Skocz do zawartości
IGNORED

Senicz - prośba o pomoc

Gustaw

Rekomendowane odpowiedzi

fizycznie nie mogę pomóc, ale duchowo wspieram i proszę o przekazanie wyrazów tego wsparcia!

jednocześnie proszę o zakończenie tego wątku, bo to się robi nieetyczne

bo co to jest? jakieś reality show "śmierć na forum" "umieranie online"?

godność ludzie godność!

graaf a jak bez tego wątku ustalimy, kto jest chętny na spotkanie w sprawie pomocy dla Senicza? jak widzisz bez niego kontakt z rodziną Senicza, bo na razie chyba nie ma innej drogi niestety...

Twoje wpisy wydają się tutaj nieetyczne, bo przepraszam Cię bardzo, ale mimo, że sytuacja jest jaka jest trzeba ratować człowieka, a nie skreślać tak jak Ty to zrobiłeś poprzez swój wpis.

Czy bardziej etyczne byłoby według Ciebie wysyłanie do każdego użytkownika forum numeru konta i danych do wpłaty na pomoc poprzez e-mail? Jak inaczej trzeba to zrobić niż poprzez ten wątek?

Ostatnia rzecz - fajnie, że wszyscy tutaj wspierają Senicza duchowo - niektórzy twierdzą, że pozytywna energia gdzieś krąży i jak jest jej dużo to trafia do adresata i może zdziałać cuda, natomiast dla tych, którzy w to nie wierzą zarówno to wsparcie duchowe jak i wpłata pieniędzy nadają się o d... potłuc. Wiem doskonale, że przelew trwa krócej niż zaangażowanie się osobiste w tę "akcję", ale stawka jest wysoka i warto może to przemyśleć! Jak na razie to nie wiadomo, czy jest konkretny CEL tych wpłat, a spotkanie może taki cel wykreować - bez tego nie ruszymy z miejsca, mając tylko nadzieję, że rodzina Senicza w końcu zrobi z tymi pieniędzmi coś pożytecznego.

Jakie reality show?! Ludzie martwią się o kolegę i chcą pomóc, to chyba normalne. Owszem, pewne dyskusje bywają czasem nie na miejscu, ale... nie zamierzam nikogo pouczać.

Włodek, a Ty się trzymaj dzielnie, trzymamy za Ciebie kciuki.

Chciałbym żebyś miał świadomość, że same wpisy w wątku nie odzwieciedlają w pełni zainteresowania i troski ludzi. Myślę że wielu ludzi, podobnie jak ja, nie klepie bo nie bardzo może pomóc, ale sprawdza wątek kilka razy dziennie oczekując dobrych wieści. Jeszcze raz życzę szybkiego wyzdrowienia :)

Jest możliwość dania linku do tego wątku na stronę główną. Tam będzie zakładka pt. Polecamy na forum, czy jakoś tak, gdzie w założeniu mają być linki prowadzące prosto do ciekawszych wątków forumowych. Ale taki wątek pomocowy mógłby się tam znaleźć, dzięki czemu zobaczyłoby go więcej forumowiczów, co z kolei mogłoby poskutkować np. wpłatami. Jednak czy w obecnej sytuacji jest sens, czy lepiej czekać na dalsze wiadomości o zdrowiu senicza?

• 2 lata później...

Nie znałem człowieka.

Jak przystałem do tego Forum, okazało się, że z jego doświadczeń czerpałem dużo wcześniej. . .

Szkoda, że nie było dane spotykać się z nim tu słowo w słowo. . .

• 2 lata później...

Lubiłem Jego wpisy i z Nim pisać.

Wspominam te dobre czasy gdzie wiele osób sobie pomagało i nie było " wykształconych " krzykaczy chcących mierzyć brzmienie kabli i zakładających idiotyczne wątki ...

Gość rochu

(Konto usunięte)

Wiem, że o zmarłych należy mówić dobrze albo wcale.

Niech cytaty z bohatera tego wątku mówią same za siebie.

Za tym tęsknicie?

Tego wam żal?

A moze gagacek masz Heniek na imie jak ten pedalek od Staska?

Mistrz Ludwik oczywiscie nie ma czasu na takie bzdety jak obudowy czy montaz. A lista to tylko wstepna chetnych na gotowce. Musze wiedziec czy mam zamawiac 10 czy 1000 obudow. Znam sie na lampach jak malo kto w Polsce ale kilka slow Mistrza Luwika jak to trzeba zbudowac powalila mnie na kolana.

