Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  469 członków

Denon Klub
IGNORED

Klub marki Denon

Rekomendowane odpowiedzi

Czy PMA-880R akceptuje babanki?

Tyle lat na forum i przymierzasz się do 880-tki? ;-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Bananki jak najbardziej to było tuż przed głupawym unijnym przepisem o niestosowaniu babanków:) tak to jest jak bałwanki biorą się za elektryczne bananki

880R z kolumnami stx fajnie popyla:)

baban na twarzy, albo babanek :-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Czy PMA-880R akceptuje babanki?

Daj spokoj z tym sianem. Widzialem chyba wczoraj na All PMA-1500R z DCD-755AR. Sprzedasz dalej CD i będzie dobra cena.

Tylko brać :)

https://www.hifi-schluderbacher.de/de/denon-pma-2020ae-11769.html

Polska to dziki kraj.Dystrybutor twardo trzyma cenę :)

Po dzisiejszym kursie to jest ponad 6600zł plus transport.

Tu mamy też za:

http://allegro.pl/denon-pma-2020-ae-srebrny-22-119-03-06-w-wa-i5946799598.html

?👈

Szczególnie ze sami zachęcają do negocjacji

"Mit uns kann man prima reden!"

Jak komuś się piekli to nie dość ze rabat to i darmowa przesyłkę do Polski bym negocjował.

Szczególnie ze sami zachęcają do negocjacji

"Mit uns kann man prima reden!"

Jak komuś się piekli to nie dość ze rabat to i darmowa przesyłkę do Polski bym negocjował.

'gott mit uns"

Tyle lat na forum i przymierzasz się do 880-tki? ;-)

Powiem tak. Sam nie wiem na czym skoncze poszukiwania. Moze przerobie kilka zastawow zanim cos zostanie u mnie na lata. W kazdym razie sluchajac metalu nie zalezy mi na wydawaniu kroci na sprzet, na szukaniu szczegolowosci, subtelnosci. Sluchajac tej muzy w pokoju blisko 20m2 musi byc ta moc, ktora wgniata w fotel. Ponoc metal i ciepłe brzmienie nie idzie ze sobą w parze. Ja sie z tym nie zgadzam. Lubie misiowaty lekko kluchowaty bas i wyrazną górę ale tez ocieploną, nie jazgotliwą. Wzmak te 90 watt na kanal przy 8 ohm musi miec. Kolumny na razie Evo 3 ale ostatecznie będą Jbl ES90 i to dla nich bede szukal mocnego wzmaka o ocieplonym brzmieniu.

Tylko brać :)

https://www.hifi-schluderbacher.de/de/denon-pma-2020ae-11769.html

Polska to dziki kraj.Dystrybutor twardo trzyma cenę :)

Cena troszkę spadła(niedawno było 1530), ale ja kupiłem w Polsce za 7149zł i mam nadzieję że niedługo dojdzie(podobno dzisiaj wysłany).

W niektórych krajach jeszcze sprzedają po 2000-2500 euro.

Być może, że Denon podniesie cenę PMA-2500 i starego sprzeda bez zniżek, mnie zależało na wejściu na końcówkę do integracji z KD i na nowym potencjometrze, jak działa co najmniej tak jak w PMA-1510AE to jest extra.

DCD 2010, PMA-2020AE, SR7007+ Diy MTM W15, focal be, W15 / ceol n9 + excite x16

Powiem tak. Sam nie wiem na czym skoncze poszukiwania. Moze przerobie kilka zastawow zanim cos zostanie u mnie na lata. W kazdym razie sluchajac metalu nie zalezy mi na wydawaniu kroci na sprzet, na szukaniu szczegolowosci, subtelnosci. Sluchajac tej muzy w pokoju blisko 20m2 musi byc ta moc, ktora wgniata w fotel. Ponoc metal i ciepłe brzmienie nie idzie ze sobą w parze. Ja sie z tym nie zgadzam. Lubie misiowaty lekko kluchowaty bas i wyrazną górę ale tez ocieploną, nie jazgotliwą. Wzmak te 90 watt na kanal przy 8 ohm musi miec. Kolumny na razie Evo 3 ale ostatecznie będą Jbl ES90 i to dla nich bede szukal mocnego wzmaka o ocieplonym brzmieniu.

Nie sugeruj się teoretycznie niska mocą 1500R.

?👈

Podobne brzmienie, ma pewne oszczędności ale mało wpływające na brzmienie. Jak lubisz poduchowaty bas to rzeczywiście taki 1080R ma go więcej, ale za to mniej detali i powietrza na srednicy także jak widać nie można miec wszystkiego.

?👈

Wczoraj w linku który wrzuciłem,też była cena 1399 E. Ale po 30 min. zmienili na 1499.

Denon PMA-2500NE, Denon DCD-2500NE,  PDA GenesisTannoy Revolution XT 8f ,  Kimber Kable 8TC , Technics SL-1200 MK2  + Ortofon 2M Bronze

Macie doświadczenie z tym sklepem?

Śmiało można u nich kupować?

A co powiecie o http://www.csmusiksysteme.net/

Od ceny internetowej można zyskać

• 5% przy przelewie, lub

• 3% przy PayPal...

Macie doświadczenie z tym sklepem?

Śmiało można u nich kupować?

A co powiecie o http://www.csmusiksysteme.net/

Od ceny internetowej można zyskać

• 5% przy przelewie, lub

• 3% przy PayPal...

Ja nie mam, nasunął mi się przypadkowo to podałem dalej,

myślę ze bezpieczny ale głowy nie nastawie.

Fajne podejście. Podobne trochę do mojego w tych sprawach. Do takiej muzyki trochę ciepła i gęstości jest jak znalazł. Inaczej nie idzie słuchać. Ja bym ci zaproponował jeszcze inna drogę. Stare grundigi (wzmak i kolumny np 850aprof) i jako że klub denon to jak cd dcd800 lub podobny dziadek.

Grundig High Fidelity

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.