Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

czyli zwykłe pomówienie?

Ależ skąd :)

Bezmiar zaangażowania numerka w lizanie d...y prezesa jest twardo udowodniony.

Na przykład:

[...] Jarosław Kaczyński powodowany miłością do ojczyzny, spowodował poruszenie oceanu dobra w Narodzie, niskie instynkty jakie rozbudzacie nie zniszczą tego. [...]
- post #4218760 z 25.10.2017

[...] I tak macie sporo szczęścia, że Jarosław Kaczyński cacka się z hołotą otwarcie antypolską. bo powinien pozamykać za zdradę racji stanu [...]
- post #4209671 z 12.10.2017

[...] Nie ma takiej możliwości aby gorsze geny pokonały te lepszej jakości, zrozumcie to, to jest niemożliwe, dlatego jak przyszedłem tui na forum, to mogłem z 100% pewnością informować że Jarosław Kaczyński jest najwybitniejszym polskim politykiem. [...]
- post #4149012 z 15.07.2017

i jeszcze rekordowy wykwit czołobitności numerka:

[...] Na cały stan osobowy forum, tylko moja skromna osoba pisała, że Jarosław Kaczyński jest najwybitniejszym polskim politykiem, drwiono ze mnie, dziś rządzi. [...]
- post #4128093 z 11.06.2017

[...] Jarosław Kaczyński to wybitna osobowość, lata świetlne przed pozostałymi indywidualnościami i nie mam tu na myśli polityki krajowej, w tej praktycznie nikogo poza nim nie ma, oczywiście niektórzy są uczciwi, chcą być twórczy, chcą ogólnego dobra..ale..no właśnie to ale, nikt masowo ich nie popiera. [...]
Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) z 10.04.2016

I cała masa innych.

Trwale brązowy nosek numerka jest rzeczą niewątpliwą.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Cieszy fakt, że osoby tak mocno wspierające w swoich wypowiedziach polityków partii rządzącej zaczynają zmieniać zdanie. To dobrze wróży na przyszłość:-)

Po EU przyszła więc kolej na rozprawienie się z USA. Następny kroku, to już będzie chwalenie Putina.

Co zresztą nie dziwi, bo wiele osób już zwracało uwagę, ze te nasze prawiczki chodzą na pasku Rosji. Może to starzy koledzy z czasów KGB?

.... Może to starzy koledzy z czasów KGB?

Poza kilkoma praktycznie udowodnionymi przypadkami (chociażby pracownicy poprzedniego MON i nie tylko) mam nadzieję,że wynika to z głupoty a nie świadomego działania. Z drugiej strony, jak popatrzy się,że duża część prawicowych działaczy powołuje się na artykuły które wcześniej publikowały rosyjskie portale czy media..... Kto wie?

Generalnie, duża część elektoratu wszystkich partii populistycznych poszukuje sensacji, spisków, żąda rozliczeń, swoje niepowodzenia chce zrzucić na innych, a to Żydów, masonów, wolnomularzy, partię rządzącą. Cholernie łatwo taką grupą manipulować. Szczególnie, że większość z nich nigdy nie zweryfikuje przedstawionych jej informacji.

A wracając do tezy, to chyba jeszcze nie, jeszcze trochę czasu zostało. Jeżeli totalnie skłócą się z UE i USA, sami zobaczą, że nie będzie wyjścia. Sami w obecnym świecie nic nie zrobimy. Znowu nie będziemy wybierać sobie sojusznika, tylko będziemy na niego skazani:-(

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

no właśnie też to napisałem. Mniej dosadnie:-). Na tym bazują populistyczni politycy i odwracają role. To nie polityk jest dla suwerena, ale suweren ma ślepo popierać polityka.

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

sami zobaczą, że nie będzie wyjścia. Sami w obecnym świecie nic nie zrobimy

Nic nie zobaczą, poza zagrożeniem dostępu do koryta. Poddadzą się każdej "władzy", która im koryto obieca. Na tej zasadzie dokonywały się rozbiory Polski.

I cała masa innych.

Dzięki @argus i @pietrzak. Że też Wam się chciało szukać tych postów.

Jak tam Panie Pinokio 747? Totalny kłamco?

Nosek się wydłużył?

Ależ skąd :)

Bezmiar zaangażowania numerka w lizanie d...y prezesa jest twardo udowodniony.

