Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  469 członków

Denon Klub
IGNORED

Klub marki Denon

Rekomendowane odpowiedzi

Wow, powiem Ci luk1985, że wywróciłeś do góry nogami, chyba wszystkie recenzje, opisy, opinie, moje odczucia na temat tego tunera :D

Ten Tu-800 ma wlasnie genialny odbiór, dzięki tym trzem nastawom, a szczegolnie SuperNarrow. Dzięki temu łapię stacje z czech, legnicy, nawet kalisza ! I to we Wrocławiu i to na antenie pokojowej.

Dlatego sądzę, że coś jest nie tak z tym Signal Level.

Spróbuję coś powalczyć, może jakieś zimne luty się porobiło jak przy jego wyświetlaczu vfd.

Posiadam TU-800 bardzo dobry tuner (bardzo lubię jego "ciepły bas" )w prasie zagranicznej na równi oceniany z Onkyo T-9990.Gra na przemian z Akai AT-93.Miałem dużo tunerów a na boju pozostały te dwa.U mnie odbiera mocne sygnały na 7/7.

Jedyną rzeczą, której uczy historia, jest to, że większości ludzi niczego nie uczy. [Winston Churchill]

• 3 tygodnie później...

Smax napisał: Jakby to powiedział B. Linda: " Bo to bardzo fajny wzmacniacz jest " :)

Rozumiem że masz na myśli znanego, czeskiego audiofila - Bohus'a Lindę :-) z którym nikt nie ma żadnych szans :-) i do tego jak widać jest krytykiem teatralnym :-)

post-63516-0-93919000-1512245907_thumb.jpg

Kłaniam się!

Panie i panowie, poszukuje odtwarzacza CD który ma regulacje analogowa głośności oraz gra jasno, a przynajmniej instrumenty które czasami potrafią zakluc w uszy takie będą. Średnica nie wycofana, bas super kontrolowany absolutnie nie muł (mam przed sobą 1520, sami wiecie...). Do tego stereofonia i powietrze.

W skrócie, najbardziej zależy mi na rozdzielczości i stereofonii. Im mniej "masy" dołu tym lepiej.

Wiem że tak grają Arcamy... ale ja koniecznie potrzebuje sprzętu z regulacją głośności (no chyba że przychodzą wam inne marki do głowy).

Za pomoc ogromne dzięki!

Czyli tego starego 1520 z dacem ?

Czytałem ze to porządny wzmak...ale fakt chyba potrzebuje jasniejszego ostrzejszego sprzętu towarzyszacego, bo te wspolczesne 15xx AE to wprost przeciwnie.

• 2 tygodnie później...

A ja tak z innej beczki - czy Denon to produkcja w Malezji? Pytam bo kiedyś w Tonsilu zamawiali OEM i pykali sobie dalej w Świat pod swoja nazwą, ale trzeba przyznać że jakośc tych kolumienek była bardzo dobra.

Kapusta : ) Bardzo fajny system ... To znaczy HC Room pokój gracza / Stereo ...

giphy.gif

Ten duży odtwarzacz robi jako wejście optyczne do PlayStation 4 Pro i dalej do pieca ... tak ?. Bo jak pamiętam Twój model piekarnika to znaczy ( wzmacniacz zintegrowany ) nie posiada wejścia optycznego.

Dobrze czaję ? : )

Brakuję u Ciebie platformy / podstawki pod PlayStation 4 Pro. Oraz zaślepki na przednim panelu. Tam gdzie podpinasz myszowego pędraka : ) ... USB

No i nie zapomnij ...

: )

Gry przygodowe ... " Wyłącznie Single Player !!! " ... 

O jakiej podkładce mówisz?

O takiej podkładce ... Do tego ma własne chłodzenie. Zasilane z USB. PlayStation 4 Pro ma z tyłu wejście USB : )

post-51219-0-69163000-1514187856_thumb.jpg

Gry przygodowe ... " Wyłącznie Single Player !!! " ... 

A ja jakiś czas temu nabyłem tego skromnego flagowca i jestem mega zadowolony...w KD robi mega robote...tzn.mnie osobiście bardzo odpowiada...oby tylko pracował bezawaryjnie bo nie zamierzam Go zmieniać.... ;) :)

post-53640-15143229337977_thumb.jpg

Edytowane przez Yodas
Denon to w ogóle piękny sprzęt :)

Tak szczerze to nigdy nie przepadałem za innym kolorem niż czarny....ale trafił mi się ten (wpadający w złoty) Silver Premium od kumpla i długo biłem się z myślami....ale w końcu kupiłem bo stan sklepowy i mega szanowany podczas używania...i teraz nie mogę się na niego napatrzyć... ;) :)

Edytowane przez Yodas

Kupie Denon 4520 ( kolor wylacznie silver) musi byc w b.dobrym stanie technicznym i wizualnym bez rys, otarc, wgniecen gornej pokrywy etc.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Zastrzegam sobie prawo zmiany pogladow bez podania przyczyny.

Kupie Denon 4520 ( kolor wylacznie silver) musi byc w b.dobrym stanie technicznym i wizualnym bez rys, otarc, wgniecen gornej pokrywy etc.

Co ten denon takiego w sobie ma ze na niego polujesz? Przeciez caly sprzet masz raczej "mlodszy" niz ten denek.

Co ten denon takiego w sobie ma ze na niego polujesz? Przeciez caly sprzet masz raczej "mlodszy" niz ten denek.

4K Pass Through, podobno lepsza auto kalibracja i chyba tyle tak z grubsza.... poza tym kupowanie najnowszego modelu ampli (aktualnie to X7200W) malo ciekawa perspektywa jak za rok bedzie wart polowe ceny... yamahe tak kupilem :) nowa ze sklepu za polowe no, ale nie w pl.

Zastrzegam sobie prawo zmiany pogladow bez podania przyczyny.

4K Pass Through, podobno lepsza auto kalibracja i chyba tyle tak z grubsza.... poza tym kupowanie najnowszego modelu ampli (aktualnie to X7200W) malo ciekawa perspektywa jak za rok bedzie wart polowe ceny... yamahe tak kupilem :) nowa ze sklepu za polowe no, ale nie w pl.

Jak masz system 7.2 i nie zalezy ci na DTS:X, Neutral:X Atmosie to moze masz racje.

Ja na dzien dzisiejszy obstawiam najlepszy amplituner to marantz 7009. Ma wszystko co potrzebne i idzie go wyrwac za najnizsza cene. Cena standardowa na ebay w tym momencie to 700euro, a z wykupiona aktualizacja Auro 800 - 900 euro.

Troszke dziwie sie ze nie idziesz w atmosa, masz jedna z najbardziej wypasionych salek na forum Video bajka, glosniki z wysokiej polki, a nie dajesz sie skusic na atmisa.

Troche tych filmow w atmosie juz jest, mam nie mala kolekcje, kilka znajdzie sie tez w DTS:X.

Edytowane przez Lolo2
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.