Skocz do zawartości
IGNORED

Sztuka pytania bez p/........./a senicza

łowca debili

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie!

Bardzo przepraszam, ale zostałem zaintrygowany mnożącymi się wątkami, w tym takim jednym...

Pewnie jestem naiwny, ale bardzo chciałbym dowiedzieć się w jaki sposób zwykły użytkownik forum może zadać pytanie np. w sprawie kupna czegoś-tam nie będąc okraszony dobrymi radami i wprost niesłychaną wiedzą pewnego pana, który powinien raczej udzielać się w sprawie np. skracania nogawek w spodniach lub wpływem ziółek na sex otyłych...

- Nie stosując żadnych dziwnych sztuczek typu blokowanie, w ogóle nie mając rozeznania kto jest kim, co i jak.

- Po prostu wchodząc na forum zadając pytanie i ufając że są tacy co nakierują, pomogą. Dobrze pomogą.

Czy od razu musi poczuć na twarzy wicher głupoty, powiew szaleństwa i zew rozpaczy?

No jak to ma taki zwykły szary członek szacownego forum ma uczynić, no jak?! Może udałoby się zsyntetyzować sposób postępowania. Czy jest to w ogóle realne?

https://www.audiostereo.pl/topic/39064-sztuka-pytania-bez-pa-senicza/
Gość rochu

(Konto usunięte)

Niestety, póki Lukar nie zrobi porządku na Forum nie ma co liczyc że to indywiduum przestanie straszyć.

A tak bardziej na wesoło. Tu macie kawałek o chyba jakimś krewnym Miszcza:

http://www.youtube.com/watch?v=nzdrhOJ0DrA&feature=related

Po nacisnieciu z prawej strony "About This Video" pokazuje sie tłumaczenie.

jako że jest to forum publiczne, każdy powinien być świadomy tego, że piszą tu zarówno ludzie mający coś do powiedzenia, jak i wprost przeciwnie. jeśli wchodzę na nieznane forum i chcę się czegoś dowiedzieć, to zaczynam od czytania go przez jakiś czas na bieżąco + archiwum. jak juz czytam jakiś czas, to wiem, o co chodzi i kto jest kto, i co ma do powiedzenia. na tym forum, jesli zakladam wątek, to mam mozliwosc blokowania osobnikow we wlasnym mniemaniu szkodliwych. jesli ktos robi inaczej, to sam jest sobie winien za ewentualnie poniesione szkody :)

Ale podczas tworzenia nowego wątku, zaraz obok rady skorzystania z wyszukiwarki, powinna być wskazówka albo raczej nawet opcja (już zaznaczona domyślnie) "tak, chce zablokować wszystkie wpisy senicza w swoim nowym wątku"

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

przyznaję, że czytam czasem bzdury senicza :) nie wiem czy automatycznie jestem przez to kaleką umysłowym, bzdur na tym forum jest sporo, i żeby uznac je za bzdury, trzeba je niestety najpierw przeczytać :) a potem można juz czytać tylko dla zabawy....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.