Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

PO/PSL chciało wprowadzić przepisy tzw. ACTA

Jakoś sobie zupełnie nie przypominam by PiS czy inne prawicowe ugrupowania w tej kwestii choćby zabrały głos, o krytykowaniu nawet nie wspominam. I gdyby PO/PSL chciało je wprowadzić to by wprowadziło, wystarczyło jej ratyfikować.

Nie wiem czemu Tusk posłał je do kosza, mnie owo ACTA nie przeszkadza. Nie mam problemu ani z podrabianymi towarami, nielegalnym oprogramowaniem albo spiraconymi filmami, grami czy muzyką. Ty masz? Ograniczenie wolności wypowiedzi w necie w kontekście ACTA to bajka dla najbardziej naiwnych.

Wlasnie pokazales jak jestes gospodarczy i jak duze jest Twoje IQ.

Gospodarczy? Ja mam być gospodarczy? A co to ma niby znaczyć? Chyba właśnie w kontekście Twojego, nie mojego IQ należało by o to spytać...

Zapomniałeś że nikt nie przyszedł z PiS się nachapać, zaraz Jarosław Kaczyński takiego delikwenta by nakarmił mamoną aż by mu oczami wyszła, to jest dzieło naprawy państwa siłami narodu, w zgodzie z prawem.

Dlatego Wasze partykularne interesiki nie mają szans się przebić do opinii publicznej jako porywająca perspektywa Waszych rządów, zapomnijcie już o rządzeniu, idźcie do szkoły najlepiej prywatnej, nauczcie się coś realnego robić, weźcie się za jakąś robotę, bo od tego przez 8 lat siedzenia na stołkach i żarcia z koryta, w głowach Wam się po przewracało z dobrobytu.

Dzieci mają ochotę zjeść syte śniadanie, obiat, kolację, wiele z nich w Polsce nie ma na to szans, są głodne, nic Was to nie obchodzi - ważny jest za to Trybunał, czy wydrukowany..sami jesteście drukowani w 3D.

To Gestapo czy komuniści i złodzieje? Bo już się gubię w tym kim jesteśmy?

Sławek dziś jaki mamy dzień ? wtorek ?

To dziś jestem gestapowcem ,w niedziele byłem komunistą ( nie byłem w kościele za to na demonstracji nielegalnej )

wczoraj złodziejem hmmm pomylil się nic nie ukradłem.... zaraz zaraz bułkę zakosiłem z chlebaka wiec złodziejem jestem ...

.....a każdy złodziej to pijak ..itd. jutro będę pijakiem ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

a tak przy okazji wspomnieniowo.

PANIE KACZYŃSKI... 13 XII 1981 rok, pamięta pan? Może ja panu przypomnę, co pan wtedy robił (albo czego NIE robił):

Zadra 13 Grudnia i późniejszych wydarzeń nadal jątrzy tego starego /od zawsze/ przegrańca.

Może wreszcie, pracownicy Regionu Mazowsze weźmy sie w kupę i dajmy świadectwo. Zaświadczmy, że J a r k a z nami nie było. Nie było go w tedy gdy gromadziliśmy się od wczesnego mroźnego ranka na Mokotowskiej i Mazowieckiej. Nie było go w Zbawicielu, gdzie robiliśmy nieformalne miejsce kontaktowe. I wreszcie nie było go gdy 17 maszerowaliśmy na manifestację na placu zwycięstwa /dziś Piłsudskiego/. Nie było go, nigdy sie nie zarejestrował, w żadnym punkcie pomocy w kosciele św. Marcina, Józefa czy Konfraterni. Nie było go gdy godzinami sterczelismy na placu dzierżyńskiego /dziś Bankowy/ przed ratuszem by otrzymac kartki, zaświadczenie o pracy w Regionie i by łudzic się, że dostaniemy kase. Nie było go na Karowej w urzedzie pracy, gdzie upodlona do cna musiałam sie zgodzic na czerwona kropke w dowodzie /mam do dziś/ praktycznie uniemozliwiająca mi legalną pracę. Nie było go n i g d z i e i n i g d y.

