Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Już wkrótce duże zmiany w Magazynie Audiostereo. Szczegóły w temacie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czy trzeba się bać ;-) ?

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Palton nowym naczelnym, więc akurat ty, Lechu, możesz spać spokojnie.

No to idę oblać temat :-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• Administratorzy

Czy ktoś może wyjaśnić o co tu chodzi?

Redaktor Naczelny audiostereo - Marcin Olszewski

Redaktor Naczelny portalu Soundrebels - Marcin Olszewski

Autor najnowszego artykułu na portalu Sounrebels - Marcin Olszewski

Czy to zbieżność nazwisk? Czy też jakieś rozgrywki?

Nadal czekam na odpowiedź kogoś, kto zarządza tym portalem (bo jak widać, właściwie nie wiadomo czy w ogóle ktoś tu nad czymkolwiek panuje) w sprawie działań moderacji.

Słusznie spostrzeżenia. Marcin już nie jest u nas redaktorem naczelnym. Na pocieszenie dodamy, że mamy już zupełnie nową redakcję.

Idzie nowe, szczegóły tutaj - http://www.audiostereo.pl/magazyn-audiostereopl-nowe-otwarcie_105458.html

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Gość

(Konto usunięte)

Jednym z rzekomych grzechów głównych Klubu ateistów Audio-Voodoo było cytowanie innych Użytkowników celem ponoć rzekomego ich wyśmiewania, a tutaj proszę - Orwell się kłania: "Wszystkie zwierzęta są sobie równe, ale niektóre są równiejsze od innych."

http://www.audiostereo.pl/smiac-sie-czy-plakac-forumowi-guru-2013_105464.html

Ojej, pierwszy taz widze ten temat a już jestem zbanowany, a to peszek...

A z kolegą accu znam się tyle o ile napisał za 4ry posty w moim wątku o mp3, z czego w jednym obraził wszystkich którzy się z nim nie zgadzają :)

Mam dziwne podejrzenie, że znamy się z tym użytkownikiem skąś... z innego życia może? :)

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Orwell się kłania: "Wszystkie zwierzęta są sobie równe, ale niektóre są równiejsze od innych."

No, niektóre były równiejsze. ;)

I są dalej.

Accu to klon discomaniaca71 i sobie hasa w najlepsze, obraża innych i moderatorzy mu krzywdy nie robią. A bum1234 dostał dożywotniego bana, bo nikogo nie obrażał, ale był zbyt logiczny. A moderatorzy takich nie lubią. Oj nie lubią.

Pomiędzy discomaniakiem a Accu był jeszcze Bald, również było podejrzenie że to jedna i ta sama osoba. Discomaniac dostał bana w wątku, pojawił się Bald, został zgłoszony jako klon i pojawił się Accu.

• Użytkownicy+

No, niektóre były równiejsze. ;)

I są dalej.

Accu to klon discomaniaca71 i sobie hasa w najlepsze, obraża innych i moderatorzy mu krzywdy nie robią. A bum1234 dostał dożywotniego bana, bo nikogo nie obrażał, ale był zbyt logiczny. A moderatorzy takich nie lubią. Oj nie lubią.

Na takie rzeczy, musimy mieć dowody. Interesujemy się sprawą, myślę, że to nie potrwa długo.

Bum nie dostał bana, tylko zatwierdzanie wpisów.

Palton nowym naczelnym, więc akurat ty, Lechu, możesz spać spokojnie.

Pudło :)

Gość

(Konto usunięte)

Na takie rzeczy, musimy mieć dowody.

Znaczy się, Szanowny Moderator cir wszem wobec obwieszcza takie rzeczy:

o wlaśnie discomaniac71 co z Twoim porzuconym kontem robimy zwlaszcza że w poprzednim wcieleniu miałeś bana w tym watku ?

(http://www.audiostereo.pl/dlaczego-vinyl-brzmi-lepiej-niz-cd_14069.html/page__st__3150?do=findComment&comment=2912917)

bez dowodów?

To już w ogóle panuje tutaj sodomia i gomoria... ;)

Właśnie dostałem info, że mój temat MP3 vc FLAC, został przeniesiony z zakładki HI-FI do zakładki start. Nie dostałem żadnego PW, żaden moderator nie zabrał głosu w temacie. Czy mogę prosić o wyjaśnienie, z jakiego powodu tak się stało?

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

<br />LeClerc<br />proponuje zakończ komentowanie pracy moderacji nim zakończe to po raz kolejny za Ciebie<br />jak sam widzisz zła moderacja dała Ci kolejne zycie po Twoich prosbach i calkowicie nie przeszkadza na forum więc jak sens kolejny raz robic to samo<br />zrobilo sie nudno zapewne <br />

Odpowiedz na pytanie kolegi

<br />Który to zbanowany kolega powrócił jako LeClerc? <br />

Pozdrawiam

Tomasz

jesli doprowadzi do kolejnych problemów to wtedy to zostanie opisane wraz z banem, teraz nie widze potrzeby

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gość rochu

(Konto usunięte)

Który to zbanowany kolega powrócił jako LeClerc?

