Skocz do zawartości
IGNORED

Prośba o zgłaszanie błędów

wojprzy

Rekomendowane odpowiedzi

czy wszystkie watki musza byc przeplatane tymi nawiedzonymi dialogami koszalinskiej pary po przejsciach? czy nie mozna tego jakos zmoderowac? czy parantulla i jego rura nie mogliby sobie zalozyc gg i nie zasmiecac forum szczegolami co wlasnie jedza i itd. itp. w watkach o innym temacie?

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Do Redaktora

Zgłaszam fakt pojawienia się reklamy komputronika,która irytuje i przeszkadza w korzystaniu z Forum.

• 2 tygodnie później...

Zglaszam powazny BLAD :

"Redaktor" napisal :

"Wątki poświęcone specjalnie pastwieniu się

nad wybranymi forumowiczami będą usuwane przez administrację".

Tymczasem watek : "Do Redakcji ...Bronikowski" zostal - ZAMKNIETY,

a nie - USUNIETY !

Prosze Redakcje / Administracje o POPRAWIENIE tego oczywistego bledu !

kolejna śpiewka atoposa,

gdzie jest mój wątek pod tytułem "gdzie się podział mój wątek" w którym to wątku było o wątkach które zginęły

BRAWO REDAKCJA!

gonić łapserdaka :-)

kolejna śpiewka atoposa,

gdzie jest mój wątek pod tytułem "gdzie się podział mój wątek" w którym to wątku było o wątkach które zginęły a w których to wątkach było o pedofilii i nekrofilii

O matko! tak oderwane od grafiki forum a przepięknie komponujące się z reklamami, że nie zauważyłem mimo wnikliwego wpatrywania się we wszystkie zakamarki strony. DZIĘKI!

Witam, mam gorącą prośbę do moderatora :)

Dopiero teraz widzę ze babola walnąłem w opinii o CD Denona

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Data produkcji w tekście jest 1979r, wtedy jeszcze płyt CD nie było ;P Winno być 1989 oczywiście, proszę o poprawkę :)

PS. Szkoda że nie ma edycji wpisów, coś jak na forum Hi Fi i M, edycja możliwa do momentu dokonania kolejnego wpisu przez nastepnego użytkownika :]

Ukryta Zawartość

I love the sound of crashing guitars

Co się stało, że się nic nie działo - Czy zakręcanie kurka gazowego miało wpływ na znikniecie forum?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Redaktorzy

"Data produkcji w tekście jest 1979r, wtedy jeszcze płyt CD nie było ;P Winno być 1989 oczywiście, proszę o poprawkę :)"

Ja też nie mam możności edytowania istniejących wpisów. Musisz dodać wpis z korektą informacji.

Jak zawsze:

"...korespondowałem w tej sprawie długo i intensywnie i w końcu dostałem wiążącą odpowiedź. W obecnej chwili nie ma technicznej możliwości (...), próby wykazały, że jest to zbyt obciążające dla obecnych serwerów..." ;-)

W wątkach wielostronnicowych w nagłówku jest pierwszy post ze strony, a powinien być pierwszy post w ogóle.

Poza tym czy nie można zrobić czegoś takiego, żeby np. przy nagłówku był przycisk 'idź do ostatniego postu'? Jak ktoś czyta często jakiś wątek to musi za każdym razem przewijać na koniec strony - a tak jeden klik i czytam świeże wypowiedzi.

Ganzz_gut!

Nie wygłupiaj się! Przecież jest doskonale ;-)

A poza tym:

"...korespondowałem w tej sprawie długo i intensywnie i w końcu dostałem wiążącą odpowiedź. W obecnej chwili nie ma technicznej możliwości (...), próby wykazały, że jest to zbyt obciążające dla obecnych serwerów..." ;-)

ganzz, daj spokój tylr razy na ten temat próbowałem zagadnąć ale ZERO jakiejkolwiek reakcji. nawet czegoś w stylu berberysa czy chociaż "nie truj, nie chce mi się".

zawsze to lepsze niż totalna olewka.

Pawcio!

Żeby nie było niedomówień!

Nie mogę przywłaszczać sobie twórczości osób trzecich - styl pochodzi od "RedNacza" i dlatego został zamieszczony pomiędzy znakami "(...)". Ja wyłącznie cytowałem z zachowanie wszystkich praw autorskich do zamieszczonej wypowiedzi!

A z meritum Twojej wypowiedzi oczywiście się w pełni zgadzam! Ot - wołanie na puszczy!

wątek

Ukryta Zawartość

co to kurna jest?

post-29-100006787 1232043890_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.