Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

aaa tu mamy problem.Mamy bana i sobie psychologicznie nie radzimy.Taki problem kurduplowatych.Proponuje wedlug waszej filozofi...zamknac banujacego.Spływaj grzechotko tylko bacz kto toba trzesie....bo mnie juz mdlisz.Tak jak ten twoj PIC na wode.

Nie musiałeś się wykazywać, jeszcze ktoś pomyśli że potrzebujesz samopotwierdzenia, to dobre dla młodzieży..

nie radzimy

Wszystko z tego natłoku już Wam się myli, to Gazeta Wyborcza sobie nie poradzi, ja jestem naukowcem im mniej tu piszę tym więcej czasu poświęcam na rozwój dziedziny, jaką przyszło mi rozwijać, nie przeszkadzają mi bany, lubię je, moi znajomi, którzy tylko czytają mnie na forum, otaczają moją osobę coraz większym szacunkiem, widząc wściekły opór materii kwitowany banem dzień po dniu.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

, moi znajomi, którzy tylko czytają mnie na forum, otaczają moją osobę coraz większym szacunkiem,

audiostereo jako główne miejsce publikacji naukowca, no jest w tym moc.

Przypominam jednak, że to temat nie o Tobie ale o Dudzie. Lepiej byłoby pisać na temat.

Zaraz poproszę moderatora o kolejny ban, zaczynam sobie cenić ten czasu odpoczynku od Waszego towarzystwa, współczuje funkcjonariuszom, nie potrafiącym niczego poza wypełnianiem swoich funkcji..przydzielonych.

Ale i holota zorientuje sie ze juz z tego 500 gowno jest i zacznie myslec.

Wątpię :-), ale na pewną część pewnie można liczyć tylko czy będą coś mogli ?

Nie interesuje mnie nic co tu wyprawiacie, tracicie grunt pod nogami,

Też Kolego tracisz tylko jeszcze się Koledze wydaje że to nie dotyczy jego osoby. Druga "Grecja" będzie dla wszystkich. Poza Prezesem, Dudą i Szydło choć w tym ostatnim przypadku pewności nie ma.

Nie ma demokracji w Polsce, jeszcze banda trzyma się bardo mocno, pisałem, że władzy nie oddadzą, albo Jarosław Kaczyński z naszą wspólną pomocą ją dla nas wywalczy, albo nie będziemy żyć w swoim państwie, tylko w Waszym, z tymi banami co drugi dzień.

"Banda" to właśnie przejmuje władzę.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Prezesem, Dudą i Szydło

Ktoś powinien zrobić badania, twardy elektorat PiS, to zapewne teraz najszczęśliwsza grupa społeczna w Polsce, przeżywa pełne spełnienie, a jest jeszcze Smoleńsk i inne rzeczy.

Tak działa Bóg, to prezent od Niego.

Żegnam, to tak na wypadek bana, nie dają mi tu już pisać..

Ktoś powinien zrobić badania, twardy elektorat PiS, to zapewne teraz najszczęśliwsza grupa społeczna w Polsce, przeżywa pełne spełnienie, a jest jeszcze Smoleńsk i inne rzeczy.

Tak działa Bóg, to prezent od Niego.

Sposób myślenia typowy dla członków sekt.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

<p>

Widziałeś gdzieś w świecie tego typu instytucję składającą się z młodzików? Tam też wszyscy to po to by dociągnęli do emerytury?

"Zwykła" sędzina to sędzina sądu okręgowego. Takich sędziów jest w Polsce ok. 2000. Może ta wybitna?

Dziadkowie na pewno byli wybitni i służalczy. Czyli tak samo jak obecni.

Gówno prawda. Dzięki PiSowskiej chamskiej i nieograniczonej żądzy władzy powszechnie obśmiane ostrzeżenia przed PiS nagle zyskały realny sens.

(.............)

Gdyby nie ta "żądza władzy PIS" to by PO nie rządziło przez osiem lat jedynie na reklamowaniu strachem przed PIS. Bo to sa takie same ćwoki tylko przypięte do cycka państwowej kasy dwa razy dłużej, dzieki opinii wyrobionej o PIS. Na jego tle złodzieje z PO bardzo kulturalnie się prezentowali, udając europejskich inteligentów, (...............)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Czarne wizje dla Europy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Ja nie rozumiem jednego.

Dlaczego obrzucacie się tutaj goownem, obrażacie jeden drugiego tylko dlatego, że nas Ci z góry dymają jak tylko mogą.

Proszę o utemperowanie emocji, trochę kultury w wypowiedziach i trzymanie się tematu.

Ra szajka dalej niczego nie rozumie....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Komitet Obrony Dochodu się zawiązał w Gazecie Wybiórczej.

Ukryta Zawartość

A ile ma psów obronnych!!!

Gorzej będzie jak im łańcuchy przedłużą i z budy będą mogli dalej wyleźć

Tego nie wiadomo - widać jakby tłum. Tyle robią kurzu tym nerwowym tupaniem. Zakładam, że w komitecie są z urzędu wszyscy dziennikarze GW piszący do niemieckich gazet artykuły szkalujace Polskę jak tylko nie sposoba się im Rząd i Sejm nieprzyjazny interesom ich mocodawców.

i juz nic wiecej mi nie zaimponuje.... Dzisiaj.nawet powiedzialem pracodawcy ze bede tu robił za darmo... z radosci.

Tego nie wiadomo. Zakładam że w komitecie są z urzedu wszyscy dziennikarze GW piszący do niemieckich gazet artykuły szkalujace Polskę jak tylko nie sposoba się im Rząd i Sejm nieprzyjazny interesom ich mocodawców.

na poczatku zaloz sobie petle na szyje i poczekaj az cos zadrga w polityce.
Gość Gosc

(Konto usunięte)

Bardzo proszę moderację o zabranie się do roboty.

personalne pyskówki jak te z dnia wczorajszego, będą z cała stanowczością eliminowane a ich uczestnicy banowani.

Najlepiej zgodnie z tą obietnicą.

A ja powiem coś może dziwnego i pewnie się to nie spodoba pisowcom ale za słabe rządy PO odpowiedzialny jest...PIS. Tak PIS. A dlaczego? Bo gdyby nie było PISu lub nie byłby taki jaki jest to PO nie mogłoby się odbijać straszeniem tym PISem i musieliby się wziąć do realnej roboty. Byliby oceniani po realnych wynikach działań. A że PIS jest i był jaki jest to wystarczyło straszyć nim i niewiele robić.

(......)

A ja powiem coś może dziwnego i pewnie się to nie spodoba pisowcom ale za słabe rządy PO odpowiedzialny jest...PIS. Tak PIS. A dlaczego? Bo gdyby nie było PISu lub nie byłby taki jaki jest to PO nie mogłoby się odbijać straszeniem tym PISem i musieliby się wziąć do realnej roboty. Byliby oceniani po realnych wynikach działań. A że PIS jest i był jaki jest to wystarczyło straszyć nim i niewiele robić.

Na szczęscie teraz PO bedzie konstruktywną opozycją o wysokim poziomie więc PIS nie będzie mógł straszyć powrotem PO i będzie musiał znacznie podnieść poziom rządzenia. Więc chyba dobrze dla Polski i obywateli, że tak kulturalne i fachowe PO znalazło sie w opozycji.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.