Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Tradycja. Merytoryczna dyskusja jest poza możliwościami @xniwaxa. Jedyne co na co jest w stanie się zdobyć to szczeniackie odpysknięcia na poziomie przedszkolnej piaskownicy.

Żałosny przypadek.

Zapytam po raz kolejny - musisz się obnosić ze swoją głupotą?

W PiS właśnie ona jest w najwyższej cenie. Stara się jak może aby zapunktować w oczach przełożonych.

Poprzeczka jest ustawiona na poziomie 70 IQ. [...]

Przypuszczam, że niżej - tak, dla bezpieczeństwa, w okolicach temperatury ludzkiego ciała coby była jakaś czytelna referencja zrozumiała nawet dla pismana :)

Tych zer było więcej. Zero obrony przeciwlotniczej, zero nowych okrętów podwodnych, zero broni przeciwpancernej, zero systemów rozpoznania.

P.S.

Ciekawe, czy Błaszczak odciął Antka od jego ukochanej wojskowej pływalni?

Jestem Europejczykiem.

To miało być błyskotliwe? Bo wyszło bełkotliwie.

ale cos wyszło zyzolek bo uciebie nawet tego nie ma.Ale widac ze sie starales...Zdecydowany BRAK harwardu widac.A miales byc lepszy od Apleebaum

Aż się dziwię, że za "ciapatego" jeszcze bana nie dostałeś, łachudro.

Popieram

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

ale cos wyszło zyzolek bo uciebie nawet tego nie ma.Ale widac ze sie starales...Zdecydowany BRAK harwardu widac.A miales byc lepszy od Apleebaum

Jestem pod wrażeniem tego, co napisałeś, jak Tadeusz Zysk pod wrażeniem rozmów z Jarosławem Kaczyńskim:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

muls, przeżyjesz, jak Poznań, Gdańsk, Warszawa, a może i Kraków wpadną w łapy ludzi PiS?

Applebaum, muls, Applebaum, a nie jakaś Apleebaum. Nazwiska idoli trzeba pisać poprawnie. Rozumiesz muls - G o m u ł k a albo P u t i n. Można muls i bez Harvardu.

Ukryta Zawartość

wiska idoli trzeba pisać poprawnie. Rozumiesz muls - G o m u ł k a albo P u t i n. Można muls i bez Harvard

ale rosumiem zyzolek ale nie chcialem cie denerwowac zem lepszy.

cosik muszem ci zostawic na oslodzenie tego cienkiego zywota tutaj.Ale lubiem jak juz wiesz kto to Apleebaum.I wiesz ze nigdy nie bedziesz od niej lepszy.Ale dobrze ze wiesz JUZ przynajmniej jak sie nazywa.A nad reszta jeszcze popracujemy.

no cieszy mnie ta twoja radosc.Wiesz to jest taki prosty sposob na takich jak ty.

alez zyzolku nie ma powodu.Ty robisz za trzech blaznow a tam zawsze jest ..jeden.I tu jest smieszniej.A jak jeszcze popiera cie misza z picowym majowa to konam ze smiechu.Musisz cos z tym zrobic .Nie mozna byc od putina i byc chwalonym przez kaczynksiego.

wiem ze ci mnie brakowało.Rozmawialem z Apleebaum .Mowi ze zalatwi ci ten harward za napisanie jakiego pomnika sobie zyczysz.A jakis murzyn tez sie znajdzie.

alez zyzolku nie ma powodu.Ty robisz za trzech blaznow a tam zawsze jest ..jeden.I tu jest smieszniej.A jak jeszcze popiera cie misza z picowym majowa to konam ze smiechu.Musisz cos z tym zrobic .Nie mozna byc od putina i byc chwalonym przez kaczynksiego.

wiem ze ci mnie brakowało.Rozmawialem z Apleebaum .Mowi ze zalatwi ci ten harward za napisanie jakiego pomnika sobie zyczysz.A jakis murzyn tez sie znajdzie.

niejedno ma imię. Na przykład - Zyzol.

Czyli humor wisielczy.

Nie tylko nieszczęścia chodzą parami...

O to co wyprawiaja ciapaci w Europie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czyli antysemita.

Polski wynalazek - antysemityzm bez Żydów. Chociaż kto wie, może dziadziuś jakieś mienie przytulił żeby się nie zmarnowało.

Jestem Europejczykiem.

.Nie toleruje tylko ludzi z semickim stanem umyslu.

ja tez i wyraznie jestes tego przykladem.Powiem wiecej wygladasz na ..ciapatego.

a trzeba by sie temu blizej przyjrzec bos moze jeszcze i zyd?Tak na moje oko to i oto i tamto.Ale bedziemy obserwowac.

ja tez i wyraznie jestes tego przykladem.Powiem wiecej wygladasz na ..ciapatego.

a trzeba by sie temu blizej przyjrzec bos moze jeszcze i zyd?Tak na moje oko to i oto i tamto.Ale bedziemy obserwowac.

Obserwujcie,tylko nie podchodz za blisko muslim.

I ci, i ci.

"Wśród ujawnionych materiałów znalazły się dokumenty ambasady Hiszpanii w PRL, wykradzione z niej przez agentów Służby Bezpieczeństwa w 1988 roku. Wynika z nich, że obecny minister spraw zagranicznych Jacek Czaputowicz został zarejestrowany jako źródło informacji przez hiszpański wywiad. Czaputowicz, w latach 80 XX wieku działaczem opozycyjnej organizacji pacyfistycznej Wolność i Pokój, nie był jedynym opozycjonistą zarejestrowanym przez hiszpański wywiad. Obok niego źródłem informacji dla agentów Madrytu byli także Adam Michnik, ksiądz Alojzy Orszulik, Janusz Onyszkiewicz, Bronisław Geremek, Tadeusz Mazowiecki, Maciej Stasiński i inni."

Ukryta Zawartość

I jak tu dziwić się Macierewiczu...

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.