Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

"Nadal występuje problem z zakładaniem tematów. Właśnie próbowałem pierwszy raz od kilku dni i dalej lipa. Spróbuję za chwilę jeszcze raz."

Psiakrew. Zgłaszam. W ostateczności można zdjąć tę blokadę.

xniwax

CZY KTOŚ Z SZANOWNYCH "OBSŁUGANTÓW" NINIEJSZEGO FORUM MÓGŁBY OD CZASU DO CZASU ODPOWIADAĆ NA ZADANIE TUTAJ PYTANIA I PROPOZYCJE.

Dążenie do poprawy kultury osobistej na forum powinno dotyczyć również zarządzających.

Nieprwdaż? Chyba, że się mylę.

Ale poco takie trudne pytania zadawać? Lepiej wyciąć i po sprawie , ten który naubliża czuje się lepiej, bo myśli że jego wpisy wcięło i zaczyna kłamać , a REDAKCJA nieświadomie albo świadomie w tym uczestniczy. Ja posiadam przynajmniej zrzuty ekranów świadczące o kłamstwie i nie przyznawaniu się do wpisu.Brak odwagi cywilnej u wielu osób jest cechą pospolitą. A obecność Fobaxa na forum to jak stańczyk w naszej historii, ktoś musi czuwać, pisze to całkowicie poważnie, chętnie z nim wypił bym piwo.

pre lampowe Adagio Sound, końcówka Sugden Au51 P MKII, AVI Laboratory Series, strojenie kolumn Adagio Sound - wszystko spięte kabelkami ;-)) żeby grało

Mój wpis posłużył li tylko "ku pamięci", Red. Alek zareagował i jest OK.

Jak z tym zakładaniem tematów? Mam wrażenie, że jednak ma znaczenie kto je zakłada ( na razie tylko wrażenie i chciałbym się mylić).

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ułatwić kasowanie wysyłanych PW. Póki co można tylko POjedynczo. Wkurza to, że po każej skasowanej wiadomości z końca automatycznie wraca strona z wiadomościami świeżymi.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Co się stało z wątkiem o KK ?

Widzę że znowu to samo.

Ps. A ciekawe na zegarze po drugiej w nocy a ja o po 11 piszę....?

Pisałem właśnie w tym temacie i nie chciało wpisać, wyskoczyła informacja tego typu;

"Nie możesz dodać bo odpisałeś za szybko"!!

O co mnie można posądzić to można, ale za szybko to raczej nie potrafię odpowiadać. :)))

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Nie wiem jaka jest data, ale wg ustawień dziś nie jest 05.06.2013, posty nie oznaczają się jako przeczytane, a przed chwilą nie można było w ogóle wysłać posta ze względu na antyflood, zniknęły niektóre wątki... Naprawić proszę.

Nie wiem jaka jest data,

Pewnie nie ta co trzeba, zresztą zaraz zobaczymy.

Ps. Po edycji; wszystko jasne, coś się popsuło.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Coś dziwnego się dzieje.

Z głównej strony Bocznicy zniknął przed chwilą topic : "Czy bóg istnieje ? ", na razie można się do niego dostać z zakładki Historia w przeglądarce, inaczej ni huhu.

Gość rydz

(Konto usunięte)

Przy każdym z tematów,ODPOWIEDZI pokazuje datę,brak wyświetlenia godz/min wpisu.

Po wyjściu z forum / ponownym wejściu za każdym razem trzeba się logować.

Wpis powyższy argusa pokazuje godz wpisu 02:40 mój też 02:40

No i wszystkie nowe posty wchodzą z godziną 02:40, a jest już 11:34. Wehikuł czasu ??? :)

No i topic "Czym jest KK" też zniknął z głównej strony - co ciekawe - przez Historię jest dostępny.

Nowa kategoria Forum: wątki podziemne ??? :)))

No i wszystkie nowe posty wchodzą z godziną 02:40

Żeby tylko godzina....przybyłeś z przeszłości 09.09.2009. ;)

Ps. Edytowałem w temacie o "wierze w bogów..." po dwóch godzinach z czasem 2;30 (coś koło tego) :))

To chyba UFO Artona...

Nie można nawet postawić szklaneczki:(

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie można nawet postawić szklaneczki:(

Fakt wyskoczyło "przekroczyłeś limit na dziś" a ja jestem trzeźwy jak.... ;)

Fox,szklanka weszła.

A mnie nie. ;(

PS. Próba edycji ;)

Z dodawaniem nowych wątków też coś jest nie tak. Parę minut temu założyłem tu, na Bocznicy, nowy topic "Forumowe wątki podziemne", by zwrócić uwagę Administracji na zniknięcie dwóch wątków dość popularnych, ale ten nowy też się na głównej stronie Bocznicy nie pojawił.

P.S.

Chyba, że ktoś dał mi takiego podstępnego bana, by mnie odciąć od miejsc, w których wypowiadam się bez ogródek o pewnych aspektach naszej rzeczywistości.

Jest problem z postami na PW. Dodają się przed pierwszym postem. Jakby zapisywało się od początku, a system jakby nie widział czasu w jakim zostały wysłane na serwer wcześniejsze posty. Coś chyba z bazą....

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.