Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Gość stary bej

(Konto usunięte)

>Do Administratorów Forum Audiostereo

Czy można by przeczytać parę zdań wyjaśniających zaistniałą sytuację, a związanych z natrętnymi wpisami "kropki" i Jego "przemeblowaniem" właściwie całego Forum?

Pozdrawiam, Mirek.

• Redaktorzy

Nic nowego, kolejne posunięcie konkurencji, mające właśnie na celu "przemeblowanie" listy wątków. Mamy tu niekiedy kłopoty z takim małą, ale ambitną grupką panów z zewnątrz, którzy nie mogą znieść, że Audiostereo ma tylu użytkowników. W związku z tym co jakiś czas wyskakuje ktoś i robi nam taki "dowcipny" numer, żeby ten stan zmienić. Oczywiście troll jest już usunięty.

• Redaktorzy

Przy okazji wyszła ciekawa rzecz. Otóż troll najwidoczniej pragnął (przy okazji robienia bałaganu) przybliżyć forumowiczom merytoryczną twórczość swoją, lub swoich znajomych (nie wiem oczywiście, czyj to klon był). Pracując ciężko na Stereo i na Bocznicy wydobył wątki założone przez dwa, widać ulubione nicki (narsiltm i lancaster). Wątków tych odpowiednio w zakładkach Stereo/Bocznica jest po 7/35 i 9/40... Taka niedźwiedzia przysługa.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

>Redakcja

Może, należałoby utworzyć CHRONIONĄ (zgodnie z przepisami prawa) bazę Użytkowników, aby w stosunku do włamań i naruszeń czynionych przez konkurencję można było wystąpić na drogę sądową.

Baza chronionych (rzeczywistych),sprawdzalnych danych osobowych = brakiem ....(kropek).

Pozdrawiam.

Powiem tak, od ok. 2 miesięcy b. rzadko zaglądam na Forum, trollowanie jest wszechobecne.

Co w takiej sytuacji mają począć młodzi zapaleńcy, gdy stare wygi mają już dość dziadostwa?

Kto im konkretnie doradzi w konkretnych sprawach, ba, kto doradzi wygom, bo czasem trzeba ???

Megadeth - A House Divided  🤘SENJUTSU🤘  α  Ω  β  λ  μ  ∅  ½  ²  €  $  π  Ⅵ Ⅵ Ⅵ  TWOYASTARA OF DEATH; TURBO - Blizny [2025]

Gość stary bej

(Konto usunięte)

>Terminus

"Co w takiej sytuacji mają począć młodzi zapaleńcy, gdy stare wygi mają już dość dziadostwa?"

Nie przejmuj się, te stare wygi były w podobnej sytuacji co Ty teraz, ale to Ich ból.

Ból ten jest dla nich o tyle duży, że "muszą" tłumaczyć adeptom sztuki tajemnej( wg ich mniemaniu) co do czego połączyć.

Niekiedy, wzniesienie się na wyższy poziom postrzegania zjawisk niewidocznych gołym okiem (połączeń i wirtualnych działań układów elektronicznych) niesie za sobą (wg.niektórych starych wyg) maleńkość pytań zadawanych przez adeptów, oni lubią być guru.

Celowo z małej litery, bo mając 52 lata nigdy nie przywierałem do takich "tradycji"

W z ostatnimi aktami wandalizmu na forum proponuję wprowadzenie następujących ograniczeń:

-użytkownik może założyć nowy wątek nie wcześniej, niż 15 minut po założeniu poprzedniego

-użytkownik nie może dodać wpisu sam po sobie dwa razy pod rząd (czyli mogą być dwa wpisy, ale trzy już nie, po dwóch musi się wpisać ktoś inny).

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

I może jeszcze ograniczenie ilości znaków we wpisie.

I blokada użytkowników na PW - już prosiłem, ostatnio chris77 a w nocy niejaki zawisza alias atopos wysłał mi 17 PW o odpowiedniej wielkości.

>jacch, 18 Maj 2008, 23:45

>I może jeszcze ograniczenie ilości znaków we wpisie.

To oszczędziłoby nam wszystkim przewijania przez wklejki Helmuta i nowego2 :-).

