Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Przeglądam internet na operze.

Dotychczas nie było z tym problemów, ale od kilku dni są:

przycisk kluczyka do logowania nie działa i jestem zmuszony wklepywać wszystko ręcznie.

Oczywiście nie działa tylko na AS, na innym stronach nie ma kłopotów.

PUNKS NOT DEAD ' ... analogowo w cyfrowym świecie ... '

Przenieśliśmy się na nowy serwer. Prosimy o informacje czy strona działa poprawnie i w miarę szybko.

Dziękujemy za zgłoszone uwagi. Będziemy jeszcze pracować nad szybkością działania forum.

Przepraszamy za przejściowe trudności, Wasze uwagi zostały zgłoszone administratorowi serwerów.

Panowie bardzo przepraszamy za zaistniała sytuację. Zostały już podjęte odpowiednie kroki, w najbliższych dniach dostępny będziemy mieli nowy, szybki serwer, na który zostanie przeniesione Audiostereo. Prosimy o odrobinę cierpliwości.

Maszyna jest już zamawiana, specjalnie pod AS dedykowany serwer. Kwestia przygotowania go, wstawienia do szafy itd. Na początku przyszłego tygodnia powinniśmy to zmigrować. Raz jeszcze przepraszamy.

Panowie nowy serwer został już zamówiony, jest właśnie przygotowywany, migracja odbędzie się tak szybko, jak to tylko możliwe.

Czy to nie przypomina Wam pewnego wątku na Bocznicy? Bo ja już nic nie rozumiem... Najpierw pada wieczorem forum, następnego dnia mamy informację, że było to spowodowane przenosinami na nowy serwer, dziwne bo wcześniej nawet drobne prace wymagające wyłączenia forum były sygnalizowane z wyprzedzeniem. Następnie mimo usilnych starań nie udaje się przywrócić normalnego funkcjonowania forum.

Zapada decyzja o zakupie nowego serwera! Podobno obudowa już pomalowana! Kiedy wysyłka? Panie Darku(nomen omen :D) możemy prosić o jakieś fotki z postępów prac? I może trochę danych technicznych, rozumiem, że zamówiliście Cisco?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Przychodzą na mojego e-maila takie śmieci od AS

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Odebrałem bon, a paliwa niema?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

<br />.......a poprawy jak nie ma, tak nie ma i żaden dupny bon tego nie zmieni. <br />

Może, BAN dla 5tyś uczestników poprawi szybkość;-)

Pozdrawiam

Tomasz

5 tysięcy dających dochód trzeba szanować...no chyba, że własny instynkt samozachowawczy jest odruchem obcym dla zawiadującej forum mniejszości.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

za trollowanie i chamstwo powinna być opcja minusów i jak wpis dostanie minimum -5 powiedzmy to osoba powinna dostawać bana na dzień w wątku trzeba poddać pod głosowanie

za trollowanie i chamstwo powinna być opcja minusów i jak wpis dostanie minimum -5 powiedzmy to osoba powinna dostawać bana na dzień w wątku trzeba poddać pod głosowanie

Zostanie tylko właściciel.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ośmiu użytkowników, dwóch anonimowych, i serwer zawalony, porażka!!!

Zostanie tylko właściciel.

To będzie miał pole do popisu, tylko jak mu zacznie wyskakiwać 504 Gateway Time -Out, to może być niezadowolony?!!

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

xniwax - czyli uważasz że praktycznie wszyscy są tutaj trollami i chamami ? - ja tak nie uważam - poza tym to "chill pill" było by tylko na dobę i myślę że mocno utemperowało by to zawodników których główną zabawą jest pisanie głupot i wku******* ludzi bo im się w domu nudzi - rozumiem że toś może wyrażać swoje kontrowersyjne zdanie na jakiś temat ale to co się czasem dzieje to jest za dużo

mi też wolno chodzi ale 504 jeszcze nie miałem - może firefox jakoś lepiej komunikuje ?

• Administratorzy

Panowie prosimy czy działanie forum uległo poprawie.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

No śmiga teraz jak po przesiadce z Pentium III na i7 :)

Co to za maszynka?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Administratorzy

Maszynka niezła, z tego co pamiętam jakiś Xeon E3, 32GB Ramu itd. Nie powinno już sypać błędami, a prędkość powinna być znośna. Jeszcze aktualizacja SQLa ma iść, to jeszcze trochę powinno przyspieszyć.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.