Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

no własnie Ty, mając zryty beret wszelkimi telewizjami, niby felietonami i innymi durnotami internetowymi, patrząc na rzeczywistość przez ekran tv, sam się kwalifikujesz w swoich ocenach do klasy okręgowej

Uderz w stół, a nożyce się odezwą. ;)

Od 5 lat nie mam TV w domu, więc idź się paść ze swoimi sugestiami "oświecony" chłopczyku. ;)

Gdzie jest Tusk?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

tu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

nowego stanowiska

Nie sądzę, że po Donaldzie Tusku można się spodziewać nowego stanowiska w jakiejkolwiek kwestii.

tu

Prawdziwy horror..

W drodze do

Proszę Państwa

Jeśli rzeczywiście uda się nam pozbyć z Polski, Donalda Tuska, to będzie to dziejowy moment przełomowy w najnowszej historii tego rejonu Europy.

Zaczną się w PO walki frakcyjne, a poparcie rządu pod przewodnictwem nowego premiera sięgnie zenitu...

Powodzenia.

nie mam TV

Nowy premier, to nowe obietnice, może chociaż uda się wyeliminować głód ze szkół.

nabrani siedzą

Tuska chcą schować w Brukseli..

466b5634805570ff1886439e1e090bd5.jpg

bezczelność i zapyziałość, chamstwo i wredność- oto cechy pissmanów! zamiast gratulować Panu Premierowi zaszczytu w Brukseli, zamiast wspierać go w wysilku na rzecz powiększania prestiżu Polski, ciżba spod znaku pis , bełkoce coś o więzieniu dla Tuska. ale cóż można się spodziewać po gumofilcach intelektualnych?

Brukseli

Będzie przyjeżdżać z Brukseli na wezwania prokuratury, posiada potężną wiedzę dotyczącą afer i patologii z ostatnich 7 lat rządów PO.

pis

Tusk zdradził.

tusk_putin-wsieci.jpg?w=600&h=782

tusk zdradził

Wstyd mi za Kolegę, Jego poziom i uproszczenia.

Donald Tusk wpłynął negatywnie na losy milionów ludzi, obywateli IIIRP, zmuszając ich do wegetacji tu, lub na imigracji za granicą, musi odpowiedzieć.

W jakim miejscu jest śledztwo smoleńskie?

Gdzie jest wrak?

Tu już byli tacy, którzy wieszczyli marginalizację PiS i kryzys czy rozpad tej partii.

PiS rośnie w siłę i stawia na młodych, ma przed sobą trudne zadania do wykonania, cała Polska liczy że PiS podniesie kraj z upadku i opresji kondominium niemiecko-rosyjskiego.

bezczelność i zapyziałość, chamstwo i wredność- oto cechy pissmanów! zamiast gratulować Panu Premierowi zaszczytu w Brukseli, zamiast wspierać go w wysilku na rzecz powiększania prestiżu Polski, ciżba spod znaku pis , bełkoce coś o więzieniu dla Tuska. ale cóż można się spodziewać po gumofilcach intelektualnych?

No taaaak,przecież to przedstawiciel ciżby wielkiego świata się wypowiada.Shujnik słomkie masz?

drzewko, jesteś tylko nic nie znaczącym pariasem, po akcencie sądząc z ubogiego Mazowsza, gdzie można jeszcze dziś znaleźć chatki kryte słomą. wracaj do tamaguchi, komputer zostaw innym

Gdyby to stanowisko rzeczywiście było takie prestiżowe, nikt nie wysuwałby kandydatury kogoś z Polski, Łotwy, Estoni... Bądźmy poważni. To zwykłe kelnerowanie.

Tusk wygra, ...choć wali mnie to, tyle co zrobił problemów,.... niech naprawi,...mi zależy aby złotówka była silna, musi moją frustrację zrekompensować, Donald jak nie wzmocnisz złotówki? bieda już zagląda,.... i wojna się szykuje.

Nowy szef RE wybrany.

324b4cff58515db1697e111c675ada34.jpg

Mąż stan dla Europy czy niemiecki łącznik?

Nie chciał, ale został. Żona mu kazała.

Wcześniej wycofała się główna konkurentka. Powiedziała, że ceni stanowisko w swoim kraju. a unijne stołki ma w ...

thorning-schmidt-kongres-2005-w11.jpg

Proszę Państwa

Mamy w Polsce mową sytuację polityczną.

Na razie warunkowaną personaliami, lecz przyszłość zapowiada się interesująco z uwagi na wiele uwarunkowań.

Dla nas Polaków istotne jest tylko to, czy osądzimy zdrajców i odzyskamy nasze państwo, czy nie.

Nominacja Donalda Tuska to jednocześnie szansa i trudność.

Będzie mógł sabotować z Brukseli działania władzy w Polsce, utrzymując status quo, czyli kondominium niemiecko-rosyjskie.

Cała nadzieja w tym, że wrodzony pech b premiera spowoduje wydarzenia, których dziś nikt nie jest w stanie przewidzieć.

ja sie ciesze ze Tusk wygral!

Bardzo podoba mi sie to ze

Tusk nie umie za dobrze po angielsku i bedzie mowil po polsku. Osobiscie nienawidze angielskiego jezyka i mentalnosci ze trzeba ten jezyk znac!

Nareszcie w Europie po polsku!!

huraa

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.