Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Z władzami forum jest jak z rządem - My sie naprodukujemy, pokrzyczymy, wyrazim opinię, a oni i tak nas w dupach mają i na reklamach kaskę koszą...

ech, tylko zaśpiewać: poj..any kraj, popierd...ny kraj, poje..ne i miasta i wioski, poj..any kraj, popierd...ny kraj ...

A teraz tylko patrzeć, jak mnie wytną, ACTA nie trzeba :(

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

Gość rydz

(Konto usunięte)

Forum oczywiście wygląda gorzej, ale miejsca na reklamy jest więcej:) Klasyczne coś za coś, traci zawsze jedna strona - użytkownicy forum.

Zróbcie tez coś z wersją na komórkę, teraz nie da się z niej korzystać.

Gdzie się podział mój avatarek?

<<Na bocznicy w temacie {Po kiego grzyba zmieniać} strona 2 post 36,Xniwax podał sposób na przywrócenie Avatara.

Wypełniłem też moje o mnie,czytać,bo się rozmyślę:))

Nie podoba mi się. Poprzedni wygląd forum był jaśniejszy i przyjazny.

"Oni rzekli: Panie, tu są dwa miecze. Odpowiedział im: Wystarczy." (Łk 22, 38)

"Lecz teraz - mówił dalej - kto ma trzos, niech go weźmie; tak samo torbę; a kto nie ma, niech sprzeda swój płaszcz i kupi miecz!" (Łk 22, 36)

<

W swoim profilu nigdzie nie widzę avatarka. Coś spieprzyli...

<<Na bocznicy w temacie {Po kiego grzyba zmieniać} strona 2 post 36,Xniwax podał sposób na przywrócenie Avatara.

Zróbcie tez coś z wersją na komórkę, teraz nie da się z niej korzystać.

Mi też się nie podoba... Stara wersja dużo Czytelniejsza. Sporo korzystam z forum poprzez telefon tak jak w tej chwili i wersje mobilna tez duzo gorsza od poprzedniej!!!

• Użytkownicy+

To stara wersja, nie była do bani ??? Jak zmienili "Lukarową" to było podobnie, widać tak już musi być. Zmiany są zawsze złe, bo się przyzwyczajamy do starego. Tylko, że po jakimś czasie, nikt nie chce już wracać do tego, co było. Poza tym, rozum podpowiada, że nie da się takich rzeczy zrobić w pięć minut. Dopiero co wstawili ciasto do piekarnika, a wy krzyczycie, że zakalec... Odrobinę cierpliwości.

Nie zaznaczę żadnej odpowiedzi w ankiecie, bo to zwyczajnie jest za wcześnie ... niech "ciasto" wyrośnie, to powiem, czy mi smakuje.

Stare forum lukara było megasuper proste i przez to megasuper czytelne. Potem przyszły zmiany - reklamy - czyli na samo forum zostało tylko 2/3 szer. ekranu. No ok, wolność Tomku w swoim domku, my tu jesteśmy tylko użytkownikami.

Ale teraz... Po co ta zmiana? Zamiast popracować nad czytelnością i wygodą.., a jest jeszcze gorzej niż było. Pewnie że się przyzwyczaimy.

Im więcej "czegoś" na mniejszej powierzchni + miliony rameczek, zmian kolorków, avatarków, ikoneczek tym robi się większy bałagan. Chyba jacyś 'specjaliści' to robili. :]

“Kejseren er i garderoben!”

Melduję ;) że opcja zmień styl u mnie nie działa, ale nie płaczę aż tak bardzo, chociaż muszę przyznać, że kolory Barbie nie należą do moich ulubionych ;)

Parker's Mood

• Administratorzy

MarkN: Javascript w przeglądarce masz włączony?

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Administratorzy

Jeśli już nie ma odwrotu od tej nowości, to wpadłem na taki pomysł... skoro teraz pod listą tematów wyświetlają się aktywni użytkownicy, to może wprowadzić jeszcze okienko chatu w celu lepszej integracji środowiska? :)

Przecież aktywni użytkownicy wyświetlali się już wcześniej.

To przecież nie pierwsza zmiana silnika, layoutu i innych wprowadzanych zmian, tylko kolejna, aby było lepiej, a niektórzy jak "dzieci we mgle", ciągle stękają.

• Administratorzy

Panowie, liczba reklam się nie zmieniła, a wręcz jest o jedną mniej, proszę więc zwyczajowe narzekanie na reklamy sobie darować.

Awatary faktycznie się nie przeniosły. Dzisiaj postaramy się je przywrócić. Poprawimy też część błędów i wtedy będzie można oceniać.

Tak tylko napiszę, że minęło raptem 1,5 rok od wprowadzenia poprzedniej wersji silnika i wtedy też było wiele narzekań, a teraz wszyscy piszą, że tamta wersja była idealna :) Po prostu trzeba odrobiny poprawek + czasu na przyzwyczajenie. Dajcie nam kilka dni i wtedy zagłosujcie.

Gość GratefullDe

(Konto usunięte)

Nie mam Avatara ale to pikuś, teoretycznie mógł bym go zmienić lecz nie mogę się dostać na swój profil. Rozumiem, że to ma tak być? Czy ja już dziękowałem za te zmiany? Tak? No to raz jeszcze: dziękuję !

• Użytkownicy+

I jak żyć na tak skaszanionym forum....?

Ciasto w piekarniku...nie ma co jeszcze płakać nad zakalcem.

Z tel. o wiele lepiej się czyta.

• Administratorzy

Dlaczego nie możesz się dostać? Opisz dokładniej problem, albo spróbuj wejść przez link http://www.audiostereo.pl/index.php?app=core&module=usercp

To przecież nie pierwsza zmiana silnika, layoutu i innych wprowadzanych zmian, tylko kolejna, aby było lepiej, a niektórzy jak "dzieci we mgle", ciągle stękają.

Łubu dubu niech nam żyje prezes klubu.

Będzie jeszcze dziwaczniej wolniej usterkowo mniej przejrzyście ..ujowo.

Może być i jeszcze bardziej ..h*jowo a będziesz to chwalił?

Gość GratefullDe

(Konto usunięte)

Dlaczego nie możesz się dostać? Opisz dokładniej problem, albo spróbuj wejść przez link http://www.audioster...e&module=usercp

O, sorry, kurcze... tu mnie macie :)) to po prostu było dla yntylygentnych :))) ja siem nie połapałem normalnie... łobuzy :)

Mój avatar mi się podoba.

Był do niedawna moim ;-))))

Łubu dubu niech nam żyje prezes klubu.

Będzie jeszcze dziwaczniej wolniej usterkowo mniej przejrzyście ..ujowo.

Może być i jeszcze bardziej ..h*jowo a będziesz to chwalił?

A pod jakim względem jest tak ch....o ? - bo ja nie widzę jakiś radykalnych zmian.

Wszystko jest do opanowania, nawet przy małym ilorazie yntelygencji*

Poniżej xx IQ po prostu nie powinni wpuszczać na forum ;-)))

Ze zmianą silnika, layoutu widzę że następuje selekcja naturalna.

łubu-dubu hahahahahaha

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Panowie dziękujemy za cenne uwagi.

Jest jeszcze kilka błędów i prace będą kontynuowane. Jutro od rana nasi programiści będą dostosowywać forum wedle Waszych uwag.

Przepraszamy za niedogodności i prosimy o odrobinę czasu.

a mnie sie ten layout duzo bardziej podoba niz poprzedni
  • Administratorzy

Awatary już zostały przywrócone.

o cholera! mój avatar samoczynnie wrócił, cuda jakieś

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.