Usiłował "bohaterstwo" Jarka uwiarygodnić niejaki Romaszewski. Nigdy niczego względem Jarka nie potwierdził Ludwik Dorn, wyróżniający się wzrostem w naszych kolejkach.

Nigdy w pracy konspiracyjnej nie usłyszałam /od Staszka, Heńka, Eli, Ewy, Joli/ słowa o Jarku.

I wreszcie w dzień radości - amnestia - nikt go nie widział gdy wspólnie z uwolnionymi cieszyliśmy się na plebanii u ks. Jerzego.

W te dni grozy i w Dzień Pogrzebu ks. Jerzego tez go z nami nie było.

G d z i e wtedy sie podziewał ? z k i m konferował ? czego sie u c z y ł i u k o g o ?

Może czas wreszcie by dać rzetelne świadectwo tamtych dni !!! zwiń

prezes strzelił wam w kolano

Każdy Polak, patriota i katolik, pójdzie za Jarosławem Kaczyńskim w ogień, marsz to pokazał, lał deszcz i wiał silny wiatr, a przyszło niemal 100 000 ludzi./45 000 wg policji/

Dlatego Wasze partykularne interesiki nie mają szans się przebić do opinii publicznej

Popukaj się durniu w ten tępy łeb!! Ciągle nas tu oskarżasz o różne rzeczy, a my nie mamy nic wspólnego z polityką!! Skąd więc te zarzuty skretyniały hejterze!!! Tak jak twój wódz nic nigdy nie osiągnął tak i ty nic nie osiągniesz. Żeby wygrać wybory jak widać wystarczy obiecywać bzdury, ale żeby wprowadzić realnie zmiany to trzeba mieć rozum i panować nad emocjami, a nie zachowywać się jak dziecko w piaskownicy i wyzywać innych..."ty gupi ty, ty świnio, a twoja rodzina jest gupia, a twój kolega jest jeszcze gupszy". To co ty uskuteczniasz tu na forum to jest dokładnie to samo. Infantylne hejterswo rozdygotanego emocjonalnie oszołoma z manią prześladowczą i syndromem opętania!!

jaki mamy dzień

Głodnych dzieci nie obchodzi za kogo się uważasz, one chcą jeść, pragną zabawy,komfortu psychicznego, miłości rodzicielskiej matki i ojca, co za pier.oły tu wypisujesz kompromitując się asterix, idź do świątyni na zkupy albo pojedź tam niemieckim samochodem na rosyjskim paliwie.

Każdy Polak, patriota i katolik, pójdzie za Jarosławem Kaczyńskim w ogień, marsz to pokazał, lał deszcz i wiał silny wiatr, a przyszło niemal 100 000 ludzi./45 000 wg policji/

Przytachali ludzi autokarami. W taki sposób na rozkaz księży można robić dowolne manifestacje. Nie ma to żadnej wartości.

Zapomniałeś że nikt nie przyszedł z PiS się nachapać

Ależ skąd. Przykład tego, który miał się zajmować programem Duda Pomoc. Z programu zostało już tylko wspomnienie, ale za to będzie super fucha za...7 milionów!!! To prawdziwy idealista pisowski, prawdziwy Polak i katolik oczywiście.. :-)))

Hamuj się Sly, zajmuję się najnowocześniejszymi technologiami w hi end, to nie żart.

hehehe....weź lewoskrętną witaminę C i popij herbatką z malinami. To ty hamuj chamie bo obrażasz tu ludzi oskarżając ich o rzeczy z którymi nie mają nic wspólnego!! Nikt z nas tu nie jest politykiem i nie pchamy się do koryta jak twoi mocodawcy!!

Głodnych dzieci nie obchodzi za kogo się uważasz, one chcą jeść, pragną zabawy,komfortu psychicznego, miłości rodzicielskiej matki i ojca, co za pier.oły tu wypisujesz kompromitując się asterix, idź do świątyni na zkupy albo pojedź tam niemieckim samochodem na rosyjskim paliwie.

