Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Ja już od kilku tygodni nie uczestniczę w tym chlewie zrobionym przez sfrustrowanych moderatorów co i Wam koledzy serdecznie doradzam.

Pragnę tylko zauważyć, iż mój serdeczny kolega Stary Audiofil tez na stałe zapomniał hasła do forum.

Z tego co wiem (raczej z dobrego źródła), moderatorom wykłada na tacy niewygodnych forumowiczów elbik.

Jak chcecie w tym gównie dalej uczestniczyć to się nie krępujcie. Ja żegnam.

Gość jamówię

(Konto usunięte)

masza ale dezercja tylko ich wzmocni, to jest NASZE miejsce, my je tworzymy i my nadajemy mu wartość swoją wiedzą i wpisami.To my nakręcamy ilość odsłon i naganiamy reklamodawców.Więc to MY mamy tu decydujący o istnieniu tego portalu głos.

Przepraszam bardzo, zaczęto mi kontrolować wpisy??i puszczać dopiero jak ktoś uzna,że można???co to ma być?????????????

Gość rydz

(Konto usunięte)

to jest NASZE miejsce, my je tworzymy

Widzisz , jeden stworzył a drugi unicestwił , przy okazji wysłal na banicję.

Więc to MY mamy tu decydujący o istnieniu tego portalu głos.

:))))))

masza ale dezercja tylko ich wzmocni, to jest NASZE miejsce, my je tworzymy i my nadajemy mu wartość swoją wiedzą i wpisami.To my nakręcamy ilość odsłon i naganiamy reklamodawców.Więc to MY mamy tu decydujący o istnieniu tego portalu głos.

Decydujący głos :)

Kolego , poczytaj ostatnie wpisy , nie czas i miejsce na żarciki.

Przepraszam bardzo, zaczęto mi kontrolować wpisy??i puszczać dopiero jak ktoś uzna,że można???co to ma być?????????????

Zaprowadzanie porządku, spytaj kolegę Sławka, zapewne Ci to wytłumaczy. Oczywiście jeśli będzie Ci się chciało czytać bo przy jego postach troszkę czasu schodzi:)

p.s.

O!!! mogę pisać bez kolejki moderacyjnej!!!

A Sławek coś pisał troszkę postów temu że mnie wystrzelił na Marsa /prawie cytat/

zasady obowiazujace na AS uniemozliwiaja upublicznianie powodów zbanowania kont

stosowne info dostali userzy ktorych sprawa dotyczy

trudno zabierac glos w tej sprawie , sprawa jest przykra ale niestety nadal obowiazuja tu stałe reguły obowiązujące wszystkich

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Nadal nie wyjaśniono powodów. Wątek który rozpoczął Szymon nie zawierał cech wskazujących na łamanie regulaminu. Czyli ktoś ugrał swoją wojenkę, najprawdopodobniej wykorzystując do tego swoją funkcję- hucpa. Piszę oficjalny mail do Pana Skrzypczaka, generalnie taki rzeczy mnie walą ale tu mi pachnie zwykłym draństwem!!!!

Wątek który rozpoczął Szymon nie zawierał cech wskazujących na łamanie regulaminu

Oczywiście,że nie.

ktoś ugrał swoją wojenkę

Komuś ten wątek miał zaszkodzić,tylko ciekawe w czym ;)

Jeśli nie było podstaw merytorycznych,a powiedzmy sobie szczerze,że nie było.

To powód mógł być tylko jeden:

"Kasa Misiu,kasa" ;)

Ktoś straciłby swoje małe interesiki,jeśli by na Audio Show,zorganizowano kolejne pokoje DIY?

obowiazuja tu stałe reguły obowiązujące wszystkich

Dawno się tak nie uśmiałem :)

Żadna tajemnica - to byli moderatorzy :) Oidp zbanowanie konta wymaga zgody 3 moderatorów, a moderatorów jest obecnie chyba 5.

Uwalimy każdego,kto nam nadepnie na odcisk,pretekst zawsze się znajdzie ;)

To moze ktos poda, kto zbanowal powyzszych userow..? Tajemnica..?

Nikt nie poda.

Niszczy się osoby.mające coś do powiedzenia w audio,w tym jednego z najstarszych userów.

Toleruje się forumowych oszołomów,życiowych frustratów,notorycznych troli.

Moderacja tego forum,to szczyt tego co najgorsze można w tym działaniu osiągnąć.

