Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

równie dobrze mozna zapytać, po co tam był Maliniak?

WIdzę towarzysze obrońcy nieboszczki Peło nadal w formie. LUdzie do których fakty zupełnie nie przemawiają. No ale czemu mnie to nie widzi - audiofilce słyszący złote bezpieczniki skadyś też muszą się brać. Tylko z marginesu technicznego, intelektualnego i moralnego.

Oczywiście, że wolno. Tak samo jak wolno o cel takiej bytności pytać i wyrażać swoja opinie na ten temat.

Innego celu, jak zbieranie na tacę nie widzę.

Nie przyszło Ci do głowy że i wsród Kod-owców ich rodzin byli i tacy co walczyli w oddziałach żołnierzy wyklętych ,

patriotyzm z tego co sięorientuje nie ma przynależności politycznej chodź jedna strona mocno i usilnie próbuje nam kłamliwe wmówić.....

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Bandyci napadają w biały dzień, a Towarzysz Włodzimierz pyta, dlaczego denerwuje się bandytów.

Miałeś ze mną nie dyskutować, ale już skoro...

Bandyctwa nie pochwalam, ale tu nie o to mi chodziło, a o to, czego tam szukał KOD - poza tacą. Czy KOD zamierza być rodzajem pokojowej bojówki zakłócającej każdą imprezę działaczy PiS-u? Skoro tak, to dlaczego KOD nie pojechał za PAD na Ukrainę, kiedy ten jako jedyny polityk z kręgu wielkich przyjaciół Ukrainy, na ul. Stefana Bandery w Kijowie przyjmował z Poroszenką defiladę ukraińskiej armii, której oficjalnym symbolem jest banderowski krzyż?

Nie przyszło Ci do głowy że i wsród Kod-owców ich rodzin byli i tacy co walczyli w oddziałach żołnierzy wyklętych ,

patriotyzm z tego co sięorientuje nie ma przynależności politycznej chodź jedna strona mocno i usilnie próbuje nam kłamliwe wmówić.....

A nie przyszło Ci do głowy, ze i wśród KOD-owców są tacy, których rodziny ucierpiały przez tzw. żołnierzy wyklętych? To byłby przynajmniej jakieś powody, ale tak naprawdę nic o tym nie wiadomo.

Natomiast zawłaszczanie historii i patriotyzmu nie trwa od pogrzebu "Inki" i "Zagończyka". Jest następstwem działań prowadzonych po 1989 roku przez większość tzw. elit. Teraz dopiero larum? Trochę za późno. Zresztą zafałszowywanie historii jest domena całego POPiS-u. To Tusk mówił, że II WŚ zakończyła się 4 czerwca 1989 roku, a Komorowski mówił o PRL-u, jako spalonej ziemi i to Komorowski jako pierwszy ustawą zaczął czcić tzw. żołnierzy wyklętych. To także Unia Wolności ramie w ramie z AWS, a potem PO domagały się delegalizacji PRL-u. Etc. Więc Kaczyńskiego i jego PiS-u przywoływał nie będę.

Wracając do KOD-u - to nawet tytuł artykułu o tym zajściu wydaje się złośliwy: "Pogrzeb "Inki". KOD: "Zostaliśmy wyrzuceni, jesteśmy poszkodowani". I pokazują jedno zdjęcie". TO własnie owo zdjęcie:

Cq8pQeyWgAAicTm.jpg

Straszne!

http://www.tokfm.pl/Tokfm/7,130517,20610868,pogrzeb-inki-kod-zostalismy-wyrzuceni-jestesmy-poszkodowani.html

Widać jak na dłoni, że o tacę chodziło i nic więcej.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Może cos więcej powiesz na temat "tej tacy" ?

Pisałem o tym wcześniej zadając pytanie: "A co tam robił KOD, zbierał punkty wyborcze na tacę?"(#5529). Nawiązując do wcześniejszego, który własnoręcznie popełniłeś.

