Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Nie masz obraska z logo. Wycofaj wszystkie reguły, usuń reklamy, obrazek zostaw i będzie ok.

OK

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Administratorzy

Kto spierniczył podświetlanie zakladek w Black stylu?

Czy mógłbym się dowiedzieć punkt po punkcie co jest teraz lepiej?

Nic nie było zmieniane, pewnie jedna z Twoich wtyczek do przeglądarki wycięła za dużo.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Nic nie było zmieniane, pewnie jedna z Twoich wtyczek do przeglądarki wycięła za dużo.

"G" prawda.

Wprowadziliście jakąś nieblokowalną gównianą reklamę podpiętą pod www.audiostereo./.....

Przy filtrowaniu badziewia wyłącza się podświetlanie wersji "black".

Wyluzuj xniwax, na innych stylach masz ok? Spróbuj wyczyścić cache przeglądarki, w większości to kombinacja CTRL+R.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Używam Adblocka i wsio ok, problem jest po twojej stronie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Piszę o wyskakującej reklamie, której nigdy wcześniej nie było.

Adblocka też mam.

U mnie tego nie ma, możesz zrobić zrzut ekranu z tą reklamą?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jak się pokaże.

Reklama pokazywała się w prawym dolnym rogu.

Na razie zablokowałem ramkę i button na jej tle nie powiązane z adresem audiostereo.

Może pomoże.

Najciekawsze, ze w wersji RED lub Brown nic się nie działo.

Jak się pokaże.

Na razie zablokowałem ramkę i button na jej tle nie powiązane z adresem audiostereo.

Może pomoże.

Najciekawsze, ze w wersji RED lub Brown nic się nie działo.

Korzystam z wersji Brown i tak reklama pojawia się od czasu do czasu (prawy, dolny róg), mimo że też korzystam z Adblock Plus. I zauważyłem, że wyskakuje tylko przy moim pierwszym wejściu w danym dniu na AS, potem chyba idzie na kolację, może oglądać TV albo spać, bo już jej nie ma...

Tak że spokojnie, nie masz żadnych zwidów! ;)

A jak znowu się trafi, zrobię screen.

To znaczy, że ostatnie zmiany to, jak pisałem cięcie trawy pod budowę audiowiochy.

Szkoda.

Tusk im kazał, jak nic!

E, tam.

Głupota nie tylko z polityką ma związek :)

To nie jest takie proste. My takich reklam nie wstawiamy, ale na forum czasem są emitowane reklamy zewnętrznych partnerów. Jeśli ustalimy jaka to reklama, to odezwiemy się do odpowiedniej osoby z prośbą o jej wyłączenie.

Korzystam z wersji Brown i tak reklama pojawia się od czasu do czasu (prawy, dolny róg), mimo że też korzystam z Adblock Plus. I zauważyłem, że wyskakuje tylko przy moim pierwszym wejściu w danym dniu na AS, potem chyba idzie na kolację, może oglądać TV albo spać, bo już jej nie ma...

Tak że spokojnie, nie masz żadnych zwidów! ;)

A jak znowu się trafi, zrobię screen.

So welcome!:

Jakżeś toto przepuścił na kompa? Pewnie używasz FF, ja od paru tygodni przerzuciłem się na Chrome bo Adblock na FF przestał sobie radzić mimo dodawania coraz to nowych filtrów...

Jakżeś toto przepuścił na kompa? Pewnie używasz FF, ja od paru tygodni przerzuciłem się na Chrome bo Adblock na FF przestał sobie radzić mimo dodawania coraz to nowych filtrów...

Zgadza się, używam Firefoxa, ale to naprawdę jedyna reklama, która mnie "dopadła" na przestrzeni paru lat.

Cwana jakaś... ;)

I tak jak wcześniej pisałem, pojawiła się, zamknąłem ją i poszła sobie obrażona oglądać "Kuchenne rewolucje".

Tej reklamy nie było wcześniej przed cięciem trawy tydzień temu.

Owszem można ją wyeliminować całkowicie ale wówczas znika podświetlenie paska z zakładkami w wersji "Black"

Jar1, przecież już opanowałeś zamykanie panelu z reklamami, masochista? :-)

A mnie się wydaje, że lepsze durnowate reklamy od durnowatych wpisów. Przynajmniej te pierwsze wszystkie są za pieniądze:)

A mnie się wydaje, że lepsze durnowate reklamy od durnowatych wpisów. Przynajmniej te pierwsze wszystkie są za pieniądze:)

Na czytanie durnowatych wpisów sam się decyduję a na reklamy nie.

Dlatego ktoś wymyślił

specjalne wtyczki jak to eufemistycznie określił właściciel Forum.

Pewnie o powiadomienia, które się wyświetlają na czerwonym tle przy ikonach koperty(komunikator) i powiadomień. To czy chcemy być informowani o nowych postach, cytatach, PW itp można ustawić w profilu.

z prawej strony u góry za kopertą jest ludzik i na nim wyskakują cyfry

Pewnie o powiadomienia, które się wyświetlają na czerwonym tle przy ikonach koperty(komunikator) i powiadomień. To czy chcemy być informowani o nowych postach, cytatach, PW itp można ustawić w profilu.

dzięki , dokładnie to

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.