Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Niepublikowane dotąd zdjęcie Donalda Tuska i Władimira Putina na okładce tygodnika „wSieci” wywołało burzę! Na fotografii przedstawiającej polityków tuż po katastrofie smoleńskiej nie widać ani cienia tragedii, która dotknęła Polaków. Po publikacji okładki

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Sądząc po reakcji rzecznika rządu, w środowisku Donalda Tuska emocje zenitu.

To niewytłumaczalna podłość!

– powiedział "Faktowi" Paweł Graś.

523090958ec9a263eb756e5bb61322b1.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

63332c62cece6bd03d22d18a1401a39a.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

okladka_w_sieci._600.jpeg

Ukryta Zawartość

Wiele napisano o tym, jak elity III RP przeżywały katastrofę smoleńską. Miały do tego podstawy, albowiem na pokładzie samolotu zginęli przedstawiciele wszystkich partii, a nie tylko przeciwnicy polityczni. Faktem jest, że najwięcej zginęło osób związanych z PiS-em, ale jednak każdy lider każdej polskiej partii miał powody do szczerego żalu i bólu.

Ukryta Zawartość

A ty, 747 między zbukami Karnowskimi - wisisz czy stoisz?

Ani to, ani tamto. Zapewne klęczy z noskiem między półdupkami - ale nie żadnego z nich, tylko samego szefa. Na nic mądrzejszego go nie stać :)

Ale mam ochotę tu zaglądać, to w końcu moje forum. Oprócz zmęczenia czytaniem kosmicznych pierdół o Kolegę 747 po prostu sie martwię bo niestety objawy są niepokojące.

Jestem Europejczykiem.

Ładny ten kocyk...

Poświęcilem się i obejrzałem, ale do końca nie dałem rady. Muzycznie straszne gówno, jedynym plusem ta laska.

Widzę, że Koreańce mają pierdolca na punkcie blond włosów bo ten cienki goguś też blondyn.

Jestem Europejczykiem.

Rok czekałem na takie g.wno.

Zaraz rozp.erdolę komputer !!!

Tak zmarnować potencjał Hyuneczki,

Żenada.

Zaraz zrobię kukiełkę producenta, tak jak DONALD TUSK miał kukiełkę Śp Prezydenta Lecha Kaczyńskiego i powbijam w nią IGŁY !!!

To Tusk rzucił urok aż do Korei, stąd ten żenujący poziom tego video, taka piękna Hyuneczka, młodsza już nigdy nie będzie, zamiast uwiecznić ją w atrakcyjnych pozach zrobili video z rzygowinami, co za DEBILE !!!

Ukryta Zawartość

Czuje, że tracimy Hyuneczkę.

Zniszczą ją, szczególnie teraz kiedy jest w okresie stawania się kobietą.

Winny Tusk.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Proszę Państwa

Mamy obecnie w Polsce do czynienia z przesileniem politycznym.

Proszę zatem nie zwracać uwagi, na komentarze oraz treści odniesień instalowane tu przy pomocy maszyn oraz różnej maści pożytecznych idiotów.

Konferencja Smoleńska zakończyła się kolejnym przybliżeniem prawdy o tamtych dramatycznych wydarzeniach, dziś już wiemy że nic z ustaleń Komisji Millera nie zgadza się z stanem rzeczywistym tamtego okresu, oraz że zwykłe prawidła fizyki, nauki ścisłej nie odpowiadają możliwości wystąpienia zdarzeń w takim porządku, w jakim zespół rządowy M Laska nam jest łaskaw przedstawiać w mediach mainestreamowych.

Wizerunek dziś opublikowany w magazynie "w sieci" posiada niewątpliwą wartość dodatkowych uzupełniających informacji dotyczących stanu ducha rządzących nami ludzi.

To całkowita kompromitacja tego obozu.

Dalszy komentarz jest zbędny, ujęcie jest zbyt wymowne.

ŻEGNAM PAŃSTWA !!!

Zgadzam sie w całej rozciągłości za wyjątkiem nieciągłości w punktach stycznych poszczególnych teorii w ramach ogólnej metateorii.

Jestem Europejczykiem.

W Smoleńsku najprawdopodobniej doszło do ataku na polską delegację, zamordowanie 96 osób, w tym Prezydenta to straszliwa zbrodnia.

Jeżeli przeprowadzone według kryteriów naukowych obliczenie wartości słowa "najprawdopodobniej" wypadnie na poziomie poniżej procenta to cały wywód nadaje się na wyściółkę gumofilców wiejskiego głupka.

Jestem Europejczykiem.

Hermaszewski o Macierewiczu na okładce " Newsweek "

" Nie zaśmiecajmy kosmosu "

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dziś zmarł Pan Tadeusz Mazowiecki- pierwszy niekomunistyczny Premier w powojennej Polsce. człowiek wielki i zasłużony. proponuję nie komentować, nie pisać obraźliwych komentarzy.

Dziś zmarł Pan Tadeusz Mazowiecki- pierwszy niekomunistyczny Premier w powojennej Polsce. człowiek wielki i zasłużony. proponuję nie komentować, nie pisać obraźliwych komentarzy.

miał w polityce zasady etyczno moralne i tak razem z jego przegraną z Tymińskim przegrały w polityce .

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Trochę za wcześnie na pomnikowe oceny.

Ale:

Kontrowersyjne działania firmował własną twarzą.

http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,14854715,Rzad_Tadeusza_Mazowieckiego___symbol_wielkich_przemian_.html

Nie zawsze z do końca przemyślanym skutkiem.

Oceniają go wrednie: http://wiadomosci.onet.pl/kraj/walesa-o-mazowieckim-to-byl-najlepszy-premier-ktory-nam-sie-trafil-do-dzis/qtbbb i szczerze, jak się wydaje: http://wiadomosci.onet.pl/kraj/bronislaw-komorowski-poruszony-smiercia-tadeusza-mazowieckiego/w1v3t

Myślę, że w niczym nie uraziłem jego pamięci.

Takie życie - jak małpy mają do wyboru coś wartościowego albo coś co świeci - to zawsze wybiorą coś co świeci.

Jak ludzie mają do wyboru marchewkę albo czekoladę - to prawie zawsze wybiorą czekoladę.

Jak obywatele mają do wyboru między Jarosławem a Donaldem - to co by nie wybrali ... e szkoda gadać.

Najpierw wybierają głupich populistów a potem narzekają że nie ma uczciwości w polityce ...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.