Szkoda,że nie zgodziłem się zostać moderatorem,gdy mnie o to proszono ;)

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

Przypominam co mówi konstytucja RP:

Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. Oznacza to, że każdy z nas ma prawo do wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania uzyskanych informacji. Wolność wypowiedzi gwarantuje zakaz cenzury środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy. Każde demokratyczne państwo gwarantuje swoim obywatelom wolność słowa.

A zadowolonym ze swojej funkcji moderatorom polecam obejrzeć film "Ucieczka z kina Wolność" może to poruszy waszą niezachwianą pewność siebie.

może to poruszy waszą niezachwianą pewność siebie

To raczej nie.

Natomiast spotkanie w realu już tak ;).

Szymon i Piotr wynajmijcie prawnika

Prawnik nie będzie potrzebny,

jeśli moderatorami przestaną być osoby,które robią na tym forum własne interesy,i swoje prywatne animozje ujawniają w taki sposób jak dotychczas.

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Prawnik nie będzie potrzebny,

jeśli moderatorami przestaną być osoby,które robią na tym forum własne interesy,i swoje prywatne animozje ujawniają w taki sposób jak dotychczas.

stefek jak to załatwić ja ze swojej strony z pewnością napiszę do Pana Skrzypczaka co jeszcze?

stefek jak to załatwić ja ze swojej strony z pewnością napiszę do Pana Skrzypczaka co jeszcze?

Nie wiem,może ktoś coś podpowie?

Gość jamówię

(Konto usunięte)

To może ankieta? Oceniająca pracę moderatorów coś na wzór wyborów żyjemy w demokratycznym kraju a tu wciąż Białoruś. Ci którzy nie przejdą w tej ankiecie do wymiany i z tej okazji amnestia, powrót wszystkich zbanowanych z czystymi kontami? Co Wy na to??

Do moderacji:

Czy użytkownicy: Szymon i Stary Audiofil zostali zbanowani na stałe, czy czasowo?

Czy zbanowanego na stałe usera można odwiesić, a jeśli tak to na jakich warunkach?

Moim zdaniem powody zbanowania userów powinny być podane w wątku, w którym pojawił się ostatni wpis danego usera, względnie wpis, który spowodował bana.

Jeżeli userzy naruszyli regulamin, to taka informacja służyłaby innym i miała cel prewencyjny.

Poza tym byłoby to uczciwe wobec innych użytkowników - tworzymy tu jednak jakąś społeczność i nie rodziłoby takie działanie wątpliwości i niedomówień jak powyżej.

Tak sobie myślę, że jak w budynku wielorodzinnym miałbym sąsiada, który czasami się nie ukłoni, czasami nawet napisze DUPA na drzwiach od windy, a może nawet narzyga na wycieraczkę, to chciałbym by stróże porządku doprowadzili go do porządku.

Ale jakby ci stróże porządku wyprowadzili go z mieszkania i sąsiad przepadł bez wieści i nigdy nie wrócił, to chciałbym wiedzieć co się stało.

Forum to nie Łubianka.

Bez znajomości powodów trudno ocenić czy moderacja postąpiła słusznie.

Moim zdaniem powody zbanowania userów powinny być podane w wątku

Powinny,ale nie będą,jeśli zrobiono to z powodów osobistych,jak w przypadku tych dwóch userów,a jeśli się mylę,to niech moderacja poda inne powody.

zbanowanego na stałe usera

Do k...y nędzy,co trzeba zrobić,żeby zostać zbanowanym na stałe?

• Redaktorzy

Byłem kiedyś moderatorem na forum samochodowym. W sytuacjach bardzo trudnych typu bany permanentne ostateczną decyzję podejmował właścieiel forum - prezes, oczywiście w porozumieniu z moderatorami - na panelu moderatorskim. Niestety moderatorzy musieli przedstawiać mu fakty i dowody. Bez dowodów opier...alał modów i kazał brać się do roboty ;)

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

Tutaj?wystarczy opisać czyjąś indolencje,niekompetencje what ever...

A ja myślałem,że wystarczy być trollem i przebywać na forum o muzyce i audio,

nie interesując się zupełnie tą tematyką,prowokując swoimi wpisami do eskalacji konfliktów ;).

A ja myślałem,że wystarczy być trollem i przebywać na forum o muzyce i audio,

nie interesując się zupełnie tą tematyką,prowokując swoimi wpisami do eskalacji konfliktów ;).

Tacy zostają moderatorami.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.