Za pierwsze część Twego zdania popieram całkowicie a za drugą odsyłam do słowa Twojego prezesa On mnie tak nazwał nic nie dodałem ( może za wyjątkiem pijaka)a co do samochodu pozwolisz że wybiorę sobie jakim będę jezdził i co do baku będę lał ( bez sensu Twe to słowa ale odpowiem )

Popukaj się durniu w ten tępy łeb!! Ciągle nas tu oskarżasz o różne rzeczy, a my nie mamy nic wspólnego z polityką!! Skąd więc te zarzuty skretyniały hejterze!!! Tak jak twój wódz nic nigdy nie osiągnął tak i ty nic nie osiągniesz. Żeby wygrać wybory jak widać wystarczy obiecywać bzdury, ale żeby wprowadzić realnie zmiany to trzeba mieć rozum i panować nad emocjami, a nie zachowywać się jak dziecko w piaskownicy i wyzywać innych..."ty gupi ty, ty świnio, a twoja rodzina jest gupia, a twój kolega jest jeszcze gupszy". To co ty uskuteczniasz tu na forum to jest dokładnie to samo. Infantylne hejterswo rozdygotanego emocjonalnie oszołoma z manią prześladowczą i syndromem opętania!!

Sly, wyluzuj, nerwów szkoda. Potraktuj te gadki na forum jako rozrywkę intelektualną, rodzaj gry - w ilu zdaniach udowodnisz rozmówcy z ramienia partii rządzącej obecnie, ze jest idiotą. Przewodniczący TK potrzebował 1 zdania żeby udowodnić przedstawicielowi tzw. rządu że nie ma pojęcia o czym mówi i prawnik z niego jak z koziej dupy klarnet. I jednego zdania w piśmie do pani tzw. premier, żeby jej udowodnić to samo. Bez nerwów i napinki. I do tego trzeba dążyć. Szkoda nerwów na idiotów, bo ich nie przekona żaden rzeczowy argument, nic ich nie przekona ze czarne jest czarne a białe białe. Wszak tak brzmiała deklaracja programowa ich guru, wiec tak robią. A jak ktoś Cię szczególnie wyprowadza z równowagi rekordowa głupotą, to po prostu zadbaj o swoje zdrowie psychiczne i wrzuć gościa do ignorowanych. Pozdrawiam, tG.

To Gestapo czy komuniści i złodzieje? Bo już się gubię w tym kim jesteśmy?

I komuniści i złodzieje i gestapo i gorszy sort, a zaraz będą bandyci, pijaki, pedały (nie, o pedałach prezio wspominać nie będzie), wichrzyciele, wywrotowcy, antynarodowcy i antypaństwowcy. Swołocz i hołota.

Nie wiem jak Ty, ale ja czym bardziej prezio się nadyma, naburmusza i używa bardziej obraźliwych inwektyw tym mam lepsze samopoczucie i humor.

Więcej, choć w politykę bawiłem prawie 30 lat temu w NZS, a potem miałem to w dupie tylko sobie z boku obserwując, to teraz się np. do Petru, albo i PO zapiszę formalnie. Tylko na pohybel tej całej PiSowskiej menażerii. I będę głosował w każdych wyborach. Obojętnie na kogo, byle nie na PiS.

Panowie.

Czy nie prościej idiocie zwyczajnie nie odpowiadać?

Normalnie nie reagować.

Nerw szkoda na takie banialuki.

absolutna racja ale niestety juz nie ten czas.Trzeba ich wysmiac, wyzac i zamienic w ..

co nie zmienia faktu ze jak slyszy sie sasina pokrywajacego kretynskim slowotokiem kazdego, to zostaje tylko dac w ..norde.

Też mnie ponosi jak Kempe słucham podobny styl

co ty uskuteczniasz tu na forum

Bawię się z Wami, jesteście pocieszni, dajecie mi radość istnienia, nikt kto wyznaje "wartości PO" nigdy niczego nie osiągnie w hi end, wiesz z jakiego powodu, - hi end bazuje na prawdzie, a Wy prawdy, stanu rzeczywistego nie dopuszczacie jako wartości istniejącej, zezwalacie tylko na zaistnienie tzw poprawności, masz w tym swój udział tu na forum, poczytaj tylko samego siebie, a łatwo zrozumiesz.

