Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Do wyborów jeszcze daleko, chyba że ktoś zdestabilizuje scenę.

Układ władzy i tak nie odda.

PiS potrzebuje większości konstytucyjnej, bez tego wiele się zmieni żeby nic się nie zmieniło.

Supermarkety zamkną na Niedzielę.

No może jeszcze Tuska z kumplami.

Chcesz obniżyć wiarygodność Jarosława Kaczyńskiego, nie dziwię się, gdyż tylko on z polityków dużego formatu, czynnych ją posiada w największym stopniu.

Marny trud.

Już powinieneś wiedzieć, że wskazuje fakty a nie zmyślenia czy projekcje.

Układ teraz będzie czynił zamęt, będzie mącił, wrzucał, różne kiedyś skuteczne tematy, ludzie wiedzą że to gra, bo Smoleńsk to pokazał zbyt jasno.

Kiedyś odzyskamy kraj, nie wiem kiedy, ale wiem że na pewno.

Na układy nie ma rady, ale układy się zmieniają, może nastąpi taki dzień, że okażą się nam sprzyjające, rdzennie polskiej państwowości.

Żegnam.

,,W liście Jarosława Gowina do członków Platformy nie chodzi tylko o tę partię. Odbiorców listu dzielę na trzy grupy. Pierwsza to zdecydowani krytycy partii rządzącej - do których także się zaliczam. Dla tej grupy list byłego ministra sprawiedliwości jest naiwny i spóźniony o kilka lat, gdyż zakres demoralizacji PO wyklucza jakąkolwiek istotną, prorozwojową zmianę jej oblicza. Drugie grono odbiorców to ludzie pokroju Jarosława Gowina. Przez lata żyli jakby w zaślepieniu i dopiero teraz dostrzegli, że PO nie tylko nie rozwiązywała problemów, ale sama stała się poważnym problemem dla Polski. Wreszcie mamy działaczy Platformy, ale też jej zwolenników, którzy nadal sądzą, że partia Donalda Tuska w sumie uczciwie działa na rzecz kraju. Wydaje mi się, że ta ostatnia grupa będzie się stopniowo kurczyła na rzecz dwóch pierwszych.''

Autor: Andrzej Zybertowicz

jaro, spokojna twoja rozczochrana...Tusk zaiwania już po równi pochyłej...nabiera rozpędu...

No właśnie! Tacy z was gieroje, genetyczni patrioci a dupska ruszyć wam się nie chce i czekacie, az wszystko załatwi się samo. A jak wyhamuje to bedziecie przez nastepne lata płakać zasmarkani, że oszukali Panie, oszukali.

hehehe...

Jestem Europejczykiem.

Leniem jesteś śmierdzącym tomuś i dekownikiem. Ojczyzna nasza pognębiona pomocy wzywa a ty dupę w krzakach kryjesz i szekasz, aż władza będzie leżeć na ulicy. A jak szybciej podniesie ją Miller (wasz obecny sojusznik i potencjalny koalicjant) lub antychryst Palikot? Co wtedy powiesz? Że spóźniłeś się, bo akurat siedziałeś w kiblu?

Jestem Europejczykiem.

No właśnie! Tacy z was gieroje, genetyczni patrioci a dupska ruszyć wam się nie chce i czekacie, az wszystko załatwi się samo. A jak wyhamuje to bedziecie przez nastepne lata płakać zasmarkani, że oszukali Panie, oszukali.

hehehe...

To taki rys charakterystyczny.... Za komuny tez wybierali współpracę z rezimem, bo pewno uważali, że szybiej się sama rozleci. A tych, co w tamtych czasach siedzieli w więzieniach nazywaja agentami "bezpieki"....

oni planują coś dużo większego , Boga zdetronizują

"

Profesor część wykładu poświęciła równości. - W przyrodzie jej nie ma. Jeśli ktoś jest wierzący, to wie, że nawet w niebie jest hierarchia - mówiła prof. Krystyna Pawłowicz "

Chcesz obniżyć wiarygodność Jarosława Kaczyńskiego, nie dziwię się, gdyż tylko on z polityków dużego formatu, czynnych ją posiada w największym stopniu.

Wiarygodność...

"Naprzemienne cudowne odmiany" tłumaczone potem przyjmowaniem leków.

Wiarygodnie przegranych sześć kampanii wyborczych.

Konieczność bezustannego tłumaczenia przez "sztab", co prezes miał na myśli i dlaczego powiedział to czego nie chciał powiedzieć i odwrotnie.

Nieudane zakupy w sklepie osiedlowym mimo asysty tabunu pomocników.

Dziś prezes popiera projekt zamykania sklepów w niedzielę. Będąc chwilowym premierem, taki sam projekt odrzucił przedstawiając straty jakie poniesie gospodarka i społeczeństwo. Dziś ma w dupie gospodarkę i społeczeństwo.

Wiarygodność...

Kot prezesa jest bardziej wiarygodny.

Filut

To kto ma rządzić?

100&dstw=640&dsth=180

nawet TVN w Azji podrobią

Oni są nie do podrobienia.

wladz

2, 37, zaczyna się Twój ulubiony motyw.

Jaro

Nogi ...

1,31...

D..a

4864882-jaroslaw-kaczynski-643-440.jpg

Jarosław Kaczyński

Szef obecnie najpopularniejszej partii politycznej w Polsce

Polecam

Pozdrawiam

Żegnam.

tomuś

Mam pytanie.Czy uważasz,że gdyby do władzy powrócił prezio to będzie lepiej?

pewnie...

oni planują coś dużo większego , Boga zdetronizują

powtarzasz się władz, po za tym widać wyraźnie , że sam byś z chęcią zajął miejsce Boga...

A co takiego dokonał Tusk? Oprócz kilkudziesięciu miesięcy zawracania dupy i jednej katastrofy.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

załatwi nam wolne od handlu niedziele

Warca to jak bumerang co jakiś czas.

Ja jestem nastawiony obojętnie z przewagą niechęci do pomysłu.

Wystarczy to co jest czyli święta z wyjątkiem niedziel.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.