Na przykład:

- post #4218760 z 25.10.2017

- post #4209671 z 12.10.2017

- post #4149012 z 15.07.2017

i jeszcze rekordowy wykwit czołobitności numerka:

- post #4128093 z 11.06.2017

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) z 10.04.2016

I cała masa innych.

macie poważny problem.

myślisz schematami.

dlaczego realna ocena sytuacji jest dla Ciebie/Was jednoznaczne z uwielbieniem.

czyż nie ma racji? podajcie proszę nazwisko innego lepszego polityka(stratega) w tym kraju. Grzesiu który nie umie dalej pomyśleć niż tydzień do przodu. .N który nie doczekał końca kadencji. Donald który wyemigrował za euro i strachem przed porażką. Ktoś z PSL? no kto? rozgrywa wszystkich jak chce.

Korwin?

Giertych - mecenas czyli osoba w hierarchii wartości o jeden stopień pod pedofilem.

ten co nosił pomarańczowe zegarki.

przecież pisząc że Fabiański jest lepszy od Szczęsnego nie znaczy że go uwielbiam a stwierdzam fakt.

czas wyjść ze swojej niewidzialnej skrzynki w której żyjesz. mniej schematów.

ps. Radek Sikorski. Jego lubię ale i on dał się wykiwać

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

macie poważny problem.

myślisz schematami.

Kolejna zmiana brygad sieciowych PiS rozpoczęła dyżur przy klawiaturze.

Wiernopoddańcze panegiryki na cześć tow. Stalina ówczesna propaganda również nazywała "realną oceną sytuacji".

Donald który wyemigrował za euro i strachem przed porażką.

Typowe stwierdzenie zawistnego polactwa. Zamiast cieszyć się, że ich rodak został wybrany na jedno z najważniejszych stanowisk na świecie obrzucają go błotem. Bo nie jest z ich opcji.

Teraz całe zastępy PiS-owskiej miernoty przebierają nogami aby wyjechać do Europarlamentu i zarabiać tamtejsze stawki.

czas wyjść ze swojej niewidzialnej skrzynki w której żyjesz. mniej schematów.

Swoje światłe i inteligentne (inaczej) rady zachowaj dla siebie.

Czytelnicy mają piękny przykład PiS-owskiego odwracania kota ogonem i zakłamywania rzeczywistości. @747 prosił o przykłady swojego uwielbienia PiS. Dostał cały szereg przykładów. Na to kolejny akolita reżimu próbuje wmawiać że to tylko "realna ocena rzeczywistości". Żadne uwielbienie. Tak samo jak załgana propaganda próbuje wmawiać, że 27:1 to wielki sukces. Również odrzucenie referendum konstytucyjnego to wielki sukces Długopisa.

Trwale brązowy

Kolego, dawaj cytaty z poparciem dla PiS.

Zostaw w spokoju Jarosława Kaczyńskiego, jest sam, na pewno jest mu smutno..i bez Twoich działań publicznych.

Czytelnicy mają piękny przykład PiS-owskiego odwracania kota ogonem

Skoro są dwie duże partie, jedna rządzi i kradnie, są nagrania, upublicznione, nadchodzą wybory, ludzie są niezdegenerowani, nie wszyscy, to jakim trzeba być WIELKIM prorokiem, czy politologiem, żeby być pewnym że tym razem wygra KONKURENCJA ..!

Przecież trzeba być ....... żeby twierdzić inaczej...

I Szanowni Koledzy teraz mają jakiś problem z moją s osobą że zachowałem i zachowuje czysty zdrowy rozsądek ?

Miejcie choć dla siebie odrobinę litości.

Typowe stwierdzenie zawistnego polactwa. Zamiast cieszyć się, że ich rodak został wybrany na jedno z najważniejszych stanowisk na świecie obrzucają go błotem. Bo nie jest z ich opcji.

na Świecie? pojechałeś. wymień proszę z głowy wszystkich jego poprzedników. to taaaacy ważni wpływowi prezydenci byli, którzy zmienili losy Świata to z pewnością ich znasz.

więcej realnej władzy ma Kaczyński. Fakt.

bał się porażki. uciekł.

A wszystko co zbudował to na kredyt który Ty spłacasz.

wielkie zasługi

nie ja go mieszam z błotem a jego koledzy z pracy. i to jeszcze publicznie aż wstyd patrzeć jak z Polaka się śmieją.

Z takiego miejsca nawet nie piszesz Bob, jeden wpis z poparciem, bardzo proszę, albo z szacunkiem należnym Głowie Państwa...dawaj Bobcat, na pewno znajdziesz.

Coś się Tobie pozajączkowało.

Aby o kimś pisać "głowa państwa" i niekoniecznie z wielkiej litery - to trzeba być KIMŚ.

