Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego nie można w normalny sposób pisać i edytować postów po kolejnej zmianie. W ogóle po co ciągle nowe "ulepszenia"????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

od wczoraj czekałam na Pana wypowiedź;]

proszę wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki, wtedy wszystko zacznie działać

w razie problemów proszę o info

Panie Metalofoczyca. Informacja o potrzebie wyczyszczenia przeglądarki powinna zostać przekazana wszystkim (zamiast przepisu na placki ziemniaczane) w momencie wproawadzania tych doniosłych zmian. Informatykom jak zwykle zabrakło empatii.

W takim razie wszystko cofam. Nikt nie prześcignie mnie w galanterii wobec kobiet:)

Powiedzmy sobie szczerze - to Metalfoczyca pomogła, powiedziała żeby wyczyścić przeglądarkę. Uczcie się panowie informatycy...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

od wczoraj czekałam na Pana wypowiedź;]

proszę wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki, wtedy wszystko zacznie działać

w razie problemów proszę o info

Problemów z pisaniem i edycją już nie ma, dziękuję! Intryguje mnie tylko to. dlaczego czekałaś akurat na moja wypowiedź...

Powiem Ci dziadek - bo Ona empatycznie wnosiła przed Zmianą żeby nam powiedzieć, nieinformatykom, że być może warto będzie przeczyścić przeglądarkę żeby - jak w moim wypadku - w ogóle móc coś napisac na forum!. A panowie orzekli że nie trzeba

Problemów z pisaniem i edycją już nie ma, dziękuję! Intryguje mnie tylko to. dlaczego czekałaś akurat na moja wypowiedź...

Po prostu stęskniłam się za taką konkretną i obszerną dawką krytyki :))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Powiedzmy sobie szczerze - to Metalfoczyca pomogła, powiedziała żeby wyczyścić przeglądarkę. Uczcie się panowie informatycy...

Muszę Pana niestety zmartwić, to ja jestem "tym złym informatykiem/informatykami", który miesza w forum.

Przyznaję, informacja o odświeżeniu cache powinna być podana w formie bardziej dostępnej dla wszystkich, choć o ile pamiętam, pisaliśmy już o tym w tym wątku w kontekście wczorajszej aktualizacji.

Moja wina - biję się w pierś. Do wyboru pozostawiam - w którą ;)

Ukryta Zawartość

Zwracam się do państwa moderacji z uprzejmą prośbą o otwarcie zamkniętego wątku:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pisanie nowego postu/edycja --> czasami działa, czasami nie - wstawianie zdjęcia do postu.

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

nie wiem czy tylko u mnie i czy komus sie to przydaje w ogole, ale ilosc postow na dzien w podgladzie uzytkownika sie nie wyswietla.

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Znowu nie rozumiem nowości!

Chcę zamieścić nowy wpis. Czytam - nie możesz! Wczytuję się dalej. Przy moim wpisie #60872 będącym odpowiedzią na wpis muls-a, znajduje czerwone kółko z wykrzyknikiem i opis: " Ostrzeżenie dodane przez DawAS za inne w w Polityka. Dodano - 1 punkt. Pod spodem informacja o anulowaniu wcześniejszych ostrzeżeń.

Nie rozumiem za co! Odpisywałem bez wulgaryzmów. Wpisywałem się w sens lub bezsens tego co pi(sa)ł do mnie muls. Nie wiem,czy mój adwersarz też dostał dodanie ujemnych. A może rzeczonemu DawAS-owi nie podoba się wydźwięk moich wpisów?!

• Administratorzy

dziadekwłodek: testowałem jedynie nowy system ostrzeżeń. Zdjąłem Ci testowo 1 punkt, by zobaczyć czy to działa, bo moderatorzy mnie o to pytali. Nic nie przeskrobałeś tym razem :)

Wychodzi, że wszystko działa, więcej nie będę Cię niepokoił. Przepraszam, że padło na Ciebie, ale wziąłem po prostu pierwszy post z brzegu jaki miałem otwarty.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Gość papageno

(Konto usunięte)

Forum ewoluuje. Od pukania zamykają wątki. Wiem, że wy w dużych miastach macie problemy z libido. Przemęczenie, wyścig szczurów itd. My, ze wsi, żyjemy zgodnie z naturą. A tu się puka. Żadna poprawność polityczna i obyczajowa tego nie zmieni. Obyczajówka, jak w mordę strzelił.

