Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Jozwa uprzejmie proszę o założenie blokady czasowej na dodawanie ogłoszeń, bo juz pierdolca można dostać od tego MAGIC ERASER.

Zablokuj te handlowe ADHD.Pleeeeaaase.

• Redaktorzy

bruner_, 28 Wrz 2009, 22:43

>

>

>czy ten przycisk działa?

>

>czy jest sens go naciskać?

>

>czy ktoś to czyta?

3 x TAK

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Kolejny raz proszę o odblokowanie wątku "Amerykanie bez przerwy robią nas w konia".

Chciałem wpisać interesujące (mam nadzieję) informacje których szkoda do POLITYKI bo zginą tam jak PiSSowcy w Brukseli.

Jestem Europejczykiem.

josef, 29 Wrz 2009, 20:06

>z tego co się orientuję to blokada wątku jest nieusuwalna (przynajmniej z GUI)

Nie może to być!

GUI to GUI, jak trzeba to administratorowi flaszkę prześlę i niech gdzieś w bebechach grzebnie.

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

Tchórzliwy PiSSowiec tomuś blokuje mnie w wątkach w których jeszcze nie zabrałem głosu. A może przez przekorę chcę powłazić Prezesowi do dupy i oszczerzyć Tuska?

PREZES JEST PIĘKNY, MĄDRY I WYSOKI.

TUSK TO RYŻY ZŁODZIEJ NA PASKU NIEMIECKICH IMPERIALISTÓW.

Jestem Europejczykiem.

Twoje konto zostało zablokowane. Nie możesz pisać na forum. Blokada zostanie zdjęta za sekund. Przez ten czas zapraszam do zapoznania się z regulaminem.

powód: oboje, ostatnie wpisy w wątku "Sprawa Zydelka"

Jak po niemiecku jest mam was wszystkich w dupie??

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Proponuje redaktorowi zamknąć się w pokoju z pięcioma radioodbiornikami nastawionym na pięć różnych stacji, jeśli po 1 h stwierdzi, że blokada "politycznych" to sensowne posunięcie to się obiema ręcami pod tym podpiszę.

• Redaktorzy

Fox, nie opowiadaj tutaj o dupie. Tu jest jakiś błąd, przesłałem już ten dziwaczny tekst z prośbą o naprawienie twojego konta.

Redaktorze, mam pytanie: śmieszne, proszę mnie nie wyśmiać za bardzo:-)

Co oznacza druga liczba pod nickiem? Pierwsza to ilość dni, a ostatnia ilość opinii. A druga? Nie jest to przecież ilość wypowiedzi. Z góry dzięki za odp. - mam nadzieję że nikt mnie śmiechem nie zabije - wolę spytać o bzdurę jeśli nie wiem. :-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.