Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  469 członków

Denon Klub
IGNORED

Klub marki Denon

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem jak sprzęt audio, ale wnętrze PC-ta czyściłem sprężonym powietrzem w warsztacie samochodowym znajomego :)

Lśni jak nowy, a radiatorami pozbyły się kołtunów kurzu...

Któryś z Szanownych Kolegów miałby PMA-1500R lub PMA-1055R do wypożyczenia?

Powoli przymierzam się do polowania na jeden z powyższych, ale chętnie sprawdziałbym czego mogę po nich oczekiwać.

Któryś z Szanownych Kolegów miałby PMA-1500R lub PMA-1055R do wypożyczenia?

Powoli przymierzam się do polowania na jeden z powyższych, ale chętnie sprawdziałbym czego mogę po nich oczekiwać.

Aa sklepy ktore za kaucja daja sprzer so domu. Tu nikt ci ukochanego sprzetu nie pozyczy

Wysłane z mojego Vienna przy użyciu Tapatalka

Aa sklepy ktore za kaucja daja sprzer so domu. Tu nikt ci ukochanego sprzetu nie pozyczy

Wysłane z mojego Vienna przy użyciu Tapatalka

To nie są nowe sprzęty. Nie ma ich w sklepie.

Poza tym, z zasady nie wypożyczam ze sklepu wiedząc, że i tak go oddam.

Niektórzy mają kilka klocków, Mogą być i tacy, dla których 1500r to dolna półka, więc kilka dni przeżyją.

Liczę na dobre serce forumowiczów.

anonimowo to ma sie znaczny tupet

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Masz pomysly, wszyscy kupuja, nikt Ci nie pozyczy

Widać co forum, to inne obyczaje. Na sąsiednim, słuchawkowym, wielokrotnie wypożyczałem różne sprzęty (w obie strony).

Skoro takie macie podejście, to cofam prośbę.

Ja chętnie pożyczę od kogoś samochód osobowy, ale tak żeby chociaż V8 miał. Ale tylko na dwa tygodnie. Potem oddam. I żeby zatankowany był do pełna, bo latać po stacjach benzynowych mi się nie chce.

?👈

O, to już coś. A co zaproponuje wypozyczajacy wzmak?

A co mam proponować. Nie znasz mnie, to chyba logiczne, że wypożyczasz za kaucją.

Myślałem, że dla Was ta cała zabawa to też jest hobby. Że można czerpać przyjemność z dzielenia się nie tylko informacją, ale i sprzętem.

Od razu trzeba podejrzewać każdego o oszustwo? Po co te durne żarty.

Nie chcę? Nie interesuję mnie to? Nie wychodzę z propozycją. Po co z kogoś szydzić? Że chciał spróbować tego co polecacie?

Nie było tematu.

Pozdrawiam.

Spróbuj poszukać interesujących Cię modeli tam gdzie mieszkasz i jedź na odsłuchy.

A tymi docinkami się nie przejmuj. Na tym forum jest sporo idio.......tzn. inteligentnych inaczej.

Pozdrawiam.

Raczej trudno o to zeby u kogos bylo kilka nie produkowanych wzmacniaczy ktorego nowsza wersja w sklepie kosztuje sporo tysiecy zlotych

A jesli ktos ma i cieszy sie to nie po to zeby sie tego pozbawiac

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.