A PAD zanim naraził nie tylko siebie, ale i majestat państwa na śmieszność mógł zasięgnąć języka - np. tu:

http://www.mysl-polska.pl/992 i tam: http://patriaefidelis.pl/2014/03/22/kontrowersje-wokol-inki-czyli-historia-pewnej-rozmowy/

I to za lekkie 3,4 %, w czasie gdy te same obligacje w złotówkach kosztują jakieś 1,7%. No cóż, może mi jakiś geniusz ekonomiczny z pisuaru znajdzie obowiązujący przekaz dnia na powyższy temat i wyjaśni po jaki wuj tyle bulimy chinolom za pożyczkę? Czyżby nikt inny już nie chciał nam pożyczyć?

Pierwotnie roczne oprocentowanie długu wyrażonego w juanie wyniosło 3,4 procent. Tak zwane obligacje "Panda" były warte 3 miliardy juanów i wyemitowane są na okres trzech lat. Dzięki zamianie waluty zobowiązania na euro oprocentowanie długu wynosi minus 0,173 procent w skali roku.

Ministerstwo Finansów pisze w komunikacie prasowym, że popyt dwukrotnie przekroczył kwotę wyemitowanych obligacji.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Biedny Włodzimierz ma pierdolca na punkcie KOD tak, jak ma na punkcie PO, czy Ukrainy. Dopiero wtedy, jak dostanie po pysku od jakiegoś łysego otrzeźwieje. Chociaż wcale nie ma pewności, może sobie wytłumaczy, że to KODowiec-banderowiec nasłany przez Tuska ;-).

P.S.

Już ci tłumaczyłem i zrozum to w końcu- ja z tobą nie dyskutuję - ja pokazuję absurdy twojego pokrętnego myślenia.

Jestem Europejczykiem.

Pierwotnie roczne oprocentowanie długu wyrażonego w juanie wyniosło 3,4 procent. Tak zwane obligacje "Panda" były warte 3 miliardy juanów i wyemitowane są na okres trzech lat. Dzięki zamianie waluty zobowiązania na euro oprocentowanie długu wynosi minus 0,173 procent w skali roku.

Ministerstwo Finansów pisze w komunikacie prasowym, że popyt dwukrotnie przekroczył kwotę wyemitowanych obligacji.

Ukryta Zawartość

Żarty na bok, u nas nadal waluta obowiazujaca jest zlotowka, nie euro. Te walutowe czary mary i owszem byc moze zadzialaja, jesli przez trzy lata zlotowka nie straci do euro. A liczenie ma to, wybacz, jest rownie naiwne jak wiara, ze frank znowu będzie kosztował dwa zlote. A popytowi na pandy mie ma się co dziwić, przy takim oprocentowaniu dla inwestora, równie drogiego papiera nie emituje zaden czlonek UE. W koncu z ich punktu widzenia co roku za kazdego zainwestowanego juana dostaną 3,4 % odsetek. A my dopiero za trzy lata dowiemy sie ile naprawde nas to kosztowalo.

Ukryta Zawartość

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Biedny Włodzimierz ma pierdolca na punkcie KOD tak, jak ma na punkcie PO, czy Ukrainy. Dopiero wtedy, jak dostanie po pysku od jakiegoś łysego otrzeźwieje. Chociaż wcale nie ma pewności, może sobie wytłumaczy, że to KODowiec-banderowiec nasłany przez Tuska ;-).

P.S.

Już ci tłumaczyłem i zrozum to w końcu- ja z tobą nie dyskutuję - ja pokazuję absurdy twojego pokrętnego myślenia.

Najlepiej zrobisz jak popracujesz nad własnym myśleniem, żeby było. W ogóle.

Żarty na bok, u nas nadal waluta obowiazujaca jest zlotowka, nie euro. Te walutowe czary mary i owszem byc moze zadzialaja, jesli przez trzy lata zlotowka nie straci do euro. A liczenie ma to, wybacz, jest rownie naiwne jak wiara, ze frank znowu będzie kosztował dwa zlote. A popytowi na pandy mie ma się co dziwić, przy takim oprocentowaniu dla inwestora, równie drogiego papiera nie emituje zaden czlonek UE. W koncu z ich punktu widzenia co roku za kazdego zainwestowanego juana dostaną 3,4 % odsetek. A my dopiero za trzy lata dowiemy sie ile naprawde nas to kosztowalo.

