Skocz do zawartości
IGNORED

Tact / Lyngdorf - KLUB

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, maciekplacek napisał:

1120+MA200 5G+REL T7i

Fajny sprzęt ?, jak 1120? Tidal działa bez problemów? 

Czyli stereo + sub? Ciekawe jak te lyngdorfa suby grają w podwójnej konfiguracji. Peter reklamował ostro ?

Bo się jeszcze zastanawiam czy nie puścić rurek pod wylewką do nich. Jakby to miało ręce i nogi to kto wie.. Sub jako głośnik prawie średnio tonowy to jak dodatkowe rozszerzenie frontów.. 

7 minut temu, Enzo79 napisał:

Fajny sprzęt ?, jak 1120? Tidal działa bez problemów? 

Jak na razie jadę z Tidal jedynie po Roon i Chromecast bo innej/lepszej alternatywy nie ma ?

Edytowane przez maciekplacek

Wie ktoś z Was jak podłączyć dwa bw2 do wejść bypass? I czy w ogóle to możliwe, bo z tego co pamiętam to gdzieś już widziałem dwa suby bw2. Tylko czy koniecznie musi to być 2170 lub 3400 

No to kiedyś jak będziesz przejazdem w pobliżu to zapraszam w takim razie. Mi plandemia nie straszna więc jeżeli o to chodzi to luz. My już przechorowali covida 

Ja szukam Epicon 6 i Millennium, ktoś coś :)?

Widzieliście film na YT jak Peter prezentuje 2170 z parą bw2 i Fr? 

Co prawda to tylko YT ale słychać że gra to monumentalnie 

Chyba że jakiś podkład do tego dopasowali ??

Trzeba się będzie Leszku chyba wybrać na Złotą i posłuchać tych B Steinwaya 

Jak się przedstawisz Leszek Giertych a ja roman miller to jeszcze nam zapłacą ??

I napewno bez kolejki wejdziemy ?

2 minuty temu, maciekplacek napisał:

W Ministerstwie Dźwięku mają Millennium 4 jak byś potrzebował.

Różnica polega tylko na tym że mój nie ma sekcji analogowej bo się nie zmieściła, reszta wszystko to samo, no logo mi zostało Tact, chociaż też mogłem się uprzeć żeby podmienili 

Generalnie jest to mk3 teraz, chociaż z tego co Soren mówił jest to Mk4, dsp i wszystko co mogli zmienić poszli od 4

Mk2-4 ??

No chciał mi Jerzy go opchnąć z mp 50, tą czwórkę ale to ostatnia nowa sztuka w Pl i nie bardzo chciał zejść z ceny 

7 minut temu, maciekplacek napisał:

Ciekawe kiedy wypuszczą następcę 2170

Teraz to się skupiają na Steinway 

Tam cała uwaga skierowana. 

Muszę ich podpytać gdzie można posłuchać modelu D, bo chyba nie w Polsce 

23 minuty temu, Enzo79 napisał:

Różnica polega tylko na tym że mój nie ma sekcji analogowej bo się nie zmieściła, reszta wszystko to samo, no logo mi zostało Tact, chociaż też mogłem się uprzeć żeby podmienili 

Generalnie jest to mk3 teraz, chociaż z tego co Soren mówił jest to Mk4, dsp i wszystko co mogli zmienić poszli od 4

Mk2-4 ??

No chciał mi Jerzy go opchnąć z mp 50, tą czwórkę ale to ostatnia nowa sztuka w Pl i nie bardzo chciał zejść z ceny 

Cena trochę wgniata w fotel i cały czas rośnie.

Edytowane przez maciekplacek
Widzieliście film na YT jak Peter prezentuje 2170 z parą bw2 i Fr? 
Co prawda to tylko YT ale słychać że gra to monumentalnie 
Chyba że jakiś podkład do tego dopasowali
Trzeba się będzie Leszku chyba wybrać na Złotą i posłuchać tych B Steinwaya 
Jak się przedstawisz Leszek Giertych a ja roman miller to jeszcze nam zapłacą
I napewno bez kolejki wejdziemy

Robimy to :)
1 minutę temu, Leszekgiertych napisał:

Cena jak cena, bardziej boli, ze w kazdym momencie mozna kupic za 30-20 tysiecy zlotych, to zawsze minimum 25 taniej.

W czasach gdzie ludzie nie mają roboty zapomniałeś dodać.

1 minutę temu, maciekplacek napisał:

Enzo79, Ty tego TDAI 2200 używasz jeszcze, przy Millennium?

Nie, to nie 2200, tylko dpa1, przedwzmacniacz z korekcją. Dzięki temu ustrojstwu mogę z millenium robić końcówkę mocy do kina, albo po prostu grać stereo 

Wszystko zrobione w jedną całość, bez podwójnych wzmocnień 

2 minuty temu, Enzo79 napisał:

Nie, to nie 2200, tylko dpa1, przedwzmacniacz z korekcją. Dzięki temu ustrojstwu mogę z millenium robić końcówkę mocy do kina, albo po prostu grać stereo 

?

Teraz, maciekplacek napisał:

?

Panie, nawet w Ministerstwie zapomnieli jak to się przestawia i łączy z millenium, kopałem, kopałem aż w końcu się udało, ja już o to tutaj pytałem dwa lata temu 

Nawet suszarkę do włosów pod to podepniesz, dwa suby i co byś jeszcze nie chciał ??

1 minutę temu, maciekplacek napisał:

A kaseciaka ?

No i gramofon nawet można na cyfrze posłuchać

Enzo, jak tak spojrzałem na to z boku, teraz jak piszesz. Ja przez Ciebie się tak wkręcilem w Millennium, Epicon lub Euphonie. Dramat :)

Mam też Rcs 2.2x do sprzedania, tact

1 minutę temu, Leszekgiertych napisał:

Enzo, jak tak spojrzałem na to z boku, teraz jak piszesz. Ja przez Ciebie się tak wkręcilem w Millennium, Epicon lub Euphonie. Dramat ?

Trzeba mieć zawsze jakiś cel w życiu ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.