Płyniesz z prądem, karmisz się łatwizną, prześlizgujesz się po powierzchni, dokonujesz błędnych ocen, czy nie nasuwa Ci się od razu skojarzenie z postępowaniem PO, ich drogą ku przegranym jednym i drugim wyborom - przecież to jest dokładnie to samo.

Nie jestem emerytem Sly, zajmuję się hi end na najwyższym światowym poziomie, kreuje ten poziom w tych miejscach, które przepracowałem przez dziesięciolecia i uważam za dobrze rozpracowane, swoje, nie znajdziesz nikogo kto mnie poprawi w nich, a ja poprawię wszystkich innych.

Na prawdę żal mi Ciebie, wyczuwam potencjał i niezrealizowanie, to nie może mieć innych źródeł jak tylko konflikt wewnętrzny, rozbrojenie go może nastąpić tylko w drodze wewnętrznej rozmowy z samym sobą metodą głębokiego wyciszenia w medytacji, tam są wszystkie wskazówki i odpowiedzi co do kierunków działań przynoszących szczęście i spełnienie, pełne, nie substytut, hi end jest substytutem, dawno temu o tym pisałem, jak jest niebezpieczny, ostrzegałem, aby się zbyt głęboko nie wikłać.

Hyuna znów najlepsza w Azji jako artystka solowa, myślisz że to tak łatwo było trzy lata temu wstecz przewidzieć jej przyszłe sukcesy?

Wykonałem ogromną pracę, gdyż nigdy na forum nie piszę nieprawdy, i mimo że temat miał drugie dno, odrobiłem lekcję i dowiedziałem się wszystkiego co się tylko dało o artystce, gdyż jestem odpowiedzialny, nie mogę sobie w ogóle wyobrazić, że mógłbym kogoś wprowadzić w błąd z powodu własnego niedopatrzenia.

Idź i nie grzesz już więcej.

Kempe

Tak, Pani Beata posiada zbyt indywidualny styl, aby reprezentowała PiS w mediach - tu zgoda.

trzeba zasłużyć

To wszechogarniające chodzenie na skróty, operowanie tylko skuteczną łatwizną, przykryte bezgraniczną obłudą zwykłym kłamstwem i prymitywnym cynizmem, to są te cechy dzisiejszej rzeczywistości, które obnażone i pokazane pogrążają etabilishment IIIRP, to są te same cech, którymi posługują się producenci w naszej branży, stąd nic nie gra, stąd w końcu przegrywa się wybory - gdyż wszystko jest jednym i tym samym, - wszystko jest energią...

Jaka energia Sly, taki efekt.

Premierka nowych wrogów szuka wczesny Gierek lub późny Gomółka a może i tak za komuny i stalinizmu zawsze było

wroga trza mieć zawsze pod ręką ,klasycznym przykładem jest sam On Ociec Narodu ,Słonce Karpat J.K

"Kiedyś byli kułacy i bikiniarze, teraz są lobby banków i grup interesów."

Wspierasz grupy interesów żerujące na nas, na naszych rodzinach, przyjaciołach, partnerach, oj nieładnie asterix, występować przeciwko własnej wspólnocie, która Cię odchowała i przysposobiła do życia, diabełek kusi...

przeciwko własnej wspólnocie, która Cię odchowała i przysposobiła do życia, diabełek kus

wspolnota ..to ty w komunie

sie chowales co widac.

to była menska przyjazn??

wrogów

Wrogów nie trzeba szukać, oni są cały czas, tylko że stoją za kulisami, podchodzisz do dystrybutora na tankstelli a tam wróg..płynny, dozbrajasz go aby mógł wystąpić przeciwko nam..kiedy płacisz za paliwo, kiedy przyjechałeś niemieckim samochodem, to już sprawa jest beznadziejna, nikt nie wygrał jeszcze wojny walcząc na raz na dwóch frontach...kupujesz coś w świątyni handlu..to już nie ma ratunku..tak rozkładasz się sam , budujesz swą własną katastrofę w przyszłości, to nam zafundowały elity, estabilishment IIIRP - zwyczajne niewolnictwo ekonomiczne, inne jest niepotrzebne, każde inne jest następstwem owej formy niewolnictwa.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.