Skocz do zawartości
IGNORED

Lukar - zlikwiduj forum!

Tomek Skura

Rekomendowane odpowiedzi

Luka nie wiem jakie prawdziwe motywy miałeś do stworzenia tego forum, ale jeśli na nim nie zarabiasz to zlikwiduj to forum!

Zamknij je choćby na tydzień, żeb by ostudzić gorące głowy.

To co na nim się dzieje jest żenadą.

https://www.audiostereo.pl/topic/38345-lukar-zlikwiduj-forum/

Bocznica została stworzona chyba po to, żeby mmozna tu było pogadać i na inne tematy oprócz audio, np samochody, pilka nożna, inne sporty, kobiety...... To niektórzy zaczęli takie kretyństwa smarować że sie zastanawiam "a gdzie ja jestem??? co ja tutaj k.... robie". A jak to zaraza lub syf, z czasem przeniosła sie i na inne strony.

Jeśli to forum ma mieć jeszcze jakąś szanse to trza je oczyścić ze zgnilizny, zepsucia......

Np. stworzyć zakładkę "zsyp" i tam wypieprzać wszystko co się nie nadaje nawet na bocznicę. A użytkownikowi który kliknie na tą zakładkę powinna się najpierw wyświetlić plansza ze stosownym ostrzeżeniem, a potem druga, że wchodzi tam na własną odpowiedzialność

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-3550-100007232 1197332593_thumb.gif

post-3550-100007233 1197332593_thumb.gif

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pisałem o tym kiedyś. To jest forum o tematce audio, a nie o dupie Maryni. Wszystkie wątki nie związane merytorycznie z audio powinno się usuwać, podobnie jak użytkowników co do których wypowiedzi są konkretne zastrzeżenia. Matołów w Internecie nie brakuje. To forum nie różni się poziomem od forum na o2 gdzie każdy śmieć może sobie wypisywać co mu się tylko podoba.

>dominion

>Bocznica została stworzona chyba po to, żeby mmozna tu było pogadać i na inne tematy oprócz audio, np samochody, pilka nożna, inne sporty, kobiety......

Tak, ale pod warunkiem że polemizują na nim ludzie którzy raz mają coś sensownego do powiedzenia, dwa których cechuje minimum kultury. Bez moderowania masz tam tysiąc wątków niespełnionych frustratów którzy wylewają swoje żale. Nie ma się więc co dziwić że całość zajeżdża kupą gnoju.

słuszne uwagi deep

uzupełniłbym tylko w jednej kwestii, a właściwie w dwóch - "vlad" i "senicz", którzy odpowiadają za tę kupę gnoju w jakichś 80%

i nawet nie chodzi co oni robią z rozmysłem a co im "wychodzi" (czy raczej "nie wychodzi") tylko o to jak oni działają na resztę użytkowników - źle i destrukcyjnie

1.Mc gyver ma rację szczególnie z druga zakladka..ja by nawet dołozył trzecią zakladkę..czy masz ukonczone 18lat...i czwartaa zakładke..ale czy na pewno masz ukonczone 18 lat??

Post na bocznice!

>vlad i senicz w jednym worku bez przesady. Vlad to vlad a senicz to lokalny folklor mnie nigdy nie obraził ,a

>czasem można sie uśmiac z jego postów

z postów vlada też - tylko czy oni nie zamieniają forum w swoje autopsychoterapeutyczne blogi?

a reakcje na senicza są równie burzliwe jak na vlada

dominion, 11 Gru 2007, 01:18

>Bocznica została stworzona chyba po to, żeby mmozna tu było pogadać i na inne tematy oprócz audio,

>np samochody, pilka nożna, inne sporty, kobiety...... To niektórzy zaczęli takie kretyństwa

>smarować że sie zastanawiam "a gdzie ja jestem??? co ja tutaj k.... robie". A jak to zaraza lub

>syf, z czasem przeniosła sie i na inne strony.

> Jeśli to forum ma mieć jeszcze jakąś szanse to trza je oczyścić ze zgnilizny, zepsucia......

Dominion czy samochody, sporty i laski sa wedlug Ciebie wazniejsze od sensu Twojego zycia?

No tak ale senicza prawie nie ma na bocznicy on jest miszczuniem maranciunia. Vlad nadaje się do psychiatry psychoanalityka no właśnie świetny materiał dla studenta psychologii może na pracę magisterską

>No tak ale senicza prawie nie ma na bocznicy

i to jest właśnie główny problem - jeśli już miałby pisać na forum to nie powinien jej w ogóle opuszczać razem ze swoim marnym-ciuniem

robi (z)bocznicę z całego forum, jest gorszy od "vlad"

tak naprawde do lukar ma w dupie Wasze postulaty, dla niego czym wiecej postow i zamieszania tym lepiej, statystyka dla sponsorow rosnie. on to wytlumaczy burzą mózgów, 2-3 lata temu jeszcze bylo to jedyne w kraju merytoryczne forum tematyczne, a teraz? admin juz sam nad nim nie panuje. a co do vlada czy senicza czy innych to co za problem, banowac przy nowych watkach i tyle.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.