Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Praktycznie cała prawda o aktualnej sytuacji, do tego przedstawiona w dobitny sposób. Oby tylko wypowiedź ta nie została powzięta za szerzenie nienawiści na tle rasowym, w Niemczech już tak mogłoby być.

Dokladnie. Ujete w punkt.

Dodam jeszcze:

Wojciech Cejrowski radzi więc jakie rozkazy powinny paść:

- Każdy mundurowy chodzi stale uzbrojony: żołnierz, policjant, strażak, leśniczy...

- Wszystkich chętnych cywilów od harcerza w górę szkoli się w strzelaniu i wyposaża w broń.

- Wszystkie meczety w Europie zostają zamknięte do odwołania.

- Wszystkich muzułmanów bez europejskiego obywatelstwa wysiedla się natychmiast, wsadzając na statki i wywożąc na drugi brzeg Morza Śródziemnego.

- Na granicach Europy stawia się mur na wzór tego, który postawił Izrael na granicy z Hamasem.

Kolejne sto niezbędnych rozkazów są Państwo w stanie wymyślić sami posługując się zdrowym rozsądkiem.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Przy okazji tragicznych w skutkach zamachów w Brukseli warto pamiętać, że w innych częściach świata tak samo tragiczne zamachy są niemal codziennością:

https://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_zamach%C3%B3w_terrorystycznych_w_2014

https://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_zamach%C3%B3w_terrorystycznych_w_2015

Przeważnie terroryzm dotyka państwa, które Zachód przebudował wg własnego widzi mi się: Irak. Libia i Syria to najwymowniejsze tego rodzaju przykłady. Bezmyślność Zachodu w uzdrawianiu światowego ładu na swój sposób wynika z tego, że Zachód czuje się całkowicie bezkarny za zło jakie tam czyni. Do tego Zachód udaje, że nie widzi, co robi Turcja i Arabia Saudyjka. Tak naprawdę nie wiadomo, które z tych państw zasługuje teraz bardziej na reganowskie miano "imperium zła".

Dlatego Francja może podświetlać sobie Wieżę Eiffla belgijskimi barwami narodowymi. Żal mi każdego zbitego lub rannego człowieka w Brukseli. Mimo to nie powiem za propagandowym hasłem, że dzisiaj, jak wszyscy jestem Brukselczykiem. Bo nie godzę się na taką własnie politykę Zachodu. Zachód jest głupi, ślepy, bezideowy, bezmyślny i nie potrafi skutecznie reagować na rzeczywistość. Na razie podobno ma jeszcze pieniądze.

Jednak same tylko pieniądze to słaby fundament. Zachód ma coś jeszcze jako spiwo?

Australia jest madrzejsza, efektywniejsza niz Europa. Arabia Saudyjska to wieksze zlo niz Turcja. Choc jablko upadlo niedaleko jabloni. Polecam dokument BBC: Bitter Lake.

Co do zamachow, ISIS w Chinach robi zamachy gdzie gine ponad setka osoba na dworcach. :(

Gadowski dzis w radiu wnet to wszystko dobrze opowiedzial. Radiownet.pl

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Papiez wykonuje sporo gestow ktore sa co najmniej dziwne. Wiec kosciol jako spoiwo wiary Chrzescijanskiej waha sie miedzy regresem a progresem.

Dzis czytam ze Mistrzostwa w Francji moga odbyc sie przy pustych trybunach!?

Dlaczego Europa nie spojrzy na Australie. Sa konsekwentni w tym co robia, jakie wydali oswiadczenie. Nie maja problemu, sa madrzejsi od Europy. Prosto, kosztuje ich to mniej, maja swiety spokoj.

Papiez wykonuje sporo gestow ktore sa co najmniej dziwne. Wiec kosciol jako spoiwo wiary Chrzescijanskiej waha sie miedzy regresem a progresem.

