Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Przepraszamy za przejściowe trudności, Wasze uwagi zostały zgłoszone administratorowi serwerów.

Nie tylko w swoim imieniu dziękuję za przesłanie uwag, ale chyba coś tu jest nie tak...

Korzystam z setek innych stron internetowych, jak zapewne większość Użytkowników AS, a tylko tutaj dzieją się takie cuda! I to od dłuższego czasu, bo trwa to już od zeszłego roku...

Audio Stereo jest w czołówce, tej niechlubnej, niestety...

Przecież to wstyd, by największy polski portal o tematyce związanej z audio tak działał! Horror!!!

I czy nie powinno być tak, że jeśli "wynajmujecie" serwery, macie zapewne umowy i niemało płacicie, a skoro ktoś nie potrafi sprostać Waszym wymaganiom, to chyba czas podziękować za współpracę?

Jeszcze raz powtórzę: to jest po prostu wstyd!

Na otwarcie zakładki czeka się po kilka minut...

Na otwarcie tematu tak samo...

Napisanie czegokolwiek często graniczy z cudem...

Szczęście ma się, jeśli nie wyskoczy np. 502 gateway Time-out lub

Skąd ja to znam, szkoda słów, i czasu.Czasami człowiek produkuje się 30min, pisząc, a potem wszystko znika przed kliknięciem "napisz".

Wyskakują takie czary jak w załączonej miniaturze powyżej.Pozdr.

Może to Pan Darek wcisnął im jakiś swój serwer...od dzisiaj forum będzie sprawnie działać tylko w środy!

:D

Dzisiaj jest środa, przepowiednia się nie sprawdziła!!

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Dzisiaj jest czwartek i jest jeszcze gorzej. Sprawdzałem na Chrome, Firefoxie, Internet Exploderze. Na Linuksie i Windowsie. Na kilku różnych łączach - Netii, DSL, Neostradzie i HSPA Orange. Jest makabra. Dziś jest to głównie błąd nginxa - timeout bramki. Wczoraj też przeważały błędy nginx - ale nie tylko timeout ale też bad gateway. Od czasu do czasu są piękne błędy połączenia z bazą.

Tak źle to chyba jeszcze nie było. czytanie to makabra, a pisanie to już w ogóle horror. Chyba forum idzie w stronę analogu i rezygnuje z formatów cyfrowych. ;)

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Najlepiej nosić w wiaderkach posrebrzanych, rozjaśniają i uszczegóławiają pakiety.

O! Rzeźnia trwa jak widzę.

-Niech 504 Gateway Time-out będzie z Wami!

- I z nginx/1.1.19 Twoim!

• Administratorzy

Panowie bardzo przepraszamy za zaistniała sytuację. Zostały już podjęte odpowiednie kroki, w najbliższych dniach dostępny będziemy mieli nowy, szybki serwer, na który zostanie przeniesione Audiostereo. Prosimy o odrobinę cierpliwości.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Gość

(Konto usunięte)

Panowie bardzo przepraszamy za zaistniała sytuację. Zostały już podjęte odpowiednie kroki, w najbliższych dniach dostępny będziemy mieli nowy, szybki serwer, na który zostanie przeniesione Audiostereo. Prosimy o odrobinę cierpliwości.

Trzymamy za słowo! :)

• Administratorzy

Maszyna jest już zamawiana, specjalnie pod AS dedykowany serwer. Kwestia przygotowania go, wstawienia do szafy itd. Na początku przyszłego tygodnia powinniśmy to zmigrować. Raz jeszcze przepraszamy.

Panowie bardzo przepraszamy za zaistniała sytuację. Zostały już podjęte odpowiednie kroki, w najbliższych dniach dostępny będziemy mieli nowy, szybki serwer, na który zostanie przeniesione Audiostereo.

Eee tam serwer! Serwer drogi i tylko wam potrzebny żeby większą kasę z forum trzepać. Może lepiej jakiego szybkiego rębacza do tej roboty wziąć? Wysuwam kandydaturę >cir'a<. Tak sprawnie rąbie wątki, tak mu się sprawnie ostatnio przeczyszcza, że jak w ręce splunie, siekierkę weźmie, to tak wyrąbie, że to forum nawet na silniku z przedostatniej dekady ubiegłego wieku będzie hulać jak ta-lala! Nawet obecny serwerek z zyskiem sprzedacie i weźmiecie jakiś muzealny. Strona nie będzie się musiała otwierać przez pół godziny, a post nie będzie się musiał dodawać przez godzinę, jak rębacz cir weźmie na przeczyszczenie :)))

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Cir goni Paltona w finezyjnym rąbaniu. Potrafi swoją siekierką wyrąbać figury wręcz niemożliwe :)

Najpierw doprowadzono brakiem opieki doraźnej do sytuacji, że wątek winyl vs CD w zakładce ANALOG skończył się walką dwóch trolli z Krakowa z entuzjastami gramofonu.