Ale nie upierałbym się. A nuż przypadkiem dokonamy aborcji jakiegoś potencjalnie wielkiego dzieła ;-).

Jestem Europejczykiem.

Opcja "Wszystkie strony" wreszcie ruszy czy nie? Aby przejrzeć temat o kondensatorach, czy GC, trzeba mieć rok czasu bez tej opcji!

Boicie się kopiowania tematu, czy jak?

www.myspace.com/loszmi

Loszmi, 19 Maj 2008, 12:08

>Boicie się kopiowania tematu, czy jak?

No wiesz, jak możesz?!!! Co to za sugestie nie na miejscu? Brak stronicowania to niezwykle skomplikowane zagadnienie programistyczne, podobnie jak np. symbol zbanowania przy nicku. Ale słyszałem, że z Krzemowej Doliny już jadą najlepsi programiści, aby rozwiązać ten nabrzmiały problem.

zwolennik łagodności

Jacchu!

Zastanawiam się, czy Twoje stanowisko w powyższej kwestii wynika jedynie z chęci prowokacji i zaistnienia, faktu, że nigdy nie napisałeś niczego poza Bocznicą, a ca za tym idzie, nie byłeś zmuszony czegokolwiek poszukiwać na forum, z obsesji, czy ciasnoty umysłowej???

Wyobraź sobie, iż uczestnicy forum, i to w dużej ilości, wielkrotnie sygnalizowali, iż brak funkcji "pokaż cały temat" niezwykle utrudnia im życie i korzystanie z materiałów znajdujących się na AS!

I, choć pewnie trudno będzie Ci w to uwierzyć, nie byli to członkowie "zaprzyjaźnionego forum", którzy chieliby, jak pewnie sam mniemasz, podstępnie "wykraść" wpisy!

Pozdrawiam

Widzisz jacch, kłopot w tym, że ten jeden jedyny raz masz rację: wygląda na to, że rzeczywiście takie motywy wchodzą tu w grę. Przykre.

Oczywiście Twój wpis zgłaszam do moderacji jako spamerski off-topic. Nie rób tego więcej.

zwolennik łagodności

Na 26 maja postaram sie te 'wszystkie' w koncu zrobic a przy okazji dodac przy nawigacji 'Skocz do:' gdzie bedzie mozna wpisac do ktorej strony chce sie isc.

Jak ktos ma ochote swoje watki/wpisy pokopiowac bedzie mu latwiej.

>muls

Lubisz deflorować kolegów? Napisz wprost, wszyscy docenią taki śmiały comming out. Ale na mnie nie licz, mam zgoła odmienne preferencje.

Aha, i przestać spamować, to jest wątek techniczny, a nie zwierzeń.

zwolennik łagodności

lemam ty mi sie kojarzysz z defloracją i banowaniem.Taki masz rys-babski.załuje ze nie mozesz sie wykazać i mnie ....zablokować.Ale jak cos załozysz to chetnie sie zgloszem -zebyś mógł poczuć SIŁE.

KIEDY W KOŃCU WRÓCIMY DO OPCJI WSZYSTKO NA JEDNEJ STRONIE !!!!!!!!!!!!!!!

CZYTANIE BEZ TEGO ZROBIŁO SIĘ UPIERDLIWE

Jestem za granic strony mi się otwierają długo,

bo prze komórkę mam net i jak już mi się uda to chce mieć całość !!!!!

Cytuję Wojprzy: Na 26 maja postaram sie te 'wszystkie' w koncu zrobic a przy okazji dodac przy nawigacji 'Skocz do:' gdzie bedzie mozna wpisac do ktorej strony chce sie isc.

Dzięki mamo. Aha, firefox ma sprawdzanie błędów.

www.myspace.com/loszmi

Dzięki, już nie będę się nabijał.

Udzielam się też na innych forach. Jesteśmy tam ortofaszystami. Używamy ś, ż, ź, ą, ę. Przecinki i kropki to standard.

Myślę, że ekipa reprezentująca Redakcję/właścicieli/górę, ładniej się zaprezentuje promując polszczyznę. Stąd uwaga moja o firefox.

www.myspace.com/loszmi

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.