Tak sobie z ciekawości popatrzyłem w tabelki i zmroziło mi trochę dupę ze strachu. Od maja zeszłego roku euro zyskało do złotówki jakieś 6 - 7% zależy po jakich kursach liczyć. Jak się ta tendencja utrzyma, to pandy będą najdroższą pożyczką, jaką Polska zaciągnęła w historii.

Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - Pan Prezydent Duda to nie tylko marionetka, ale po prostu pajac.

Tośmy sobie prezydenta wybrali!

żebyś spojrzał w prawdę którą wyznajesz musiałbyś wilczku zajrzeć sobie pod ogon

14117730_1827748507459169_1674287568072070328_n.png

a co się działo podczas mszy na zewnątrz .....brak mi słów..........przekażmy sobie znak pokoju...........

poturbowany-1.jpg

Ukryta Zawartość

a tu kłamstwo kodu czy czegoś tam

Ukryta Zawartość

A ja bym chciał wiedzieć po jaki wuj na pogrzebie Inki była ONRowska banda? Bo jak dobrze pamiętam z historii, to kiedy Inkę i innych żołnierzy wyklętych katowano i mordowano w ubeckich kazamatach, to wodzuś ONRu Falanga, niejaki Bolesław Piasecki najpierw w 1945 wypertraktował z wysokim funkcjonariuszem NKWD, Iwanem Sierowem zgodę na funkcjonowanie na terytorium zajętym przez Armię Czerwoną dla siebie i swoich kolesi z "Dziś i Jutro" potem czynnie i pilnie wpychał się komuchom w dupę, współtworząc i kierując tzw. społecznym postępowym ruchem katolików świeckich skupionym wokół tego tygodnika, głośno popierającego władze komunistyczne i ich zbrodnicze poczynania, a w 1947 zagnieździł się w komuszych dupach na stałe, tworząc Stowarzyszenie „Pax” które współpracowało z ruchem „księży patriotów”, atakowało Episkopat Polski za rzekome dążenie do przywrócenia kapitalizmu, głośno popierało proces biskupa Kaczmarka i uwięzienie prymasa Stefana Wyszyńskiego. Jeśli ktoś nie miał moralnego prawa do obecności na tej uroczystości, to właśnie pogrobowcy ONRu!

marginesu

pewnie, lepiej ubrac gumofilce,krzyż w łapę i wrzeszczeć jak kibole.

marginesu

marginesu

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Ostrożnie z takim językiem. Obrażania innych nie będę tolerował.

Widzę, że uważasz, iż ten język poniżej jest szlachetniejszy.

P.S.

Zachowaj choć pozory obiektywizmu.

żebyś spojrzał w prawdę którą wyznajesz musiałbyś wilczku zajrzeć sobie pod ogon

poturbowany-1.jpg

Ukryta Zawartość

a tu kłamstwo kodu czy czegoś tam

Zostałem wywołany wiec należy sie powiedzenie jak to bylo.....

Koles byłem w odległosci 1 metra ( wiesz jaka to długosc czy na lekcji byłes jak tego uczono?)od Radomira Szumełdy widziałem ranę i jak była opatrywana przez sanitariusza pomocy medycznej(nazwy nie pamiętam dobrze) widziałem zachowania a własciwie brak wszelkiej kultury przez tych prawdziwych polaków ,wyzwiska wulgaryzmy ,wyrywania flag czy otoczenie jednej kobiety z KOD-u zrywania znaczków i nie tylko ,słyszałem zmawianie sie tych prawdziwych patriotów że po mszy zrobimy porządek z nimi ,widziaem kogótów podskakujących co jakis czas zamiarem dostania sie w okolice środka grupy

NIE WIDZIAŁEM żadnych transparentów,nie słyszałem żadnych okrzyków skandowania haseł przeciwko nikomu ...nawet prezesowi czy myślicie ( pisze tylko do tych z Dobrej Zmiany) że jesteśmy kamikadze żeby takie cos co wspomniałem wcześniej robić?

