Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  469 członków

Denon Klub
IGNORED

Klub marki Denon

Rekomendowane odpowiedzi

I transport ze stanów? Plus trafo na 230V?

Sorki,myślałem,że to ten Twój 2000R ,który sprzedajesz :)

Denon PMA-2500NE, Denon DCD-2500NE,  PDA GenesisTannoy Revolution XT 8f ,  Kimber Kable 8TC , Technics SL-1200 MK2  + Ortofon 2M Bronze

3,5 tys..☺to moje subiektywne zdanie..

2010ae to rownolatek a100 za podobną kasę choć brzmią ponoć inaczej...za a100 krzyczą ok 5 tys..to duzo wg mnie..za tyle mozna upolowac 2020ae..

No może w porywach do 4 tys mozna dać. .☺

3,5 tys..☺to moje subiektywne zdanie..

2010ae to rownolatek a100 za podobną kasę choć brzmią ponoć inaczej...za a100 krzyczą ok 5 tys..to duzo wg mnie..za tyle mozna upolowac 2020ae..

No może w porywach do 4 tys mozna dać. .☺

A100 to jubileuszówka więc zawsze będzie droższa.

?👈

Panowie, ile można dać za 2010 Ae w stanie idealnym?

Ja sprzedalem swoj 2010 AE za 800 Euro. Byl jeszcze na gwarancji ale bez kartonu.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Denon PMA-2500NE, Denon DCD-2500NE,  PDA GenesisTannoy Revolution XT 8f ,  Kimber Kable 8TC , Technics SL-1200 MK2  + Ortofon 2M Bronze

Juz spory czas temu widzialem na niemieckiej gieldzie 2020 za 950 ojro z odbiorem osobistym.

wydaje mi się,że cena dojdzie do 1000 euro.

wydaje mi się,że cena dojdzie do 1000 euro.

Ale się pomyliłem. Denon poszedł za 723 euro,dobra cena

Panowie, kiedyś gdzie w którymś temacie na audio stereo znalazłem wpis ze stroną gdzie wpisywało się dany model sprzętu i ta strona wyszukiwała gdzie dany egzemplarz jest sprzedawany.

Wiecie może co to za strona?

Nie mogę jej nigdzie znaleźć.

Panowie, kiedyś gdzie w którymś temacie na audio stereo znalazłem wpis ze stroną gdzie wpisywało się dany model sprzętu i ta strona wyszukiwała gdzie dany egzemplarz jest sprzedawany.

Wiecie może co to za strona?

Nie mogę jej nigdzie znaleźć.

https://www.hifishark.com/search?q=denon

Witam, wzmacniacz pma2020ae do jakiego modelu mozna go porownac ze stajni Marantza?

Marantz pm8005 to nizsza polka?

A jak sie ma Marantz pm15s1?

Chce to spiac z Heco celan 702

Do serii 11.. a 15s2LE mialem i jest cienki jak baton ni ma startu do 2020

Zastrzegam sobie prawo zmiany pogladow bez podania przyczyny.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.