No jak dym to dym, ja zawsze idę w dym :) Powycinano, powycinano, mnie zablokowano, dostałem ostrzeżenie za to niby, że Rochu to burak, a wątek zamknięto. Powstał kolejny, trzeci wątek, który Cir przerzucił na Bocznicę, wątek na ANALOGu otwarto. Wątek na bocznicy jakiś złośliwie merytoryczny. Tymczasem w ANALOGu cyrk trwał. Dwa trolle bawiły się w najlepsze. W przeciągu paru dni zgosiłem najpierw trolla discomaniaca, a nastepnie rocha. I co mamy? Nie ma wątku, dwa trolle górą :)

Cenzura i banicja wątków na bocznice przyczyną spowolnienia silnika forum i chyba nie tylko silnika jeśli chodzi o moc sprawczą wszelkiego zamieszania.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Maszyna jest już zamawiana, specjalnie pod AS dedykowany serwer. Kwestia przygotowania go, wstawienia do szafy itd. Na początku przyszłego tygodnia powinniśmy to zmigrować. Raz jeszcze przepraszamy.

Niech sie wreszcie zmieni własciciel forum i zrobi z tym porzadek-bo za duzo jest wzmacniających!!

Panie Skrzypczak,

Moderator >cir< popsuł serwer cenny swoimi rąbankami i nielegalnymi wycinankami. Żaden serwer świata takiej masakry nie zniesie, nie kupuj Pan nowego serwera, zabierz mu Pan najlepiej tę siekierkę.

Przychodzą na mojego e-maila takie śmieci od AS

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pozdrawiam

Tomasz

Cir goni Paltona w finezyjnym rąbaniu. Potrafi swoją siekierką wyrąbać figury wręcz niemożliwe :)

Najpierw doprowadzono brakiem opieki doraźnej do sytuacji, że wątek winyl vs CD w zakładce ANALOG skończył się walką dwóch trolli z Krakowa z entuzjastami gramofonu.

No jak dym to dym, ja zawsze idę w dym :) Powycinano, powycinano, mnie zablokowano, dostałem ostrzeżenie za to niby, że Rochu to burak, a wątek zamknięto. Powstał kolejny, trzeci wątek, który Cir przerzucił na Bocznicę, wątek na ANALOGu otwarto. Wątek na bocznicy jakiś złośliwie merytoryczny. Tymczasem w ANALOGu cyrk trwał. Dwa trolle bawiły się w najlepsze. W przeciągu paru dni zgosiłem najpierw trolla discomaniaca, a nastepnie rocha. I co mamy? Nie ma wątku, dwa trolle górą :)

jedno się zgadza -jesteś przodownikiem jesli chodzi o pisanie zgłoszeń do moderacji i fanatyczne sledzenie wpisów rocha

nudziarstwo

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

jedno się zgadza -jesteś przodownikiem jesli chodzi o pisanie zgłoszeń do moderacji i fanatyczne sledzenie wpisów rocha

nudziarstwo

Proszę łaskawie wejść w mój profil i se poczytać..........no to pytam do kiedy będę miał tego plastra!!..............marazm po prostu.

Cir

Nie brykaj tak))

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Ad.1 Na innym forum na którym się udzielam, większym- www.skyscrapercity.com ułożyło sie to tak, że ludzie sami zgłaszają chamstwo, trolling, boty, spam itp. Wszystko wskazuje na to, że tutaj moderacja wychodzi z podobnego założenia, choć nie do końca. Giną rzeczy zaskakujące, trudno dociec dlaczego, ale wyżej wspomniane jak chamstwo czy trolling już nie.

Tak łatwo zostać liderem? To ilu dokonałem zgłoszeń w swej frywolnej historii i czy to koszulka lidera?

Na swoje usprawiedliwienie dodam, że na tym drugim portalu jakoś nie miałem okazji. Są dużo szybsi ode mne, a bany latają jak Pershingi na wysokości lamperii więc i ryzykantów mniej.

Ad.2. Nie, nikogo nie śledzę. Sam mi wlazł pod koła.

• Administratorzy

Panowie nowy serwer został już zamówiony, jest właśnie przygotowywany, migracja odbędzie się tak szybko, jak to tylko możliwe.

Same moderatory i skarżypyty tu chyba zostały....

W sumie to taka ścieżka kariery dla tego typu...

Popieram

Wychodzi na to, że ci którzy piszą, o jakimś zachowaniu jak w piaskownicy czy przedszkolu, dokładnie sami się tak zachowują

Pozdrawiam

Tomasz

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.