Bylismy i mamy prawo JAK KAŻDY POLAK uczestniczyć w uroczystościach tego typu nikt nam tego nie zabroni tym bardziej takie typy o których wiemy wszyscy ....wspomniałem patriotyzm różne ma oblicza Kodowcy też mieli osoby związane z w/w historycznymi wydarzeniami....

Szumełda został napadnięty i zraniony potwierdzam z całą odpowiedzialnością i uważam za totalne kłamstwo to co opisuje ten brukowiec i wiele innych tzw wolnościowych organizacji.....

powiem więcej kontaktowałem sie z jedną osobą jeszcze w czasie tego przestępstwa i kolegą po tym od nas z forum mogą zaświadczyć jesli będą chcieli.......

Dzicz do potęgi tych indyków widzących Kijowskiego przeszła wszelkiej granice zwane z kulturą ( tego słowa tamte indywidua nigdy nie słyszeli)

Na koniec nie mam chęci więcej pisać o tym coś takiego nie zasługuje na więcej słow i k**wa mać pajacowi który zarzuca że było inaczej i zaprzeczającemu moim słowom nawet w spojrzec w jego stronę

mam też po tym wszystkim ślad po wyrywaniu flagi ode mnie........

Ps Zdjęcie( piszę tu od kolegów myslących , kulturalnych) jest prawdziwe to jest po opatrywaniu na miejscu zdarzenia którego byłem świadkiem

pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Ty coś zrozumiałeś z tego Prencikowego bełkotu? Jeżeli tak, to uważaj - możesz zostać mianowany tłumaczem z brencikowego na normalny język ;-).

Jestem Europejczykiem.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Zostałem wywołany wiec należy sie powiedzenie jak to bylo.....

Koles byłem w odległosci 1 metra ( wiesz jaka to długosc czy na lekcji byłes jak tego uczono?)od Radomira Szumełdy widziałem ranę i jak była opatrywana przez sanitariusza pomocy medycznej(nazwy nie pamiętam dobrze) widziałem zachowania a własciwie brak wszelkiej kultury przez tych prawdziwych polaków ,wyzwiska wulgaryzmy ,wyrywania flag czy otoczenie jednej kobiety z KOD-u zrywania znaczków i nie tylko ,słyszałem zmawianie sie tych prawdziwych patriotów że po mszy zrobimy porządek z nimi ,widziaem kogótów podskakujących co jakis czas zamiarem dostania sie w okolice środka grupy

NIE WIDZIAŁEM żadnych transparentów,nie słyszałem żadnych okrzyków skandowania haseł przeciwko nikomu ...nawet prezesowi czy myślicie ( pisze tylko do tych z Dobrej Zmiany) że jesteśmy kamikadze żeby takie cos co wspomniałem wcześniej robić?

Bylismy i mamy prawo JAK KAŻDY POLAK uczestniczyć w uroczystościach tego typu nikt nam tego nie zabroni tym bardziej takie typy o których wiemy wszyscy ....wspomniałem patriotyzm różne ma oblicza Kodowcy też mieli osoby związane z w/w historycznymi wydarzeniami....

Szumełda został napadnięty i zraniony potwierdzam z całą odpowiedzialnością i uważam za totalne kłamstwo to co opisuje ten brukowiec i wiele innych tzw wolnościowych organizacji.....

powiem więcej kontaktowałem sie z jedną osobą jeszcze w czasie tego przestępstwa i kolegą po tym od nas z forum mogą zaświadczyć jesli będą chcieli.......

Dzicz do potęgi tych indyków widzących Kijowskiego przeszła wszelkiej granice zwane z kulturą ( tego słowa tamte indywidua nigdy nie słyszeli)

Na koniec nie mam chęci więcej pisać o tym coś takiego nie zasługuje na więcej słow i k**wa mać pajacowi który zarzuca że było inaczej i zaprzeczającemu moim słowom nawet w spojrzec w jego stronę

mam też po tym wszystkim ślad po wyrywaniu flagi ode mnie........

