Skocz do zawartości
IGNORED

Prawdziwe oblicze PiSu.

Jaro_747

Rekomendowane odpowiedzi

Jarosław Kaczyński i Ludwik Dorn od ponad trzech miesięcy nie zamienili ze sobą ani słowa. Unikają się jak mogą. Jednak - jak informuje "Super Express"- podczas ostatnich obrad sejmu panowie przypadkowo na siebie wpadli...

Jak przebiegało spotkanie Kaczyński-Dorn według "Super Expressu"?

I.Jarosław Kaczyński szykuje się do wejścia na salę obrad. "Już chce otwierać drzwi i... nagle staje jak wryty. Po drugiej stronie napotyka smukłą postać Ludwika Dorna" - pisze gazeta. Co robi w tej sytuacji były premier?

II. "Niepewnie wyciąga rękę w kierunku klamki. Ale nie wchodzi" - czytamy.

III.Ludwik Dorn zauważa premiera i postanawia sprytnie wybrnąć z niezręcznej sytuacji. W jaki sposób? "(...) Łapie za telefon i odwraca się plecami do dawnego przyjaciela".

IV. "Na twarzy Kaczyńskiego rysuje się uczucie wielkiej ulgi. Teraz droga wolna, byle szybciej..." - relacjonuje "Super Express".

V. Ktoś pomaga Jarosławowi Kaczyńskiemu otworzyć drzwi. W tym czasie Ludwik Dorn patrzy na zegarek i nie przerywa rozmowy.

VI. "Teraz albo nigdy! - myśli prezes i czmycha bokiem w kierunku mównicy. Uff. Udało się..."

To się nazywa męska przyjaźń ;-).

Jestem Europejczykiem.

https://www.audiostereo.pl/topic/40988-prawdziwe-oblicze-pisu/

>jacch, 21 Mar 2008, 15:19

no i do maciusia.

Macie mózgi skażone bolszewizmem.

Oni też twierdzili, że tylko "Prawda' mówi prawdę, a inni kłamią.

Do tej pory jakoś nikt tego nie sprostował. Ani Kaczor, ani Dorn.

Może było zbyt wielu świadków?

A ty jacula czytujesz prasę kobiecą? To może lubisz się wieczorem przebrać w damskie ciuszki :-)?

Jestem Europejczykiem.

• 4 lata później...

>jacch, 21 Mar 2008, 15:19

no i do maciusia.

Macie mózgi skażone bolszewizmem.

Oni też twierdzili, że tylko "Prawda' mówi prawdę, a inni kłamią.

Do tej pory jakoś nikt tego nie sprostował. Ani Kaczor, ani Dorn.

Może było zbyt wielu świadków?

A ty jacula czytujesz prasę kobiecą? To może lubisz się wieczorem przebrać w damskie ciuszki :-)?

Widzisz Jaro zbanowałeś mnie, w ciekawych wątkach, a tu znowu wtopa, wpis o zabarwieniu seksualnym.

Żal mi Ciebie.

A takie masz pretensje do innych, zapomniałeś tylko, że do innych jak np do Pana Brudzińskiego, startujesz z pozycji, "poszukującego kebaba", ale z szacunku już nie będę tego przywoływał.

Popraw się.

Horst

Natomiast PiSowanie jest bardzo płodne intelektualnie ( ale nie in vitro!).

Intelektualnie, to trudna jest konstatacja, inna niż taka, że Rosja wyciera się donaldem t., przeprowadzając jedną cyniczną prowokację za drugą.

Jaki mają plan, według Szanownego Inelektualisty?

747! ciebie chyba jakiś złośliwy gerentowirus opętał albo cóś?!

Nigdy nikogo bym nie zbanował, a mnie zrobiono to.

Więc się tylko delikatnie odwzajemniam.

Tak dla równego rachunku.

747! ciebie chyba jakiś złośliwy gerentowirus opętał albo cóś?!

Ogarnęła go zdaje się mania prześladowcza względem kolegi Jaro i chyba paru innych.

Zaraził się paranoją od prezia, czy co ????????

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Zakochał się jak nic! Tylko w kim, we mnie czy w Achimku? Jak w Achimku to niech sprawdzi czy jeszcze ma buty ;-).

Poszukajcie na youtube senatora koguta na meczu . Podwojne standardy?. Chyba mamy w koncu nastepce leppera

kogut to typowy przypadek buraka w stylu Dyzmy (choć ten ostatni potrafił się w wielu sytuacjach jednak znaleźć), słomy z butów nie wyrwiesz tak szybko. W tej partyjce - odnoszę wrażenie - to raczej częsta przypadłość.

Ciekawy jest tytuł tego wątku "Prawdziwe oblicze PISu" popaprywniakom nie wystarcza skowyt postkomunistycznej ławy merdiów. Czyżby nawet tego oczerniajacego obrazu nie byli pewni. Jednak gdzies tam przeczuwają podswiadomie ze te merdia to jedno wielkie klamstwo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.