Papież jest lewicujący, to raz, a dwa jest z Ameryki Południowej gdzie nie ma muzułmanów, są za to źli oligarchowie więc kompletnie nie rozumie Europy.

Australia jest madrzejsza, efektywniejsza niz Europa. Arabia Saudyjska to wieksze zlo niz Turcja. Choc jablko upadlo niedaleko jabloni. Polecam dokument BBC: Bitter Lake.

Australia jest osamotniona geopolitycznie, nie jest w żadnej unii więc zachowała jeszcze jakiś instynkt samozachowawczy. Australijczycy prawdopodobnie rozumieją że swój niekwestionowany dobrobyt zawdzięczają splotowi warunków, a nie że jest on wieczny i się im "należy".

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Zgoda Yodzislaw. Tylko UE to miala byc unia gospodarcza, a nie ideologiczna. To zabrnelo za daleko.

Świetny wywiad:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

...Europę opanowała fala islamofobii. Czy w porządku jest obwinianie islamu za ataki terrorystyczne?

- Za islamofobię odpowiedzialni są islamiści, a nie ci, których dotyczy ich zachowanie, w których wymierzone są ich kałasznikowy, którzy giną w ich zamachach. To właśnie piękny przykład samobójczego humanizmu - mordują nas islamiści, a my sami siebie oskarżamy o islamofobię, bo przecież świat za oknem jest taki piękny. Jeżeli jednak są tacy i chcą nadal biczować nas islamofobią, być wyrozumiałym dla zabójców i milczeć nad ciałami ofiar udając, że nie wiadomo skąd się wzięły, niech czynią to tylko na swój własny rachunek. To również dowód, że nie należą do naszej cywilizacji - bo ta odróżnia, póki co, ofiarę od zabójcy. Przynajmniej w kodeksach.

Zgoda Yodzislaw. Tylko UE to miala byc unia gospodarcza, a nie ideologiczna. To zabrnelo za daleko.

Pisząc o unii miałem na myśli że Australia nie jest obciążona przez nią ani gospodarczo ani ideologicznie.

------------------------------

12794390_993558407402152_683051256817319199_n.jpg?oh=34b06a2098ac7d395056b451f4221f3d&oe=578852D9&__gda__=1467673132_1cbed5d82a5e3c8f2d7d3b4e14f60ea1

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Świetny wywiad:

Ukryta Zawartość

...Europę opanowała fala islamofobii. Czy w porządku jest obwinianie islamu za ataki terrorystyczne?

- Za islamofobię odpowiedzialni są islamiści, a nie ci, których dotyczy ich zachowanie, w których wymierzone są ich kałasznikowy, którzy giną w ich zamachach. To właśnie piękny przykład samobójczego humanizmu - mordują nas islamiści, a my sami siebie oskarżamy o islamofobię, bo przecież świat za oknem jest taki piękny. Jeżeli jednak są tacy i chcą nadal biczować nas islamofobią, być wyrozumiałym dla zabójców i milczeć nad ciałami ofiar udając, że nie wiadomo skąd się wzięły, niech czynią to tylko na swój własny rachunek. To również dowód, że nie należą do naszej cywilizacji - bo ta odróżnia, póki co, ofiarę od zabójcy. Przynajmniej w kodeksach.

Pisząc o unii miałem na myśli że Australia nie jest obciążona przez nią ani gospodarczo ani ideologicznie.

------------------------------

12794390_993558407402152_683051256817319199_n.jpg?oh=34b06a2098ac7d395056b451f4221f3d&oe=578852D9&__gda__=1467673132_1cbed5d82a5e3c8f2d7d3b4e14f60ea1

Podobni do naszego.

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Wiem, że jestem złośliwy, ale jak teraz przeczytałem swój dialog z Dejwidem to szczerze się uśmiałem.

Nie jestes sam ;)

teraz obstawiam kiedy nastąpi radosny powrót.....

myślę ze to długo nie potrwa chyba że Go deportują

wtedy szybko nie wróci

Może akurat wtedy się wtrąciła...

