Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Z wychodzeniem bratniej armii nie jest tak prosto,

Bratniej jak najbardziej. Ta bratnia już nie będzie. Euroarmia ma też dodatkową zaletę. Nie składa się z jednej narodowości, a wielu.

Poza tym jeżeli ktoś ma u nas stacjonować, to lepiej żeby to byli Amerykanie.

Jedno drugiemu nie przeszkadza, wbrew przeciwnie. Stacjonowanie u nas i jankesów i euroarmii jest lepsze niż tylko jankesów czy tylko euroarmii.

Faktem jest, że ta konkretna akcja niektórym nie poprawia wizerunku.

Faktem jest, że ta konkretna akcja PIS działa na szkodę Polski i Polaków.

Jeszcze niedawno pisowcy skarżyli się że PO donosiła na nich do EU. A teraz pisowcy hipokryci co robią?

Niszczą naszą wiarygodność, w dodatku za nasze pieniądze.

Za taki czyn mały wredny kurdupel razem ze swoją wierną gwardią powinien trafić na długie lata do pierdla.

Za działanie na szkodę Narodu.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Niszczą naszą wiarygodność

Jaką to wiarygodność masz na bilbordach?

w dodatku za nasze pieniądze.

Tak jestem zdania, że Rząd powinien to robić ze swoich czyli naszych...ale bez pośredników.

Reszta jest o Waszej wiarygodności raczej.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

xynwax twoja tolerancja i zrozumienie jest zaiste imponujaca.Szkoda ze nie dla kazdego Tuska.

ale cie rozumiem .Skoro juz plywasz w tym gownie to musisz udawac ze to...basen.

tu jak widze zostales juz tylko ty bo reszta chiba sie juz potopiła w tym szambie.

(...)

Faktem jest, że ta konkretna akcja niektórym nie poprawia wizerunku.

W tym momencie wszyscy zainteresowani są w jakiś tam sposób usatysfakcjonowani.

Nawet Ci, którzy wizerunkowo są do dupy.

Kompletnie nie łapię tych twoich bredzeń. Ty w ogóle rozumiesz to, co tu piszesz?

Jestem Europejczykiem.

hinwax nic nie rozumie, jest skończony.

A Tusk, Tomuś będzie twoim prezydentem.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Właśnie przestał być przydatny Niemcom.

ten urzad od poczatku był kwestionowany jako dodatkowy ale mniemam ze glowna przyczyna bedzie to zeby tam juz nigdy nie pojawił sie jakis idiota z polski.

Jaką to wiarygodność masz na bilbordach?

No tu żeś mnie chłopie rozwalił. :-)))) piłeś coś, ktoś ci konto przejął?

Tusk to już historia, tak przy okazji.

Aż tak się go obawiacie? No tak, jest czego. Wmawiajcie sobie, ale on jeszcze z Olem tu wróci.

Tak jestem zdania, że Rząd powinien to robić ze swoich czyli naszych...ale bez pośredników.

Reszta jest o Waszej wiarygodności raczej.

Tylko to co robią to jest czysta propaganda, do której nie chcą się sami oficjalnie przyznać.

Zapytam jeszcze raz, dobrze się czujesz, czy straciłeś kontakt z rzeczywistością?

Jacek Saryusz-Wolski powiedział, że jeśli PiS będzie miał 70% poparcia to zakończą się ataki na Polskę.

To ten bidok co dowiedział się od innych, z telewizji, że za Tuska ma zostać Przewodniczącym Parlamentu Europejskiego? :-)

ten urzad od poczatku był kwestionowany jako dodatkowy ale mniemam ze glowna przyczyna bedzie to zeby tam juz nigdy nie pojawił sie jakis idiota z polski.
Teraz idiota, gubisz się w zeznaniach muls.

Wmawiajcie sobie, ale on jeszcze z Olem tu wróci.
Nogami do przodu.

Za pomówienia regulamin zdaje się przewiduje punkty ostrzeżeń.

Napisz nam kolego jaki masz sprzęt audio, o którym wcześniej pisałeś na forum?

PiS przyciąga wartościowych ludzi nawet z przeciwnej strony barykady.

A co tam z waszym Ujazdowskim?

Jacek Saryusz-Wolski powiedział, że jeśli PiS będzie miał 70% poparcia to zakończą się ataki na Polskę.

Bo Polski już wtedy nie będzie na mapie Europy.

Napisz nam kolego jaki masz sprzęt audio, o którym wcześniej pisałeś na forum?

Głównie DIY i lekko przerabiany fabryczny. Sprzęt to rzecz wtórna do muzyki, którą ma odtwarzać. Teraz bardziej zwracam uwagę na wygodę obsługi niż audiofilskość sprzętu. Ale małe szumy i niskie zniekształcenia nadal są dla mnie ważne.

Bo Polski już wtedy nie będzie na mapie Europy.

Chciałbyś tego?

PiS przyciąga wartościowych ludzi nawet z przeciwnej strony barykady.

Już ich tam nie ma, wszystkim wartościowym ludziom dobrą chwilę temu otworzyły się oczy.

Jestem Europejczykiem.

Ale małe szumy i niskie zniekształcenia nadal są dla mnie ważne.

Jaki miałeś sprzęt, który nie spełniał tych warunków? Czym objawiały się ich wady?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.