Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

> Redakcja

Albo coś mi się porobiło z oczami, albo ktoś robi mnie w balona twierdząc, że to ta sama czcionka co była na starym forum?

U mnie wygląda na dwa razy mniejszą, normalnie oczy bolą od czytania takich maciupkich literek.

ale gówno!!!!!!!!!

dowidzenia ,

jak są tu tacy co mają audiohobby to wiedzą gdzie jest normalnie , bez redakcyji, właścicieli, komerchy , reklam itd itp

a taka fajna stronka była!!!!

• Redaktorzy

Mam jeszcze prośbę, żeby nie zakładać więcej wątków poświęconych wyglądowi i funkcjonowaniu forum. Chodzi o zwykłą możliwość ogarnięcia wpisów, chyba że komuś zależy, zeby nie wszyscy zapoznali się z jego uwagami.

O co chodzi z tym wyglądem? - dla mnie wygląda kozacko i szacun dla grafika - za całokształt,lekkie teraz jest forum i łatwiej sie czyta poprzednio tekstu było nawalone za dużo, ogarnąć nie było można. I trzcionka oryginalna i kultowa.

O co chodzi z tym wyglądem? - dla mnie wygląda kozacko i szacun dla grafika - za całokształt,lekkie teraz jest forum i łatwiej sie czyta poprzednio tekstu było nawalone za dużo, ogarnąć nie było można. I trzcionka oryginalna i kultowa.

• Redaktorzy

To nic, wywalę nadmiarowe.

Co do czcionki, to dostałem odpowiedź, że jest to (podobnie jak wcześniej, Verdana, rozmiar od 10 (linki, niektóre objaśnienia) do 12 (reszta). Jest czytelne i nie wydaje mi się, żeby było mniejsze niż poprzednio.

Gość

(Konto usunięte)

jar1, 1 Kwi 2008, 23:25

>Ban powinien być za chamstwo a nie za to, ze sie ktos komus nie podoba.

Ależ kochany to, co robi ten psycho-półgłowek śmiało można podciągnąć pod chamstwo.

Redakcja, 2 Kwi 2008, 00:27

>Jest czytelne i nie wydaje mi się, żeby było mniejsze niż poprzednio.

A dupa tam. Jest mniej czytelne i z pewnością jest mniejsze niż poprzednio.

>wa-lo-dia

No widzisz, qrwa, nowocześnie wresczcie jest... ;-) Wprawdzie czcionka mniejsza i trudno czytać, ale józwie graficy powiedzieli, że taka sama... ;-) Z prawej wisi to 300 pixelowe wk***iające chyba wszystkich gówno i "z powodów technicznych" nie da się usunąć... ;-) A propos - zgłaszam wniosek racjonalizatorski - niech mi się ta kijowa reklama pokazuje także w tej chwili, kiedy dokonuję nowego wpisu - właściwie dlaczego jej tu nie ma?! No i zawsze skaczesz na samą górę wątku, jakby komuś przeszkadzało, żeby się otwierało na ostatnich wpisach jak do tej pory (najbardziej idiotyczna zmiana)... ;-) Jacyś, panie, moderniści to chyba wymyślili...

Prawy pasek nie to, że nie da się "usunąć" z przyczyn technicznych, tylko z przyczyn technicznych (wklejanie matariału) nie powinien być węższy niż 300 dpi. Były do wyboru wskakujące reklamy i to, zdecydowaliśmy się na to, tym bardziej, ze w tej chwili żadnych reklam nie zawiera, tylko logowanie i linki do wybranych wątków i artykułów ze strony. Nikt jakoś o tym drobnym fakcie nie wspomniał. Miejsce na ewentualne reklamy jest poniżej.Czcionka jest Verdana 12 punktów, owszem, ktoś żądał 10, ale to byłoby naprawdę małe. Co tam jeszcze?

A, skakanie na górę ostatniej strony wątku. To jest do dyskusji: pomysł był taki, że na górze wątku znajduje się obecnie pierwszy wpis, żeby osoby wchodzące w wątek wiedizały, jak się zaczął. To jest nowość. I dlatego wchodząc do wątku, jest się kierowanym na górę ostatniej strony, jako udogodnienie dla osób nowych w wątku, żeby wiedziały, o co idzie w temacie. Pomysł jak pomysł, w założeniu ułatwienie dla nowych uczestników dyskusji.

wklejam wiadomość otrzymaną na PW, problem znalezienia nowego wątku pojawia się często.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Redakcjo,

zabranie 300pix z ekranu o proprocjach 4:3 czy innego to nie porozumienie. Chyba nie sugerujecie że mam sobie kupić nowy monitor? W ten sposób 1/3 ekranu zostaje pusta bo przecież ta prawa kolumna nie sięga do samego dołu strony.

Czcionka teksty jest za mała.

W skutek zmniejszenia szerokości forum schematy są nieczytelne! Wszytkie obrazki o szerokości >640 pix są skalowane i pomniejszane. Dobrze o tym wiecie. Schematy i rysunki stają się kompletnie nieczytelne w takiej formie. To jest przegięcie!

Poza tym, wypadałoby zrobić chociaż jakąś 1-2 sondy wśród forumowiczów n.t. wyglądu forum oraz zapewnić alterantywne rozwiązanie w postaci wyboru pomiędzy nowym a starym wygladem.

Dobrze radzę, dajcie tą kolumnę 300pix na samej górze albo na górze i na dole, ale tekst musi być na całą szerokość strony. No i zlikwidujcie ten czarnyu podkład, to nie jest chyba forum grabarzy?!

Forum jest przede wszytkim dla nas, a nie dla was. Chyba zauważacie tą subtelną różnicę?

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.