Skocz do zawartości
IGNORED

Prośba o zgłaszanie błędów

wojprzy

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Poinformowano mnie właśnie o naprawieniu blokady antyfloodowej. Problem 900 sekund powinien zniknąć, natomiast nadal obowiązuje limit jednego wątku na 15 minut. Czy ktoś z dotkniętych problemem mógłby sprawdzić, czy trudności ustąpiły?

No niestety, w moim przypadku regres...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Redaktorzy

Przekazałem, że problem nadal istnieje, a także nową informację o trudnościach w dodawaniu zdjęć do opinii. Jest ważne pytanie: czy "problem 900 sekund" dotyczny TYLKO wpisów na Bocznicy, czy też innych zakładek?

jaro, takim samym jak mi sie kiedys McGyver wpisywal w zablokowanym dla niego watku... niektorzy moga wiecej ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Jaro_747, 24 Wrz 2009, 17:59

>jakim cudem bruner zbanowany w wątku POLITYKA w dalszym ciągu ro***erdala ten wątek???

coś ci sie przywidziało,

ale zwolennikom SLD przychodzi to niezwykle rzadko

>Redaktor, 22 Wrz 2009, 12:19

Jest ważne pytanie: czy "problem 900 sekund" dotyczny TYLKO wpisów na Bocznicy, czy też

>innych zakładek?

Według mnie licznik powinien być globalny, tzn. jeden dla użytkownika i obowiązujący na całym forum.

Dlaczego? Bo tak jest prościej. Ataki typu flood skierowane były przez frustratów przeciwko całemu forum, tzn. wpisywali pierdoły wszędzie więc mechanizm powinien być jeden na wszystkie zakładki. No i dobrze byłoby, żeby działał "by design" a nie "by accident" ;-).

Jestem Europejczykiem.

Zgłaszam błąd !

Niedawno zalogowałem sie i zacząłem pisać opinie i jak skończyłem to pisało mi że nie jestem zalogowany i całe pół godziny poszło sie jeb>> .

Zabrać nożyce ślepemu co wątki tnie bez opamiętania, z zaciekłoscią godną Gławlitu.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość

(Konto usunięte)

Zgłaszam błąd!

Ktoś twierdzi (debil jakiś) że mi się wątki na forum jakieś nie podobają.

OSWIADCZENIE:

OSWIADCZAM ŻE WSZYSTKIE WATKI NA TYM FORUM BARDZO MI SIĘ PODOBAJĄ!!!!

To napisałem ja jacch.

pROSZĘ USŁUZNIE PANA ALAKA RACHALDA, MOZNOWŁADCĘ TEGO FORUM O LITOŚĆ.

post-3355-100004303 1254530128_thumb.jpg

• Redaktorzy

"jaro, takim samym jak mi sie kiedys McGyver wpisywal w zablokowanym dla niego watku... niektorzy moga wiecej ;)"

To akurat wiem już jak - proste jak cep i nie ma nic wspólnego z błędami strony. Okazuje się, ze każdy, jeśli pomyśli intensywniej, może przez pewien czas tak robić. Jak, nie powiem, bo za dużo chętnych się zaraz znajdzie.

• Redaktorzy

Sprawdziłem oba konta z tym dziwacznym problemem, foxa i jaccha. Oba okazały się aktywne, czyli nikt ich nie zablokował bez mojej wiedzy. Wykonałem w związku z tym pewną dodatkową czynność paramagiczną, sprawdźcie teraz, czy efekt nadal występuje.

To może jescze tak zanleżć nożycorękiego, który uycina wątki jemu nie pasujące zostawiając równie "kontrowersyjne" albo nawet bardziej.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Zgłaszam ponownie, iż forum mi się rozjeżżżżżdża przez reklamy Google. Uprzejmie proszę o interwencję w tej sprawie. ZEiZ

>Zgłaszam ponownie, iż forum mi się rozjeżżżżżdża przez reklamy Google. Uprzejmie proszę o

>interwencję w tej sprawie. ZEiZ

jakie reklamy ?

zainstaluj sobie normalną przeglądarkę z systemem filtrów, to żadnej niechcianej reklamy mieć nie będziesz

• Redaktorzy

Dostałem informację, że zwiększono możliwą długość tytułów wątków, w zwiazku z czym mogą pojawić się chwilowe błędy, ale to w tej chwili jest poprawiane.

Co do rozjeżdżających się reklam google, to może t być spowodowane przez niekompatybilność ze starą wersją przeglądarki. jaki to typ?

Na liście dyskutowanych tematów nie wyświetla mi się w wątku STEREO temat o znazeziskach na allegro i ebay (to juz trwa pewnie z 4 tygodnie)...

ps...

mam "łatkę" zapobiegającą reklamom pomiędzy tematami.

Co jest>????

Ile czasu ja będę jeszcze miał potrzebować, by zarobić to wszystko, wygrać i pokupować.

Czy nie jest błędem tolerancja dla tchórzostwa PiSSmanów którzy po to zakładaja wątki żeby w nich blokować?

Jestem postępowcem i chce pisać w wątku dla postępowców nawet jeśli jest zakładany przez katonacjonalistycznych ciemniaków!

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.