Skocz do zawartości
IGNORED

wzmiaczniacz do eltax liberty3+

zolw

Rekomendowane odpowiedzi

ProCaby faktycznie, mialem pozyczone kable glosnikowe i IC drozsze ale nie wnosily nic lepszego!

Co do wzmacniacza na allegro jest Rotel RA-921, za te 390zl to sie powiedzmy oplaca.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Tu z gwarancja z komisu

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

A tu gdybys troche nagial budzet

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

>kichatandeta

>

Ukryta Zawartość

Nie polecam tej kambodży. Ze 2 lata temu kupiłem, bo szukałem jakiegoś taniego i ale nie kaleczącego uszy wzmaka. Te kambodżę wtedy przywozili z U.K i sporo było na Allegro, wtedy jeszcze w cenach 300-400zł. Kupiłem i jak do mnie doszedł to ... dalej szukałem wzmacniacza. Grał płasko - to można było o nim głównie powiedzieć. Basu jak na lekarstwo. Nawet klasyka wychodziła sucho. Sprzedałem go zaraz z powrotem także na Allegro aby odzyskać pieniądze (na szczęście się udało;)). Do tego mała moc, ale to mi nie przeszkadzało bo miało być w małym pokoju. Sęk w tym, że dźwiękowo dla mnie kicha. A jak szukałem ocen na brytyjskich stronach do miał jakieś "4 z kawałkiem" na "5 " możliwych punktów. Nie ufajcie tabelkom i wykresom;)

Ukryta Zawartość

A u mnie gral z eltax liberty 1= i z 3 i bylo calkiem przyzwoicie w porowananiu do mojego poprzedniego wzmaka yamaha cdx 396 za sporo wieksze pieniadze ten cambridge gral o klase lepiej fakt Ze mocy u niego niewiele ale gral naprawde przyzwoicie podlaem kilka przykladow czlowiekowi , a ze budzet ma nie wielki no coz. Jesli masz lepsze propozycje to smialo , a i kichy prosze sie nie czepiac :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.