybrali-ch-Posel-skarzy-do-prokuratury-wpis-na-Facebooku,wid,15418484,wiadomosc.html?ticaid=1103c3! Bardzo ekspresyjna wypowiedź, dopalacze wzięła czy co?

Nawet Urban mówił był subtelniejszy, kiedy nazwał JP II Breżniewem Watykanu. I został skazany za obrazę głowy państwa. I trzeba przyznać, że niesłusznie - bo to co otoczenie wyprawiało z chorym już papieżem, mogło nasuwać takie skojarzenia.

<br />To nie ma znaczenia w poznaniu Boga.Nie wiem tylko czy on już Go poznał .Czy osobiście to odczuł. <br />
musi bo ja w nocy mialem zmazy nocne.Jak byk .Po trzydziestu latach.Duch swienty zszedl ma ziemie!!!

<br />takie dziadek mamy teraz elyty.... <br />
w sam raz, dla was.

<br />?Bo ja w twoich wystąpieniach nie dostrzegam ani krzty idei chrześcijaństwa.Widzę agresję, nienawiść i fundamentalizm. <br />
on jest przedluzeniem katolicyzmu w postaci prostej ogolnie znanej.Jest jednak nadzieja ze po 2000 latach to sie zmieni za renkom..franka swientego.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

dobre , przeczytaj sobie dziadek....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Przypuszczam, że nic nie rozumiesz.

Poza tym w czyim imieniu Nycz i Dziwisz zapraszają papież do Polski? Już maja upoważnienie władz państwowych? Czy Polske stać na cykliczne przyjmowanie pielgrzymek papieży w bizantyjskim styku?

Sądząc po życiu doczesnym - ten i ów wywinie się i w życiu wiecznym - tam też musza być układy.

I jeszcze jedno, Wskaż jedno miejsce w moim w wpisie, gdzie oplułem nowo wybranego papieża. Skoro jego wybór był show medialnym na światową skalę, i byłem i jestem natrętnie bombardowany informacjami o nim, nawet wbrew własnej woli i zainteresowaniu, to mam pełne prawo do wyrażania własnej opinii o tym fakcie medialnym.

Nie bądź też świętszy od papieża. Potrafisz opluć swoim jadem. Prawicowym czy jak mu tam.

Jeszcze nie wiem, czy ten papież jest OK. Nawet nie wiem, czy faktycznie nazwał on się Franciszkiem od tego z Asyżu. To dopiero okaże się.

Kuniec świata. Dałem Ci plusika za cały post. Co teraz będzie?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.