Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Inna historia łączy Polskie i Rosję inna przeszłość jest pomiędzy Węgrami a Rosją .stosunki między oba państwami warunkują pewne postawy i zrozumiałe ze są i być powinny odmienne.Mniej POlitycznej propagandy bo ani w tym treści ani rozsądku.

Może ci się utrwali skoro słowo nie dociera inne niż pełowska nowomowa i lewacka doktryna oszołoma.

Poza tym wczoraj to nie dzisiaj, a jutro nie pojutrze.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Inna historia łączy Polskie i Rosję inna przeszłość jest pomiędzy Węgrami a Rosją .stosunki między oba państwami warunkują pewne postawy i zrozumiałe ze są i być powinny odmienne.Mniej POlitycznej propagandy bo ani w tym treści ani rozsądku.

Tylko,że w rozumieniu prawicowo-pisowskim szanujący sie polityk prawicowy powinien być antyrosyjski.A tu taki pasztet.Orban komplementuje Putina i jego Rosję!To już tylko Gruzja trzyma standardy.

Rząd PO (a raczej nierząd) już łypie łapczywie po kase w OFE .oczywiście w imię dobra przyszłych emerytów,a tak naprawdę finanse państwa są w tragicznym położeniu .Rostowski gnoli że to zmniejszy nasz dług publiczny (zagarnięcie kasy z OFE) otóż nie zmniejszy tylko przesunie dyskretnie pod dywan... oczywiście znajdą się urzędnicy wyznaczeni którzy dobrze się przy tej operacji obłowią 270 mld łakomy kąsek.

ad. Wojciech - nie wiem jak w PiS-owskim rozumieniu ale nie w moim.

szanujący sie polityk prawicowy powinien być antyrosyjsk

Głupoty piszesz Wojciechu.

Polacy nie są rusofobami lecz nie cierpią p...anej władzy, szczególnie przy własnej granicy.

Tolerują taką tylko we własnych granicach przez 6 lat.

xniwx

To Ty piszesz głupoty.Polacy są rusofobami,szczególnie ci z prawej strony.

Żeby była jasność.Nie przeszkadza mi,że Orban chce robić interesy z Rosją.To pokazuje,że można być prawicowcem i rozmawiać z Rosją.U nas jest to niemożliwe.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

xniwx

To Ty piszesz głupoty.Polacy są rusofobami,szczególnie ci z prawej strony.

Żeby była jasność.Nie przeszkadza mi,że Orban chce robić interesy z Rosją.To pokazuje,że można być prawicowcem i rozmawiać z Rosją.U nas jest to niemożliwe.

Czyżby Orban chciał zachować w polityce równy dystans do Unii Ojropejskiej i Rosji? Ciekawa figura, ale może mu się i opłaci?

Polacy są rusofobami,szczególnie ci z prawej strony.

Powiedzenie mówi,że Niemiec i Rusek są dla nas super..................dwa metry pod ziemią.Historia to samo.....twierdzi.Ty jesteś bardziej doświadczony od historii?
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

dziadekwłodek

Przekonaj Jarka,że Polska powinna mieć dobre stosunki z Rosją!Najlepiej 10 kwietnia!

To nie mój kolega. Równie dobrze Ty możesz popróbować.

tomuś gorzej

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
<br />Przekonaj Jarka<br />

Mam pytanie - dlaczego tego chorego na władzę półbliźniaka nazywasz po imieniu, a o innych porządnych politykach mówisz po nazwisku? Przypadek, czy metoda?

Korea Płn. wystrzeliła w nocy rakietę.

Sztab generalny armii Korei Północnej opublikował oświadczenie stwierdzające, że ostatecznie "zbadano i zatwierdzono" atak na USA, z potencjalnym użyciem broni nuklearnej - poinformowała w środę oficjalna agencja prasowa KCNA.Według rzecznika "bezlitosna operacja" wojsk północnokoreańskich "została ostatecznie zbadana i zatwierdzona".

uważasz że rosja się zmieniła ?

Rosjanie tak, politycy nie. Ani tam, ani tutaj.

Przekonaj Jarka,że Polska powinna mieć dobre stosunki z Rosją!Najlepiej 10 kwietnia!

Na pewno nie z taką mendą jak Putin.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Takie propozycje http://www.defence24.pl/jamal-2-ostatnie-kuszenie-putina/ są okazją do zmiany retoryki. Może warto zacząć sensownie i twardo rozmawiać mając na uwadze narodowy interes Polski.

Z tego co wyczytałem to Europa Zach. też nie potrzebuje więcej gazu.Tak więc to chyba Rosja koniecznie potrzebuje większego eksportu.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Stanowisko Europy Zachodniej nie jest do końca zrozumiałe. Najpierw angażuje sie z wielką pompą w budowę gazociagu po dnie Bałtyku, a potem ogłasza. że nie potrzebuje większych ilosci gazu rosyjskiego. Nie wiadomo co jest grą, a co prawdą.

<br /> tego co wyczytałem to Europa Zach. też nie potrzebuje więcej gazu.Tak więc to chyba Rosja koniecznie potrzebuje większego eksportu. <br />
a nawet zrobi wszystko zeby go zwiekszyc.Wplywy drastycznie maleja i jeszcze spadna.

<br />angażuje sie z wielką pompą w budowę gazociagu po dnie Bałtyku, a pot<br />
a komu przeszkadza rura jak jest...Zawsze sie przyda a moze nawet wykorzystac ja przeciw rosji.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.