Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 16.12.2018 o 22:39, Oscar1974 napisał:

Aż Bezmyślna Pizducia sie zacietrzewiła.. pewnie okres sie spóźnia i hormony w czerep walą

Zrób se zrzut ekranu teraz a przyda ci sie rano jak wytrzeźwiejesz..;-))

takiego nicka może mieć tylko „lewacki gej”..  

a fuuj 

tia widac ze poeta przemowił prozom.Moze byc ciekawie.Pytanie tylko czy podoła?

17 godzin temu, pietrzak napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czasem milczenie nad tym czymś jest bardziej wymowne niz tysiąc słów ....

Ukryta Zawartość

2 godziny temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Znowu ośmiorniczki?Jakieś takie ciężkostrawne one są.

Dlatego musieli intensywnie popijać ;-).

Jestem Europejczykiem.

Bezpieczniej się czułem pod poprzednim składem rządu, kiedy premierem była szkolona w USA Beata Szydło.

17 godzin temu, Jaro_747 napisał:

musieli intensywnie popijać

Ciekawe czy powstanie coś  z tych osób, które wyleciały..

1 minutę temu, 747 napisał:

Bezpieczniej się czułem pod poprzednim składem rządu, kiedy premierem była szkolona w USA Beata Szydło.

Ty może czułeś się bezpieczniej, ale kierowcy to już nie bardzo ;-).

Jestem Europejczykiem.

Teraz, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

w kościele

Z Kościołem ręka w rękę to szli rasowi komuniści, Wałęsa się spotykał, koncesjonowani opozycjoniści wielbili duchownych, ks Jankowskiego etc.

Jaruzelski gościł nawet Papieża..

5 minut temu, 747 napisał:

Mówisz o zamachu na Premier Szydło ?

Cinquecento zamachowca ma zostać sprzedane przez Sasina na aukcji a kasa pójdzie na pierwszą w historii ludzkości transplantację krzyża.

Jestem Europejczykiem.

Wałęsa to spotykał się nawet podczas internowania w stanie wojennym, kiedy grupa przestępcza o charakterze zbrojnym zamknęła go w willi MSW dobrze zaopatrzonej m in w alkohol..

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

zamachowca

Uważasz że ten atak nie był zamachem ?

No i co z tego?Politycy spotykają się z różnymi ludźmi."Nasz " papież np. z Fidelem.Ona jest po prostu zaprogramowana przez kościół.

Nie przypominam sobie aby Michnik,Kuroń czy Modzelewski wielbili duchownych.

Czy ten atak był zamachem?Tak,jak najbardziej.Na zdrowy rozsądek.

6 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

zaprogramowana przez kościół

Kościół to nic złego, księża nie gryzą, przyjmowanie księdza w domu to nie kolaboracja ..

9 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Michnik,Kuroń

Gratuluję idoli..

10 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

zdrowy rozsądek

Bronisław Geremek, nienawidził Kościoła, a miał pogrzeb katolicki z Biskupami, nawet krzyż mu postawiono chwilowo..

Nie nabieraj mnie na prymitywne sztuczki.

14 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Modzelewski

Samuel,  - to Rosjanin..

15 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

."Nasz "

Nasz Papież nie namawiałby nas do wstąpienia do Unii Europejskiej.

Dobrze wiesz,że nie chodzi o przyjmowanie księdza w domu.Chodzi o zainfekowanie mózgu klerykalizmem i bigoterią.

Tak ,Kuroń,Michnik i Modzelewski to moi idole.

Jak ta jak to nazwałeś "koncesjonowana"opozycja" siedziała w więzieniach to Ty i Twoi idole robiliście ze strachu w gacie.

Godzinę temu, 747 napisał:

Gdzie, w CIA czy w  Open Society Foundations? ;-)

Godzinę temu, 747 napisał:

Jaruzelski gościł nawet Papieża..

Papież to głowa innego państwa. Przecież. Natomiast polscy przywódcy po 1989 roku gościli już Ojca Świętego.

