Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Piłsudski wiedział co robić z takimi oszołomami. Szkoda, że dzisiaj nie ma komu wojska do sejmu wprowadzić,

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Piłsudzki wiedział co robić z takimi oszołomami. Szkoda, że dzisiaj nie ma komu wojska do sejmu wprowadzić,

Uważaj, bo jeszcze Prezes usłyszy

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Ludność Polski to około 38.500.000 osób.

Na PiS głosowało 5.711.698 osób.

Czyli około 32 miliony 788 tysięcy ludzi to nie pizdractwo.

Tak że szału nie ma panowie wielbiciele prezesa.

Na miejscu pizdractwa nie szastał bym dziś tak ochoczo świniami i gestapowcami bo przy kolejnym rozdaniu można wyborczym kijem w ryj pisowski zarobić sromotnie.

Tomek wstydz się żal że Ty takie "cos" tutaj nam pokazujesz bój się Boga naprawdę Ten gostek jest z moich okolic i pozwól że przemilcze...

Tu nie chodzi o Kurskiego, a o fakt, że Bolek nie powinien wychylać się z takim ,,przesłaniem,,.

Piłsudzki wiedział co robić z takimi oszołomami. Szkoda, że dzisiaj nie ma komu wojska do sejmu wprowadzić,

Lisku Piłsudski nie był takim ideałem ...to z niego próbują zrobić takowego ludzie z prawej strony chodź On nie był takim prawicowcem a z tego co kojarze był bardziej lewicowiec

Jego życiorys jest pogmatwany i jak mój kolega ( który wnikal w Jego życiorys)to wspominał że nawet z pochowkiem był problem czy ma leżec na Wawelu ,było dużo osób które miały inne zdanie na ten temat

Pisze to co usłyszałem bardziej niż samemu wnikając w zródła na ten temat mogę mylic się wiec przepraszam jeśli cosik zle napisałem

Z drugiej strony kto jest bez winy niech pierwszy rzuci ...itd

Dla mnie Wałęsa jaki jest taki jest ale i Jemu należą się ukłony....

Szkoda, że dzisiaj nie ma komu wojska do sejmu wprowadzić,

Nie wiem czy zwróciłeś uwagę ale na którymś z ostatnich posiedzeń z tydzień temu mundurowi byli licznie obecni na balkonach dla publiczności. Wyglądało to jak pokaz siły/poparcia.

A czym Malgasze zasłużyli sobie na ten los?

No tak nie pomyślałem o tym. I jeszcze by mieli wakacje za darmo. No to na Grenlandię np. Na Madagaskar wolę sam pojechać ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Nie wiem czy zwróciłeś uwagę ale na którymś z ostatnich posiedzeń z tydzień temu mundurowi byli licznie obecni na balkonach dla publiczności. Wyglądało to jak pokaz siły/poparcia.

No tak nie pomyślałem o tym. I jeszcze by mieli wakacje za darmo. No to na Grenlandię np. Na Madagaskar wolę sam pojechać ;-).

Lechu i z tego co zauważyłem to dawali poklask" naszym wybrańcom " ale to czy czasem nie był związek zawodowy mundurowych? cosik mi się tak widzi

Ps mam w pracy czasem wgląd w Solidarnosciowe gazety ...tam to jest dopiero propaganda Pisowska ;p nie które tabloidy partyjne się umywają

Lisku Piłsudski nie był takim ideałem ..

A kto nim był? Sobieski, a może jakiś inny władca? To były inne czasy i inny sejm, w którym warcholstwo zaczynało się szerzyć na potęgę wzorem szlacheckich niechlubnych tradycji. Polska dopiero co odradzała się po bez mała 2wiekach niebytu, co miał zrobić widząc jak warchoły za nic mają lata walki i krew przelaną za niepodległość?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Lechu i z tego co zauważyłem to dawali poklask" naszym wybrańcom " ale to czy czasem nie był związek zawodowy mundurowych?

To możliwe. Nie pomyślałem o tym.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Tu nie chodzi o Kurskiego, a o fakt, że Bolek nie powinien wychylać się z takim ,,przesłaniem,,.

A komnistyczny prokurator może się teraz wychylać?

A co się stało z lojalką prezesa?

Ludność Polski to około 38.500.000 osób.

Na PiS głosowało 5.711.698 osób.

Czyli około 32 miliony 788 tysięcy ludzi to nie pizdractwo.

A ponad 33 miliony to nie proniemieckie lewackie peło...i jego wypierdek czyli nowoczesna

Ja się tylko zastanawiam nad tym, co wodzuś ma tak naprawdę do gestapo, bo parę lat temu przy okazji dopieprzania Niesiołowi publicznie mu się wymsknęły jakieś fantazje o gestapowcach i małych dziewczynkach i zrobiło się jakby obrzydliwie.

Zobaczymy w jakim stanie będzie gospodarka z kilka-kilkanaście miesięcy i jak to odbije się na realnym poziomie życia. Obecne wojenki na górze wyglądają na typowy wabik do odwrócenia uwagi od tego co najbardziej ludzi interesuje. A prawo? Naturalne jest zawsze po stronie silniejszego.

Nie,prawo nie jest po stronie silniejszego tylko często silniejsi ustanawiają prawo.A to nie to samo.Właśnie prawo powinno chronić słabszych.

Często?Tylko silniejszy dyktuje warunki, w tzw demokracji czasamit ylko musi iść na ustępstwa. Ae ja nie o stanowionym tylko naturalnym:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.