Sądzę, że to partick w nowym wcieleniu.

Wskazuje na to zakres preferencji co do użytkowników forum, forma wypowiedzi a także pochwała we wpisach LeClerc Marantza 5004, Squeezeboxa i kolumn Tannoya - a taki sprzęt miał właśnie partick.

Czy Szanowna Moderacja raczyłaby pochylić się nad tą kwestią?

Gość

(Konto usunięte)

Użytkownik SzuB dnia 06.09.2013 - 20:05 napisał

Który to zbanowany kolega powrócił jako LeClerc?

Sądzę, że to partick w nowym wcieleniu.

Wskazuje na to zakres preferencji co do użytkowników forum, forma wypowiedzi a także pochwała we wpisach LeClerc Marantza 5004, Squeezeboxa i kolumn Tannoya - a taki sprzęt miał właśnie partick.

Hmm...

Ale śledczych i tropicieli nie brakuje.

A niedawno napisałem:

Użytkownik SzuB dnia 06.09.2013 - 01:39 napisał

Ale śledczych i tropicieli nie brakuje. Zapisz się, eMeReKo, do IPN-u, względnie do sejmowego zespołu im. Stalowej Brzozy (SB).

Tak samo, jak i nagle nie brakuje obrońców pewnego dwu-, a nawet trzynickowca...

I mnie przynajmniej by przyjęli w przeciwieństwie do Ciebie - osoby, która wedle własnego uznania stosuje i powołuje się na obowiązujące regulaminy, zasady, dobre obyczaje, ale w Twoim przypadku to nic nowego: relatywizm.

Bo zasady trzeba mieć, bez względu na to, po której stronie się jest - bycie konsekwentnym jest zaletą, której Tobie brak.

Dobranoc, Stróżu Moralności Kalego ;)

Nie kumam zbyniu, czy to jakaś uwaga bądź propozycja dotycząca forum...?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość zbyniu 360

(Konto usunięte)

Nie zrozumiaes mego postu. to jest uwaga. że punkty rozdajemy o przemyślanej i rzeczowej odpowiedzi,a nie za to że ktoś pisze typu uzyj kabla od żelazka to poprawi ci samopoczucie bo taniej wyjdzie a oplot jest ładny i co to wnosi. do forum. i za to i za podobne odpowiedzi dostają punkty dlaczego nie kumam.

Dlaczego nie mogę otworzyć profilu tego użytkownika?

Ukryta Zawartość

Może kolega 'LeClerc odpowie mi na to pytanie

<br />A tyle się gościu naprodukował w tym temacie, a głupiej płyty nie ma czasu wysłać. <br />

Przecież nie będę się prosił, nie chce wysłać to nie, płakał nie będę z tego powodu .

<br />wieczorem sprzet czuje sie komfortowo i.GRA. <br />

I nie tylko sprzęt:)

Pozdr.

Tomasz

Ukryta Zawartość

Pozdrawiam

Tomasz

jesli doprowadzi do kolejnych problemów to wtedy to zostanie opisane wraz z banem, teraz nie widze potrzeby

kolegę LeClerc został zbanowany w tym wątku, należą się obiecane wyjaśnienia .

Pozdrawiam

Tomasz

kolegę LeClerc został zbanowany w tym wątku, należą się obiecane wyjaśnienia .

pisałem o zbanowaniu kolejnego konta tego usera , ale zawsze mozesz sam do niego napisać

watek sluży do zgłaszania problemów do administracji /moderacji a nie do trollowania

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Może tak napisze pierwszy post jeden punkt reputacji z tej strony przepraszam i zapytam o co tu chodzi bo nie kumam.....?.pierwszy post.

Nie zrozumiaes mego postu. to jest uwaga. że punkty rozdajemy o przemyślanej i rzeczowej odpowiedzi,a nie za to że ktoś pisze typu uzyj kabla od żelazka to poprawi ci samopoczucie bo taniej wyjdzie a oplot jest ładny i co to wnosi. do forum. i za to i za podobne odpowiedzi dostają punkty dlaczego nie kumam.

Ja dalej nie rozumiem, o co ci chodzi. Pomogłoby, gdybyś napisał po polsku.

Nie wiem, za co użytkownicy przyznają punkty, zapewne za to co im się podoba i z czym się zgadzają. Czy należy rozumieć twoje wypowiedzi, jako wniosek, by nie mogli oceniać innych wypowiedzi?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.