Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Wszędzie zakładacie temat o jubileuszu AS ale bez żadnych szczegółów...to jakiś nowy chłyt marketyngowy? :)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Administratorzy

fox733: dopinamy szczegóły, stosowne informacje podamy może jeszcze dzisiaj :)

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Administratorzy

Tak, będzie dość sporo pula nagród do rozdania i kilka innych atrakcji.

Już wysyłam SMSa, na jaki numer? A te inne atrakcje, kuszące, co to?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Wiem, ze to po fakcie ale jak bum cyk, cyk byłem pewny, ze do wygrania będą kolumny AA... :)))

Gość

(Konto usunięte)

Panowie prosimy czy działanie forum uległo poprawie.

Maszynka niezła, z tego co pamiętam jakiś Xeon E3, 32GB Ramu itd. Nie powinno już sypać błędami, a prędkość powinna być znośna. Jeszcze aktualizacja SQLa ma iść, to jeszcze trochę powinno przyspieszyć.

:)))

czyli uważasz że praktycznie wszyscy są tutaj trollami i chamami ?

Dla jednych adwersarz taki jest, dla drugich również. Kompromisem jest poczucie humoru

Bywa, że troll nie jest chamem, a cham trollem.

------

Oczywiście, ze nie uważam tak.

Tylko twój pomysł byłby częściej nadużywany, ba nawet byłby elementem walki a nie dyskusji może nawet zwalczania oponentów.

---------------------------------------

Faktycznie jakby lepiej się rusza, jest poprawa.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Wiem, ze to po fakcie ale jak bum cyk, cyk byłem pewny, ze do wygrania będą kolumny AA... :)))

Fox bądź dobrej nadziei , dwa-trzy miesiące temu zapisałem się z ciekawości do Klubu Audiostereo i nieświadomie załapałem się na konkurs , w którym wygrałem audiofilski kabel sieciowy - otrzymałem ów przewód przesyłką pocztową , życzę Tobie abyś również coś wygrał , trzymam kciuki i serdecznie pozdrawiam .

Piotr

Użytkownik piter z dnia 19.05.2013 - 23:03 napisał

czyli uważasz że praktycznie wszyscy są tutaj trollami i chamami ?

Dla jednych adwersarz taki jest, dla drugich również. Kompromisem jest poczucie humoru

Bywa, że troll nie jest chamem, a cham trollem.

Pozdrawiam

Tomasz

Fox bądź dobrej nadziei , dwa-trzy miesiące temu zapisałem się z ciekawości do Klubu Audiostereo i nieświadomie załapałem się na konkurs , w którym wygrałem audiofilski kabel sieciowy - otrzymałem ów przewód przesyłką pocztową , życzę Tobie abyś również coś wygrał , trzymam kciuki i serdecznie pozdrawiam .

Niestety nie jetem gotów na to aby pod moim awatarem zagościł napis "Klubowicz", chociaż

"1 nagroda - kolumny Audio Academy Phoebe III (kolor heban makasar + kolce ViaBlue)" kusi niezmiernie!

Niestety nie jetem gotów na to aby pod moim awatarem zagościł napis "Klubowicz", chociaż

"1 nagroda - kolumny Audio Academy Phoebe III (kolor heban makasar + kolce ViaBlue)" kusi niezmiernie!

Odwagi, wszyscy trzymamy kciuki.Pokaźny chłop z Ciebie, nie zginiesz w tłumie?Tylko trochę więcej uśmiechu.

Pozdr.serdecznie.

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

To na czas "klubowania " zmień awatar , AA Phoebe III piechotą nie chodzą , a nóż- widelec zagoszczą u ciebie , pamiętaj , kto nie ryzykuje , ten też ryzykuje , szczęściu trzeba czasami pomóc .

To do Foxa .

Piotr

O co to, to nie! "Noszę zarost od przedwojny i ogolić się nie pozwolę!"

:)

• Administratorzy

Oprócz nagród głównych dla uczestników spotkania przewidzieliśmy szampana, tort, poczęstunek, wspólnego grilla. Każdy otrzyma na wejściu upominki w postaci audiofilskich samplerów, kodów rabatowych itd.

Prowadzimy jeszcze rozmowy, więc możliwe, że pula nagród i upominków ulegnie zwiększeniu.

http://www.audiostereo.pl/blog/5/entry-142-wydarzenie-10-urodziny-audiostereopl-i-2-urodziny-klubu-audiostereo/

Napisano dziś, 13:08

Jak długo będzie trwać spotkanie urodzinowe ?

O co to, to nie! "Noszę zarost od przedwojny i ogolić się nie pozwolę!"

:)

Przyjeżdżasz na spotkanie urodzinowe Audiostereo ?

Piotr

• Administratorzy

Planowo godz. 13-18, a jak wyjdzie w rzeczywistości to jeszcze zobaczymy. :)

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Przyjeżdżasz na spotkanie urodzinowe Audiostereo ?

Niestety nie.

albo ogól się ,chorerra jassna no :)

( ++ )

Ja od jak długa mam wiecznego lenia co do golenia się, dzisiaj właśnie zamierzam ogolić swój cztero tygodniowy zarost, ( trochę już siwawy :( ) ,

jutro mam trochę latania po doktorach

Pozdr.

Pozdrawiam

Tomasz

( ++ )

Ja od jak długa mam wiecznego lenia co do golenia się, dzisiaj właśnie zamierzam ogolić swój cztero tygodniowy zarost, ( trochę już siwawy :( ) ,

Pozdr.

Jak dostanę tego konia, i grabie, to załatwię Ci darmowe golenie, bo na takie urodziny z zarostem, trochę nie wypada.Pozdr.

Niestety nie.

A trzymałem kciuki, nie bądź taki jedź.Pozdr.

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

( ++ )

Pozdr.

Zawsze myślałem , że tylko ja się nie lubię golić , a tu proszę , już trzech naliczyłem , Fox z zarostem sprzed wojny , Tomek E z miesięcznym odrostem i ja z tygodniowym .

Piotr

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.