No to Kargul blysna niesamowicie. A dlaczego to suszy jak sie walnie wiecej niz seteczke? co? Czy wy nie widzicie tego ze Kargul to abnegat techniczny? elektroniczny? to co on pisze to jest belkot i zawsze nim byl. Jakis czas temu jar1 zrobil z nim porzadek. Jareczku jestes tam? pomozesz?

Ty, grekus, za kargula sie bierzesz jak ci dalem kosza?

Pedaly nie pchajcie sie tak..........

mam super testera intuosa. Ale byc moze w marcu jak sniegi puszcza? Slawka przerabiam na tranzystora. narazie to mam nerwice i nic nie robie.

jeszcze pare lat i bede najslawniejszym audiofilutem na planecie.

Ej, debil, sprzedasz tego 2700?

Glupio wam teraz gdy juz wiecie. Pewnie macie uczucie podobne do tego jak sie dowiadujecie o zdrdzie zony. wasze cudowne dziecko wasz ukochany cd to syf i dziadostwo. ha ha a taki byl powod do dumy ................ tak sie cieszyliscie gdy kupiliscie a tu g. taka wpadka taka zdrada.

Dla waszej wiadomosci malpa gorilla ma malego penisa.

Holota chce sie dostac na moje pokazy? he he to dobre.............

Od nowosci ciotki pierdzialy takim basem. Ale ostatnio wypchalem je sloma. I im przeszlo jak po espumisanie. Ja rozumiem ze papierzaki w ogole basu nie maja, potrzebuja suba?

Wykastrowac sie? na tym forum paru panow plakalo by za moimi "jajami" Ciekawe ile jeszcze czasu bedzie udawalo mi sie robic was w wala?

Music w innym temacie

>No i nie bardzo wiem w jaki sposob to polaczyc.

No widzisz chlopcze nie wiecie. A ja wiem. No i macie nawet jeszcze inny zlom lampowy. SE. he he ale jaja czego to ludzie sluchaja.

No co? Tomek Gnojek moze?

O, widze bracia Gnojek sie zebrali!!!

Music jak tam twoje pipi? graja? co ja pisze pipcza? he he ale mamy ubaw z tym musiciem. A takis twardy a sprzet z pipi. no no.

Najlatwiejsze do rozjechania beda lampowce. Jeszcze jak cos robie na lampach to to gro ale oni? nie maja pojecia o niczym. teraz Chinczycy produkuja lampowce. To dopiero jest jakosc.

Wsadz se pipi glebiej.

babom zawsze przy silnym orgazmie kolory otoczenia sie zmieniaja no chyba o tym wiesz?

Fajnie ze 15 bede mial blizsze spotkanie z kilkoma legendami audio. I z przyjemoscia postaram sie je pokonac. Co zreszta nie bedzie tak trudne. Bo w koncu lampe SE pokonac to nie sztuka. Podobnie z dziwacznymi papierowymi glosnikami szerokopasmowymi. Bedzie weolo. Chyba ze chlopcy sie rozmysla. Podnosze teraz napiecie z dac do 10V rms. A co. Nie mozna? mysle aby zrobic uklad o napieciu na wyjciu nawet 30V rms. Taki uklad nie bedzie tracil niepotrzenie dynamiki na kolejnych stopniach. Ma sie ten umysl kontruktora doskonalego. I pomyslec ze to wszystko sam wymyslam.

Wezme tylko Maranciunia - odmienca. Teraz wali tylko 35v na wyjsciu ale przez chwile. Nie chce mi sie robic przekaznika do zwlacznego zalaczania sygnalu wyjsciowego.

nastapi zmiana organow. Lampy ing zastapia tranzytory yang. Dodatkowo na drodze schematologii nastapi wyrownanie mocy niebieskich czyli rownowaga ing/yang. Uzyskam to przy pomocy ukladowej. czesc ukladow bedzie silnie ing a inne yang. Calosc bedzie zrownowazona. Tak wiec mozecie sie spodziewac pierwszego w dziejach ludzkosci CD o rownowadze sil ing/yang.

Gnojki, moze sie w gowienku potaplacie jak was mamuska uczyla?

A czy naleśnik jest aby koszerny?

Słoma w kolumnach działa jak odpromiennik miejsca odsłuchowego?

Panie doktorze dzondra mnie bola. Jak pan mowisz?...................... swietny kawal.

Ja jeszcze sie rozkrece. Zabijmy wszystkich przeciwnikow aby wreszcie byl spokoj. A jak myslicie co ja teraz robie?

No dobrze. Sciskam ptaszka.

Gość rochu

(Konto usunięte)

To twoje zdanie.

Moje jest takie, iż była w historii tego forum postać, która spowodowała względnie skatalizowała pewne procesy, które sprawiły, że audiostereo obecnie wygląda tak jak wygląda.