12 minut temu, 747 napisał:

jeśli Jaro jest okołolewicowcem,

Nie jest okołolewicowcem, tylko zawiedzionym około.Nowoczesnym. Przynajmniej sam tak deklarował.

12 godzin temu, 747 napisał:

Uważasz że ten atak nie był zamachem ?

księża nie gryzą

Nasz Papież nie namawiałby nas do wstąpienia do Unii Europejskiej.

Bombofiec znowu wystartował?

Leci wysoko.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

"Wczoraj w kopalni w Karwinie zapalił się metan, pracowało tam wtedy 23 górników. Jak podały dziś rano władze kopalni, zginęło 13 górników. Premier Mateusz Morawiecki, który przyjechał do Karwiny, poinformował, że 12 z nich miało polskie obywatelstwo, jeden z nich od 20 lat mieszkał w Czechach. Trzynasty z górników, którzy zginęli, był obywatelem czeskim.

Prezydent Andrzej Duda ogłosił, że niedziela będzie dniem żałoby narodowej po tragicznie zmarłych górnikach. O decyzji poinformowała Kancelaria Prezydenta RP.

Ukryta Zawartość

Spowszedniało. 16 żałoba narodowa w Polsce. Ta z powodu śmierci kilkunastu gastarbeiterów. To nic innego jak polityczna łatwizna - żerowanie, zbijanie politycznego kapitału na trupach.

A może by tak Morawiecki przy tej okazji wymógł na Czechach sensowną umowę o przestrzeganiu praw pracowniczych Polaków w tym kraju. Jerzy Markowski mówił dziś w TokFM, że pod tym względem tam bieda.

W końcu Polska to poważny partner w Europie.

Ukryta Zawartość

23 minuty temu, Zyzol napisał:

A może by tak Morawiecki przy tej okazji wymógł na Czechach sensowną umowę o przestrzeganiu praw pracowniczych Polaków w tym kraju. Jerzy Markowski mówił dziś w TokFM, że pod tym względem tam bieda.

A po co?

Był, uwidocznił się w tv, tyle starczy i na tyle go stać.

Już lepiej niech nic nie obiecuje i nie kłamie, bo to tragedia jest, nie dla hien...

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Zima zaskoczyła drogowców, wczoraj spadł śnieg, pługi jeździły po chodnikach, odgarniając go, pozostawiając jednak z racji nierówności pewną cieniutką warstwę, która marzła natychmiast, uniemożliwiając chodzenie w ogóle, trzeba było iść poboczem, gdzie leżał śnieg, aby iść pewnie i się nie wywrócić, co obciążyłoby skarb państwa, kosztami leczenia etc.

Dobra zmiana..

W dniu 20.12.2018 o 19:48, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

robiliście ze strachu w gacie

Nie byłem taki już mały..miałem ok 13 lat..

8 godzin temu, asterix1 napisał:

katastrofa w Czechach

Ciekawa rzecz ta katastrofa, niby w Czechach a nie żyją Polacy..

Dobra zmiana..

Jaro, co sądzisz na temat równowagi strategicznej w kosmosie, zwłaszcza po dymisji Gen Mattisa ?

z21391850Q,Antoni-Macierewicz--Jim-Matti

Kumple..

W dniu 20.12.2018 o 19:48, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Twoi idole

Twoi idole robili filmy, Kiszczak wyznaczał, kto może być reżyserem, aktorem...a Ty się podniecasz Rękopisem..

Dziecinada..

Tyszkiewicz - mówi Ci to coś..?

Obejrzyj sobie Wejście Smoka.

Równowagi strategicznej w kosmosie?

Nie ma takiej, jest nierównowaga strategiczna w kosmosie. Natomiast w tej chwili mamy wyścig zbrojeń w kosmosie i szykują się Gwiezdne Wojny 2.0, czyli powtórka z Reagana.

Jeżeli Amerykanie dobrze to rozegrają to Ruscy albo albo oddadzą pole na starcie albo za 10 lat żreć będą trawę. A na końcu i tak wygrają Chińczycy.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.