W tym przypadku sie nie wtrąciła a efekt?

do dziś mamy z tym same kłopoty miesięcznice ,pomniki ,wypowiedzi prezesa brrr itp cuda

myślę że Siła Wyższa żeby wiedziała o tym co wspomniałem inaczej by zainterweniowała.........

Przy okazji tragicznych w skutkach zamachów w Brukseli warto pamiętać, że w innych częściach świata tak samo tragiczne zamachy są niemal codziennością:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak widzę te statystyki to nasuwa mi się pewne porównanie:można przyjąć,że w EU w ciągu dziesięciu ostatnich lat z rąk terrorystów zginęło mniej więcej tyle osób ile tylko w Polsce i tylko w ciągu jednego roku zabijają pijani kierowcy...wynika z tego,że polscy nietrzeźwi za kółkiem to zdecydowanie bardziej śmiercionośna grupa od islamskich terrorystów.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

l'enfant sauvage

Gadowski jak zwykle z sensem:

Jak widzę te statystyki to nasuwa mi się pewne porównanie:można przyjąć,że w EU w ciągu dziesięciu ostatnich lat z rąk terrorystów zginęło mniej więcej tyle osób ile tylko w Polsce i tylko w ciągu jednego roku zabijają pijani kierowcy...wynika z tego,że polscy nietrzeźwi za kółkiem to zdecydowanie bardziej śmiercionośna grupa od islamskich terrorystów.

Rozumiem,że nie odróżniasz wypadku od morderstwa z premedytacją.

Dokładnie,takie były przecież założenia gdy powstało EWG którego rozszerzeniem jest właśnie EU.

Rozumiem,że nie odróżniasz wypadku od morderstwa z premedytacją.

Oczywiście,że rozróżniam choć mam wątpliwości co do kwalifikacji kiedy nietrzeźwy kierowca prowadzi autokar z 40-ma dziećmi,czy to potencjalnie będzie jeszcze wypadek czy już masowe morderstwo.

@Xymox,to tylko liczby,wykresy,statystyki-w jednym i drugim przypadku giną ludzie-jedna przyczyna nagłaśniana na olbrzymią skalę,o drugiej się tylko wie.

l'enfant sauvage

Tak,tak ale są wśród tych co wypadek spowodowali pijani zabójcy.To przykry fakt.

Według ciebie,każdy(prawie) pijany wsiadając za kółko ma zamiar zabić....żenujący tok myślenia.

Choć oczywiście tacy są,pamiętny wypadek z Kamienia Pomorskiego gdy s...n zabił z premedytacja sześć osób.(policjanta i jego rodzinę)

Nie wiem tylko czy zaplanował to przed czy po naćpaniu się.

Oczywiście,że rozróżniam choć mam wątpliwości co do kwalifikacji kiedy nietrzeźwy kierowca prowadzi autokar z 40-ma dziećmi,czy to potencjalnie będzie jeszcze wypadek czy już masowe morderstwo.

@Xymox,to tylko liczby,wykresy,statystyki-w jednym i drugim przypadku giną ludzie-jedna przyczyna nagłaśniana na olbrzymią skalę,o drugiej się tylko wie.

Nie zmienia to faktu,że islamscy terroryści i pijani kierowcy powodujący wypadek to skrajnie odmienne przypadki.

Nie słyszałem aby pijanego kierowce autokaru z wycieczką np.dzieci skazano za terroryzm...

Według ciebie,każdy(prawie) pijany wsiadając za kółko ma zamiar zabić....żenujący tok myślenia.

Sam jesteś żenujący kwestionując tą zasadę!Każdy kto wsiada po spożyciu alkoholu lub środków odurzających to potencjalny zabójca.Kropka.

Jakbyś nie wiedział to środki transportu w zamian za samochód,takie jak tramwaje,autobusy i taksówki a nawet furmanki czy dorożki.