Ps Zdjęcie( piszę tu od kolegów myslących , kulturalnych) jest prawdziwe to jest po opatrywaniu na miejscu zdarzenia którego byłem świadkiem

pozdrawiam

Zwyczajnie nie rozumiesz, co napisałem. Dlatego jeszcze raz:

Miałeś ze mną nie dyskutować, ale już skoro...

Bandyctwa nie pochwalam, ale tu nie o to mi chodziło, a o to, czego tam szukał KOD - poza tacą. Czy KOD zamierza być rodzajem pokojowej bojówki zakłócającej każdą imprezę działaczy PiS-u? Skoro tak, to dlaczego KOD nie pojechał za PAD na Ukrainę, kiedy ten jako jedyny polityk z kręgu wielkich przyjaciół Ukrainy, na ul. Stefana Bandery w Kijowie przyjmował z Poroszenką defiladę ukraińskiej armii, której oficjalnym symbolem jest banderowski krzyż?

A nie przyszło Ci do głowy, ze i wśród KOD-owców są tacy, których rodziny ucierpiały przez tzw. żołnierzy wyklętych? To byłby przynajmniej jakieś powody, ale tak naprawdę nic o tym nie wiadomo.

Natomiast zawłaszczanie historii i patriotyzmu nie trwa od pogrzebu "Inki" i "Zagończyka". Jest następstwem działań prowadzonych po 1989 roku przez większość tzw. elit. Teraz dopiero larum? Trochę za późno. Zresztą zafałszowywanie historii jest domena całego POPiS-u. To Tusk mówił, że II WŚ zakończyła się 4 czerwca 1989 roku, a Komorowski mówił o PRL-u, jako spalonej ziemi i to Komorowski jako pierwszy ustawą zaczął czcić tzw. żołnierzy wyklętych. To także Unia Wolności ramie w ramie z AWS, a potem PO domagały się delegalizacji PRL-u. Etc. Więc Kaczyńskiego i jego PiS-u przywoływał nie będę.

Wracając do KOD-u - to nawet tytuł artykułu o tym zajściu wydaje się złośliwy: "Pogrzeb "Inki". KOD: "Zostaliśmy wyrzuceni, jesteśmy poszkodowani". I pokazują jedno zdjęcie". TO własnie owo zdjęcie:

(...)

Straszne!

http://www.tokfm.pl/Tokfm/7,130517,20610868,pogrzeb-inki-kod-zostalismy-wyrzuceni-jestesmy-poszkodowani.html

Widać jak na dłoni, że o tacę chodziło i nic więcej.

Nie oceniam bandyckich rozrób. Mam pełne przekonanie, że działacze KOD-u z premedytacja poszli na pogrzeb zakładając, że ktoś zrobi im tam kuku. Przypomina mi to udział Rulewskiego na sesji Rady Narodowej w Bydgoszczy, gdzie od darcia gęby wypluł sztuczną szczękę, a potem jeszcze głośniej krzyczał, że ZOMO mu zęby wybiło. Po tym zajściu drwili z niego nawet koledzy, tak jak teraz "GW" śmieje się półgębkiem z zachowania KOD-u.

Taka demokrację sprawiły nam obecne elity. Kiedyś bili tzw. komunistów z Jaruzelskim na czele. Więc teraz dobrze im tak.

.

I nie pisz do mnie "Koleś", bo raz nie jestem twoim kolesiem, a poza tym źle mi to kojarzy się z polska polityką i szerszą perspektywa nazywaną często skrótowo państwem kolesi.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Mam pełne przekonanie, że działacze KOD-u z premedytacja poszli na pogrzeb zakładając, że ktoś zrobi im tam kuku.

To jest myślenie niedopuszczalne.

To dokładnie jak pisanie o zgwałconej kobiecie, że sama jest sobie winna bo seksownie wyglądała, a o okradzonej staruszce, że nie powinna wychodzić sama bo słaba i niedołężna prowokuje złodziei.