A ten cymbał - to co najwyżej "łeb". W dodatku bez jaj.

Jeśli wiesz, o co mi idzie.

Kolego, dawaj cytaty z poparciem dla PiS.

Dostałeś wystarczającą ilość. Kaczyński to nie PiS? Uważasz Dyskutantów za idiotów?

Skoro są dwie duże partie, jedna rządzi i kradnie, są nagrania, upublicznione, nadchodzą wybory, ludzie są niezdegenerowani, nie wszyscy, to jakim trzeba być WIELKIM prorokiem, czy politologiem, żeby być pewnym że tym razem wygra KONKURENCJA ..!

Przecież trzeba być ....... żeby twierdzić inaczej...

Trzeba być do szpiku kości załganym aby napisać to co tutaj w tej chwili napisałeś. Albowiem kilka dni wcześniej nie kto inny tylko Ty przytoczyłeś zasadę sformułowaną przez tow. Stalina: "nieważne jak ludzie głosują - ważne kto liczy głosy". A wiadomo kto teraz będzie liczył. I komu podległy Sąd Najwyższy będzie zatwierdzał ważność wyborów.

I Szanowni Koledzy teraz mają jakiś problem z moją s osobą że zachowałem i zachowuje czysty zdrowy rozsądek ?

Wprost przeciwnie. To co piszesz jest zaprzeczeniem zdrowego rozsądku.

Miejcie choć dla siebie odrobinę litości.

Właśnie. Miej dla siebie odrobinę litości.

ja propaguje? nazywam twoje działanie. masz strasznie sprany mózg jeśli takie rzeczy mówisz. nie sądziłem że tacy ludzie istnieją.

Oczywiście że propagujesz.

na Świecie? pojechałeś. wymień proszę z głowy wszystkich jego poprzedników. to taaaacy ważni wpływowi prezydenci byli, którzy zmienili losy Świata to z pewnością ich znasz.

Zamierzasz rżnąć głupa i udawać że nie zrozumiałeś? Nie pisałem o poprzednikach w kraju. Miałem na myśli Polaków którzy znaczyli coś w świecie.

więcej realnej władzy ma Kaczyński.

Każdy dyktator w porównaniu z politykami respektującymi demokratyczny porządek i zasadę trójpodziału ma więcej władzy.

Fakt.

bał się porażki. uciekł.

Twoja chora interpretacja. Żaden fakt.

A wszystko co zbudował to na kredyt który Ty spłacasz.

PiS zadłuża kraj obecnie znacznie szybciej i na nieporównanie większą skalę.

nie ja go mieszam z błotem a jego koledzy z pracy. i to jeszcze publicznie aż wstyd patrzeć jak z Polaka się śmieją.

Pustosłowie.

Jarosław Kaczyński jak odejdzie kiedyś z polityki to przekonasz się o tym co znaczył.

Są ludzie, którzy pozostawiają za sobą wyjątkowo negatywną pamięć.

Zrozumiałeś że uwielbienie Kaczyńskiego to uwielbienie PiS-u?

No i widzisz jak nam się wszystko szybko wyjaśniło, jakbyś przeczytał z uwagą to sam byś wiedział, bez mojego zaznaczania, że jestem na forum największym krytykiem bieżącej polityki, lecz nie jestem propagandzistą i nie czynię tego w prymitywny chamski i nachalny sposób, to są treści ukryte między wierszami, dostępne dla osób inteligentnych.

....

"-Co pan czuje, gdy słyszy pan te wszystkie epitety pod adresem Adolfa Hitlera?

- Po prostu jest mi przykro..."

Marek Raczkowski.

smutne że komuś z kim się nie zgadzasz źle życzysz.

twoja mamusia pewnie się wstydzi za syna.

I to sobie zostawię, chamski sznurze.

Na marginesie - moja Mama od trzydziestu lat nie żyje. Zmarła na podobnego raka, na którego wczoraj Pani Kora Jackowska. Na którą z upodobaniem plujesz, śmieciu.

nie pluje na nią. belfer a czytać ze zrozumieniem nie umie? czy limit przekroczyłeś i procenty za bardzo uderzyły? jutro wolne...no tak.

przykro mi z powodu twojej mamy co nie zmienia faktu że pewnie się wstydzi za to jak wychowała syna.

Jakby nie czytać - z prawej, z lewej - jednak jesteś niesłychanym kutasem.

Ale! To jest tylko twoj problem.

Niestety, nie tylko.

Także tych, którzy muszą go czytać.

Pozdrawiam

A.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.