Gość papageno

(Konto usunięte)

Papageno,

dla niedomagających to może być drażliwy temat.Bądź człowiekiem.

Jasne, ja tylko pod wpływem impulsu. Już się uspokajam.

A do Józwy Maryna powiem tak: Józwa, nie pier**l, Ivo Bunder Ci to mówi.

Jasne, ja tylko pod wpływem impulsu. Już się uspokajam.

A do Józwy Maryna powiem tak: Józwa, nie pier**l, Ivo Bunder Ci to mówi.

Papageno, nie denerwuj się. Na tym forum nie zamyka się wyłącznie wątków, w których użytkownik muls coś właśnie nabluzgał. On, rozumiesz, nawet jeżeli bluzga najobrzydliwiej, to zawsze użytecznie. I jeżeli nie w danym momencie, to w przyszłości na pewno okaże się przeciw komuś przydatny, co panowie moderatorzy bardzo sobie cenią i co szanują. Taki sr***cy pieszczoszek moderacji. Dlatego Dziadek niepotrzebnie się dziwi.

Gość papageno

(Konto usunięte)

Papageno, nie denerwuj się. Na tym forum nie zamyka się wyłącznie wątków, w których użytkownik muls coś właśnie nabluzgał. On, rozumiesz, nawet jeżeli bluzga najobrzydliwiej, to zawsze użytecznie. I jeżeli nie w danym momencie, to w przyszłości na pewno okaże się przeciw komuś przydatny, co panowie moderatorzy bardzo sobie cenią i co szanują. Taki sr***cy pieszczoszek moderacji. Dlatego Dziadek niepotrzebnie się dziwi.

Gdzieżbym się, Piotrze, denerwował. Forum, to dla mnie rozrywka i (głównie w zakładce muzyka) źródło wiedzy. Ale też pryzmat, w którym widać nasz Kraj. I nie jest to ostatnio pocieszający widok. Takiego podziału, nieprzekraczalnego, jak można sądzić po zajadłości niektórych użytkowników, dawno nie widziałem. A żyję dość długo. Dlatego, zamiast się po próżnicy uzewnętrzniać, wolę wykonywać ruchy niegodne filozofa.

A tak już zupełnie na marginesie: każdy kto czytał książkę Nienackiego Wielki Las, wie, że komunistyczny agent Józwa Maryn, na skutek traumatycznych przeżyć, miał problemy z erekcją. Dopiero, gdy doświadczył miłości wielkiej i prawdziwej, stanął mu. I się spełnił, i uwolnił od przeszłości. Życzymy tego wszystkim zapętlonym.

Gdzieżbym się, Piotrze, denerwował. Forum, to dla mnie rozrywka i (głównie w zakładce muzyka) źródło wiedzy. Ale też pryzmat, w którym widać nasz Kraj. I nie jest to ostatnio pocieszający widok. Takiego podziału, nieprzekraczalnego, jak można sądzić po zajadłości niektórych użytkowników, dawno nie widziałem. A żyję dość długo. Dlatego, zamiast się po próżnicy uzewnętrzniać, wolę wykonywać ruchy niegodne filozofa.

A tak już zupełnie na marginesie: każdy kto czytał książkę Nienackiego Wielki Las, wie, że komunistyczny agent Józwa Maryn, na skutek traumatycznych przeżyć, miał problemy z erekcją. Dopiero, gdy doświadczył miłości wielkiej i prawdziwej, stanął mu. I się spełnił, i uwolnił od przeszłości. Życzymy tego wszystkim zapętlonym.

Dzieło Nienackiego nie jest mi znane, natomiast obserwuję dość ciekawą zależność - ilekroć w jakimś wątku zaczynam się udzielać, po pewnym czasie wątek ów zostaje zamknięty. Najwyraźniej albo piszę w niesłusznych wątkach, albo fakt że w nich piszę czyni je niesłusznymi.

Dzieło Nienackiego nie jest mi znane, natomiast obserwuję dość ciekawą zależność - ilekroć w jakimś wątku zaczynam się udzielać, po pewnym czasie wątek ów zostaje zamknięty. Najwyraźniej albo piszę w niesłusznych wątkach, albo fakt że w nich piszę czyni je niesłusznymi.

No, chyba masz, k...a, pecha :)

Dzieło Nienackiego nie jest mi znane,

Nic nie stoi na przeszkodzie:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Nic nie stoi na przeszkodzie:

Ukryta Zawartość

Raczej sobie odpuszczę. Jakoś mnie nie ciągnie.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.