Dlatego jestem przeciwny mitologizowaniu tej postaci.

Trzeba było nie podnosić wątku.

To twoje zdanie.

Moje jest takie, iż była w historii tego forum postać, która spowodowała względnie skatalizowała pewne procesy, które sprawiły, że audiostereo obecnie wygląda tak jak wygląda.

Dlatego jestem przeciwny mitologizowaniu tej postaci.

Trzeba było nie podnosić wątku.

Osobiście nie znałem i nie słyszałem o panu Seniczu , żałuję również , że dopiero dzisiaj przed paroma minutami dowiedziałem się o akcji pomocy dla umierającego forumowego kolegi , pana Senicza . Niemniej panie Rochu , niezależnie od naszych sympatii i antypatii , pańskie epitafium na temat zmarłego forumowicza uważam za bardzo niesmaczne i urągające powadze tego smutnego zdarzenia oraz tragedii najbliższych pana Senicza .

Mieszanie zmarłego z błotem na publicznym forum jest godne pogardy i bardzo źle o panu świadczy , nie usprawiedliwia pana również okoliczność , iż zmarły nie był uosobieniem wszelakich cnót , ale któż z nas jest idealny ?

Nigdy bym nie przypuszczał , że można się zniżyć do takiego poziomu , tak naprawdę upokorzył pan siebie i wydał o sobie świadectwo hańbiąc swoje imię .

Dodam tylko , że nie szukam z panem zwady i nie jest moim zamiarem komukolwiek ubliżać ale panie Rochu , dziś lub jutro śmierć może się upomnieć o mnie lub o pana i chyba byśmy sobie nie życzyli i nie chcieli aby forumowicze na podium publicznym , którzy nas nie darzą sympatią za życia wylewali na nasze mogiły pomyje .

Piotr

Senicz jako pierwszy dal odpór na tym forum róznym rochom i jemu podobnym.Nazwal sprawe po imieniu i nie bede sie rozwodzil jaka sprawe bo sprawa ta kreci sie caly czas.Glupote nazwal glupota, idiotow nazwał idiotami i rozpedził to towarzystwo po kątach.Do dzisiaj liżą rany i odgrywaja sie dalej .Był postacia kontrowersyjna ale nie mozna wyciagnac pare jego wypowiedzi zeby go osmieszyc bo to osmiesza takiego manipulatora.Bylem jedynym a moze jednym z kilku ktorzy go bronili bo reprezentowal stanowisko rozumu a innego nie ma.Był paradny ale paradnoscia czlowieka chyba samotnego a odwaznego.Bardzo milo go wspominam mimo ze to prawda ze sam mu pisalem ze wsadze mu nogi do wiaderka z gipsem i wrzuce do wisly.Paradny ale rzeczywiescie zmienił bieg tego forum i innym uswiadomił ze trzeba sie puknac w glowe i przestac kiwac glowa udajac ........audiofila.

Natomiast nie znajac Senicza a tylko jego pisanie, wiem ze ma dupie pisanie rocha i odpisalby mu i piekniej i madrzej.

Gość rochu

(Konto usunięte)

(...)pańskie epitafium na temat zmarłego forumowicza uważam za bardzo niesmaczne i urągające powadze tego smutnego zdarzenia oraz tragedii najbliższych pana Senicza .

Mylisz się. Ja nie pisałem żadnego epitafium,

Daleko mi do pisania czegoś takiego wobec tego człowieka o którym zdanie mam jakie mam i nie jestem zapewne w tym odosobniony.

Co jest urągającego w przytoczeniu in extenso wpisów czyjegoś autorstwa? Nic w tych cytatach nie zostało zmienione, przeredagowane. Wklejone zostały w takim sanie w jakim są cały czas do odczytania w poszczególnych watkach. Wybrałem ich kilkanaście dość przypadkowo a jest tego dużo, dużo więcej.

One po prostu pokazują jaki był i jak się zachowywał nasz bohater.

A raczej nie było to coś co mogłoby stanowić powód do dumy. I nie przykryjesz tego frazesami typu powaga śmierci i temu podobnymi.

Tego co się stało nie zmienisz, no chyba, że chcesz teraz tworzyć fałszywą interpretację całej historii i robić z senicza świętego i bohatera o wolność uciśnionej audiofilskiej braci - tak jak to usiłuje robić muls, bum i kilku im podobnych.

bez przesady , opowiedz całą historię a nie wybrany fragment. Dla nowych , słownie i emocjonalnie poprawnych forumowiczów malujesz fałszywy , podszyty własnymi porażkami obraz. Nie żyje nie sprostuje co o Tobie sądzić ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.