Zwyczajnie nie rozumiesz, co napisałem. Dlatego jeszcze raz:

Nie oceniam bandyckich rozrób. Mam pełne przekonanie, że działacze KOD-u z premedytacja poszli na pogrzeb zakładając, że ktoś zrobi im tam kuku. Przypomina mi to udział Rulewskiego na sesji Rady Narodowej w Bydgoszczy, gdzie od darcia gęby wypluł sztuczną szczękę, a potem jeszcze głośniej krzyczał, że ZOMO mu zęby wybiło. Po tym zajściu drwili z niego nawet koledzy, tak jak teraz "GW" śmieje się półgębkiem z zachowania KOD-u.

Taka demokrację sprawiły nam obecne elity. Kiedyś bili tzw. komunistów z Jaruzelskim na czele. Więc teraz dobrze im tak.

.

I nie pisz do mnie "Koleś", bo raz nie jestem twoim kolesiem, a poza tym źle mi to kojarzy się z polska polityką i szerszą perspektywa nazywaną często skrótowo państwem kolesi.

Jesli chodzi scisłosc to nie DO CIEBIE SŁOWO KOLES było ( cały prawiej mój post był skierowany do innego facecika ale jak juz zacząłes to trza skonczyc)

Czy Ty czytasz to co piszesz ? Czy ty masz nas za samobójców?Ogarnij i zobacz ilu ich tam było i pomysl czy tutaj jest miejsce to jak okresliłeś kuku ....tam byly kobiety z dziecmi

brak mi słów panie Włodzimierzu.......

Ps dla ułatwienia zobacz jaki post jest komentowane w moim w którym opisuje wydarzenia....

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

To jest myślenie niedopuszczalne.

To dokładnie jak pisanie o zgwałconej kobiecie, że sama jest sobie winna bo seksownie wyglądała, a o okradzonej staruszce, że nie powinna wychodzić sama bo słaba i niedołężna prowokuje złodziei.

Niedopuszczalne to jest raczej twoje porównanie. Mam prawo poddawać rzeczywistość własnym ocenom. Nie muszą być one zgodne z poglądami idealistów lub pseudo idealistów. Polityka obecnie jest wyjątkowo brudna i wszystkie chwyty wchodzą tu w rachubę. Przypominam sobie również podobne zachowanie znanych braci polityków na ulicy w Warszawie po wyborach parlamentarnych w 1993 roku. Tu też starali się być pokrzywdzonymi. Przez Policję.

Jesli chodzi scisłosc to nie DO CIEBIE SŁOWO KOLES było ( cały prawiej mój post był skierowany do innego facecika ale jak juz zacząłes to trza skonczyc)

Czy Ty czytasz to co piszesz ? Czy ty masz nas za samobójców?Ogarnij i zobacz ilu ich tam było i pomysl czy tutaj jest miejsce to jak okresliłeś kuku ....tam byly kobiety z dziecmi

brak mi słów panie Włodzimierzu.......

Ps dla ułatwienia zobacz jaki post jest komentowane w moim w którym opisuje wydarzenia....

Rzeczywiście zaszło nieporozumienie i to wyłącznie z mojej winy. Natomiast mam pytanie - czy owi bandyci również atakowali tam kobiety z dziećmi?

Nie przypominam sobie także zbyt wielkiego oburzenia, kiedy Jaruzelskiego potraktował kamieniem w głowę jakiś nawiedzony czub. Takie wypadki jakie miały miejsce w Gdańsku, były tolerowane po 1989 roku jeżeli nie dotyczyły "naszych". Teraz będą tolerowane te, które będą dotyczyły "waszych". Elity pracowały na to latami. Więc dobrze im tak.

Nie widziałem tego gdyż wychodząc bylismy rozciągnieci na przestrzeni iluś tam metrów natomiast później widziałem syna kolegi mcono to przeżył i na tym pozostanę nie chce już tego temat osobowego ciągnąc .uszanujmy chociaż tych młodszych.

Gdzie wyście byli oszołomy kodomarketerzy, kiedy w Wyborczej pisano o żołnierzach wyklętych "bandyci", Ci sami pisali co z kodem pod rękę chadzają.

Teraz sobie przypomnieli "kodokanalie" (nie, nie Ci biedni ludzie otumanieni, ogłupiali przez zidiociałego Kijowskiego) o Ince i Zagończyku tylko po to aby sobie znowu zaistnieć.

Żenujące pajace.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.