Można z nich skorzystać a do domu szczęśliwie dowiozą.

Nie słyszałem aby pijanego kierowce autokaru z wycieczką np.dzieci skazano za terroryzm...

Ale za zagrożenie życia dzieciom powinien dostać z 15lat odsiadki to inni może poszli by po rozum do głowy.

.

• Moderatorzy

Dlatego Francja może podświetlać sobie Wieżę Eiffla belgijskimi barwami narodowymi. Żal mi każdego zbitego lub rannego człowieka w Brukseli. Mimo to nie powiem za propagandowym hasłem, że dzisiaj, jak wszyscy jestem Brukselczykiem. Bo nie godzę się na taką własnie politykę Zachodu. Zachód jest głupi, ślepy, bezideowy, bezmyślny i nie potrafi skutecznie reagować na rzeczywistość. Na razie podobno ma jeszcze pieniądze.

Jednak same tylko pieniądze to słaby fundament. Zachód ma coś jeszcze jako spiwo?

Brukselczycy w ramach walki z terroryzmem coś bazgrali kolorową kredą na chodnikach.

Szkoda słów.

Jeśli będzie tak dalej będziemy musieli zamknąć zachodnią granicę.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Pouczająca statystyka dla wszystkich twierdzących że terroryści islamscy to margines społeczności muzułmańskiej:

1917443_958820964202222_4791953504737741785_n.png?oh=2fc9f05373f4b01b46fe84218cbacb40&oe=57890621&__gda__=1464568471_11b86cf28693ef734c9722dc895197f6

• Moderatorzy

Polska nie przyjmie żadnych imigrantów narzuconych przez UE(powód to zagrożenie terroryzmem).

Bardzo dobrze, Rząd postępuje racjonalnie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Tylko że pijani kierowcy nie mają checi ani planów przeprowadzenia świętej wojny o to, żeby wszyscy musieli prowadzić po pijaku.

Polska nie przyjmie żadnych imigrantów narzuconych przez UE(powód to zagrożenie terroryzmem).

Bardzo dobrze, Rząd postępuje racjonalnie.

Ukryta Zawartość

No i dobrze.

Mam nadzieje ze wytrwaja w tym postanowieniu bo inaczej marnie ich kadencje widzę.

Oczywiscie tylko czekać az barany z KODu wyjdą z manifestacja "precz z rasizmem i ksenofobia" i podejrzewam ze kilku slepców na tym forum tez w tym tonie napisze ale w tym wypadku obecny rząd działa o wiele rozsądniej niz Unijne dupowłazy z PO (Pitera i jej ostatni komentarz starczy za 100 słow).

W kwestii pijany kierowca czy zamachowiec z pasem szahida ...no porównanie z księżyca. Jesli chodzi o statystyki to ja i mój pies mamy po 3 nogi. Cala unia zyje statystyka...wymiarami bananów kształtem jajek itd....

A pod nosem uzbrojeni fanatycy dzięki temu zbroją sie na potęgę.

Ukryta Zawartość

Ta cisza i miny bezcenne.

Jezeli brukselskim oszołomom naprawdę chodziloby o rozwiązanie problemu terroryzmu czy zwykłego bandytyzmu muzułmanów wystarczyłoby zaostrzyć prawo.

Jesteś gościem w obcym kraju , nie stosujesz się do obowiązującego prawa przyjeżdża policja , pakuje tobie majdan i wypad z EU z powrotem do Afryki .

Tyle tylko ,że zanim to zrobisz to przyjdzie np. taka Merkel czy inna Pitera i powie , że jesteś islamofobem.

Musi nastąpić zmiana rządów choć w kilku krajach EU bo bez tego będzie coraz gorzej i człowiek we własnym kraju będzie bal się wyjść z domu.

Obecna sytuacja w Brukseli przypomina tonącego Titanica gdzie pasażerowie zastanawiają się czy na wieczorny bankiet wypada założyć smoking czy może jednak garnitur.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.