Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Moderatorzy proszą nas aby walić zasady, masz coś do powiedzenia - mów, bez względu na wszystko

.

Zgodnie z zasadą demokracji można zrobić miarodajną i obiektywną ankietę.

Czy jesteś za tym, aby na forum:

1. Walić zasady

2. Nie zwracać uwagi na zasady.

Pamiętaj, że ankieta jest publiczna, inni użytkownicy będą mogli zobaczyć twój głos.

Moderatorzy proszą nas aby walić zasady, masz coś do powiedzenia - mów, bez względu na wszystko

.Zgodnie z zasadą demokracji można zrobić miarodajną i obiektywną ankietę.Czy jesteś za tym, aby na forum:

1. Walić zasady 2. Nie zwracać uwagi na zasady.

Pamiętaj, że ankieta jest publiczna, inni użytkownicy będą mogli zobaczyć twój głos.

patrząc na ostatnie, solidarne wpisy w "wątku zbanowanych" jestem za

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ostanie posty można by zatytułować jako SZOPKA NOWOROCZNA

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

Ile w tych ludziach jest zacietosci...nawet jeden musial wyleciec z narodowoscia, nie daj Bosze sie odniesiesz do goscia to juz jestes antysemita....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

e tam zaciętości, to jest po prostu takie, we własnym mniemaniu, sobiepaństwo

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

e tam zaciętości, to jest po prostu takie, we własnym mniemaniu, sobiepaństwo

tak, taka jak mowi moj kolega 'szeroka, polska norma'...klienci czekaja tylko na oklaski za swoje niesamowite osiagniecia tutaj, nie daj Bosze krytyka to sie obrazaja, a jak jeszcze celna krytyka to Mandaryn kaze zeby jakiejs forumowiczce 'osobiscie' to powiedziec na AS, no tak , POZABIJAJMY sie na tym AS wszyscy bo nie mozna juz wyrazic wlasnego zdania tutaj tylko towarzystwo wzajemnej adoracji przyjmuje wyłacznie hołdy....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

PILNE WIADOMOŚCI

SENSACJA DNIA

MÓWILI W WIADOMOŚCIACH ŻE PALTON I PIOTR1 KUPILI PORTAL AUDIOSTEREO!!

Mój nowy i niespodziewany "kolega" Tomcio pożyczył im kasę?

• Użytkownicy+

A ja tak właśnie też zrobiłem i dodać postu się jednak nie udało. Otrzymałem komunikat, że nie mam uprawnień do wpisów w wątku zamkniętym. Widać moderatorzy takie uprawnienia mają.

Więc nie jest to tak, jak napisałeś. Być może moderatorzy nie dostają żadnego okienka ostrzegawczego, że piszą w wątku zamkniętym. Dlatego zgłosiłem to, jako rzecz do naprawienia, by nie było więcej takich numerów.

Gość partick

(Konto usunięte)

MÓWILI W WIADOMOŚCIACH ŻE PALTON I PIOTR1 KUPILI PORTAL AUDIOSTEREO!!

ależ to jest oczywista nieprawda. to ja miałem kupić portal ale akurat nie miałem drobnych, a palton nie miał wydać ;]

to ja miałem kupić portal ale akurat nie miałem drobnych, a palton nie miał wydać ;]

zapraszam do mnie ,mam trochę żółtych bilonów to rozmienię wam te grube :)

Pozdrawiam

Tomasz

• Użytkownicy+

1. A ja tak właśnie też zrobiłem i dodać postu się jednak nie udało. Otrzymałem komunikat, że nie mam uprawnień do wpisów w wątku zamkniętym. Widać moderatorzy takie uprawnienia mają.

2. Więc nie jest to tak, jak napisałeś. Być może moderatorzy nie dostają żadnego okienka ostrzegawczego, że piszą w wątku zamkniętym. Dlatego zgłosiłem to, jako rzecz do naprawienia, by nie było więcej takich numerów.

1. A zacząłeś pisać post, przed zamknięciem tematu? Pisanie trochę trwa, zaczynasz w temacie otwartym, zatwierdzasz już po zamknięciu.

2. Być może tak jest, nie wiedziałem, że temat jest zamknięty, gdy edytowałem swój wpis.

ależ to jest oczywista nieprawda. to ja miałem kupić portal ale akurat nie miałem drobnych, a palton nie miał wydać ;]

Skoro nie kupiłem portalu, to za co miałem Ci wydać resztę? Prawda jest taka, że kupiłem to forum na spółę, ale nie z Piotrkiem, tylko z Papą smerfem :)

1. A zacząłeś pisać post, przed zamknięciem tematu? Pisanie trochę trwa, zaczynasz w temacie otwartym, zatwierdzasz już po zamknięciu.

Tak, zacząłem przed zamknięciem i w trakcie wysyłania miałem zablokowane.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Dostałem bana i warna

Ponieważ tam nie zdążyłem sie dopytać to może tutaj ktoś mi odpowie - za co dostałem tego warna? Który punkt regulaminu lub netykiety został złamany? A może to był chamski czy obraźliwy wpis?

Dziękuję Fr@ntz za rozsądne spojrzenie na problem i załatwienie sprawy.

Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam,

• Redaktorzy

Niezamaco, choć wolałbym nie interweniować w tego typu sytuacjach, które po prostu nie powinny mieć miejsca.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

• Użytkownicy+

Tak, zacząłem przed zamknięciem i w trakcie wysyłania miałem zablokowane.

To prawdopodobnie jest tak, jak mówiłeś, a więc punkt drugi.

Niezamaco, choć wolałbym nie interweniować w tego typu sytuacjach, które po prostu nie powinny mieć miejsca.

Niezamaco.......fajowo

Taki mam problem.....pozdrawiam Elba w wątkach a on mnie wciąż banuje.....więc siedzę cicho-FRANTZ RATUJ......bądż skuteczny w interwencji.

Chciałem złożyć administracji forum audiostereo wyrazy szczerego podziwu i przesłać jej gorące gratulacje za to, że w tempie błyskawicznym zlikwidowała dzisiaj mój wątek i usunęła wpis w innym. Jeżeli dodać do tego ban od kolegi bady w jeszcze innym wątku, muszę przyznać, że nigdy dotąd nie byłem tak szybko i tak obficie banowany.

Wolność rządzi. Wolność banowania, rzecz jasna. Raz jeszcze gratuluję i wyrażam nadzieję, że na najbliższym Audio Show będę mógł komuś pogratulować osobiście.

Raz jeszcze gratuluję i wyrażam nadzieję, że na najbliższym Audio Show będę mógł komuś pogratulować osobiście.

:)

Oj Piotrze... taka groźba kwalifikuje się do bana z wpisaniem do akt.

Przecież nie piszesz o braku różnic w dźwięku miedzy systemami.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

A mnie juz braknie martyrologii - te bany - tak człowieka uszlachetniały :)

Jeszcze nie daj Bóg , Lan zdejmie ze mnie dożywocie, a poczuje się niedowartościowany.

Piotrze - Twoje bany świadcza o Tobie!

Zamiast dziary na przegubie - ban.

Grynio - idź się wyczyść szczoteczką elektrostatyczną :)

Nie kce mi się, chociaż sałatki szkoda.

BTW fajnie się robi na liście moderatorów - jeszcze jedne cięcie od dołu i będzie można coś pisać merytorycznie:)

w skórce Audiostereo Red podczas Raportowania jest nieczytelny tytuł wątku

Grynio czyżby ktoś zrezygnował ? [dobrowolnie oczywiście]

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.